![]() |
|
|
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Satı hanımcım, resimler çok güzel renk katmışlar. Cemo gibi bende sorayaım sahi Çiili çekmediniz mi yoksa onu yemişler mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Satı Hanım, Fotoğraflar mükemmel..İnsan iç çekiyor böyle güzellikleri görünce..Kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş..Yüreği altın Cumhur Bey'le tanışan şanlı insanlardan olmuşsunuz ne mutlu size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım görüntüler çok güzel gördüğüm kadarı ile ziyaretiniz de çok güzel geçmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Nazlıcan, Satı ablanla çok da mesutsunuz. Allah muhabbetinizi arttırsın. http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=1060 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Çilli de tam Çilliymiş yakında olsaydı bizde yumurtalarından faydalansaydık bize de lazım böyle bir çilli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Satıcığım, gezi fotoğraflarını çok güzel, en çok da Ayçiçeğinin görüntüsünü sevdim. Bu sene sıcaklar bize bile of dedirttirdi inan. Senelerdir böyle bir yaz yaşamadık. Üçüz çiçeğin çok hoş duruyor, Sevgili Kiraz' ın gönderdiği tohumlardan ben de yetiştirdim, fakat seninki gibi yaprağının kenarı beyaz bordürlü olmadı. Ellerine sağlık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Satı hanımcım, ben Çilli'nin horoz olduğunu biliyorum onun himayesindeki tavukların yumurtalarını kastedmiştim. Tavukları kuluçkaya yatıracağımız zaman horozuna göre komşulardan yumurta topluyorum ama şimdiye kadar Çilli gibi horoza rastlamadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ozbey, evet ayçiçeği çok güzeldi yol boyunca sarı sarı tarlalar çok hoştu, bu güzelliği herkesle paylaşmak istedim. Üçüz çiçeği tohum versin göndereyim, başkada istediğin bir şey varsa bana yaz seve seve gönderirim. Sıcaklarla hepimiz dertliyiz, buralarda resmen sıcaktan yanıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende üçüz çiçeği var, sadece yaprak kenarları beyaz bordürlü olmadı, üzeri minik beyaz çiçeklerle dolu. Her şey gönlünce olsun, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|