![]() |
|
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Evet sonun da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Renklerin anası can abla Satı abla site sensiz öksüz yetim kalır iyi ki varsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel, çok teşekkür ederim, beni çok duygulandırdın, sağol sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Satı hanım, çan sarmaşığınız çok güzel açmış. güle güle büyütün Sevgili Günebakan tayininiz ayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, yok aslında birbirimizden farkımız, ben de eve her gelene mutlaka çiçeklerimi göstermezsem içim rahat etmiyor. Çiçekleriniz coşmuşlar yine maşallah. Ellerinize sağlık. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim yetiştirdiğiniz binlerce çiçeğin gönül bahçesine taht kurdunuz,yanlız değilsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim hanım cığım olurmu öyle şey,siz bizim ablamızsınız, sizi terkedermiyiz, başımızın üstünde yeriniz var sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Ağaç Dostu
|
Satıcığım, sanıyorum tatilden dönmüşsün, umarım çok güzel, dinlendirici ve keyifli geçmiştir. Buraya da uğrayabileceğini umuyordum, herhalde uygun bir zamanın olmadı. İnşallah birgün tanışmak nasip olur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Canım benim, evet on gün kalıp döndüm, inan bana çok istedim seni tanımayı, seni görmeyi, fakat hiç zaman olmadı, Bodruma ablamın evine geldim ablamlaydım evde tadilat vardı, iş bitiremedik, gün içinde bir şeyler lazım oluyordu, uzun süre evden ayrılamayınca gelemedim başka zaman inşallah sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Ağaç Dostu
|
İlk hallerinden çok daha güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı hanım, çiçekleriniz çok güzeller, son fotoğraftaki oya ağacı mı? Eltimin bahçesinde de açmış, aynı renkten. Bana da yetiştirecek. Diğer çiçeklerinizin de adını yazabilir misiniz? Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, çok teşekkürler, evet oya ağacı, çiçeklere gelince isimlerini bulabildiklerimi yazdım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin oya ağacına çok üzüldüm, geçmiş olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |