![]() |
|
![]() |
#664 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, gördüğüm kadarıyla amaryllisiniz saksıda değil, toprakta. Ve çok güzel açmış. Benim iki saksı amaryllisim var, bende dördüncü yılları. Daha hiç açmadı, renklerini bile bilmiyorum. Şimdi ben bunları saksıdan çıkarıp, bahçeye diksem çiçek açarlar mı? Çiçekten geçtim, bu bahar ikişer yaprakla kaldılar. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında bahçe veya saksıda olması açmasına engel olduğunu sanmıyorum. Rica ederim sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Hanım sizin bahçe bayramlıklarını giyinmiş gibi ellerinize sağlık,anlaşıldı sizin yanınıza staja gelmem gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey harika görünüyor.Maşallah,maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Satı Hanım, Gerçekten bahçeniz çok güzel olmuş..Bitki çeşidi ve renk uyumu mükemmel..Çay yudumlamak keyifli olur bahçenizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Clematisinizin türü nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tam uygulamalı kurs verilebilir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Campatula çok güzelmiş Satı hanım ,rengi harika.Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, ben de defalarca baktığım halde clematislerin ve bazan da diğerlerinin adını unutuyorum, sonuçta hepsi de çiçek işte ![]() Campanula çok güzel olmuş, bu başka bir tür her halde, yaprak yapısı yuvarlak değil. Clematisler de güzel açmışlar, seneye daha bol çiçekleneceklerdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcanaybay,çok teşekkür ederim, evet çok güzel,aslında resim çok net olsa daha güzelde, ben resim konusunda çok tecrübeli değilim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet yuvarlak değil, bilmiyorum bu bir arkadaşa İtalyadan gelmiş oda bana vermişti çok oldu, çiçek rengide daha koyu. Sevgili Adalet hanım,Clematisi Güngör geçen yıl almıştı bahçeye bu yıl aldım, umarım seneye dediğiniz gibi daha çok açar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili MİRBE, çok teşekkür ederim,tohumları olursa elbette gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Canım kıskanma hepsi senin, sevgiler öptüm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice, teşekkür ederim,ben aslında tohumdan çok, çelikten yetiştirme konusunda daha iyiyim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı hanım bahçenizi siz yokken şöyle bir gezdim hırsızlık yaptım, neler mi çaldım, Uhuuu neler çalmadım ki tohum fide ne bulursam eybeye attım, şimdi gidip bir bahçe kuracağım. ![]() Bahçeniz çok güzel, çok emekler harcadığınız belli keyfini de sürmeyi hak ediyorsunuz, Hepsi de bir birinden güzeller. Emeğinize sağlık. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili Lilium, şaka şaka bahçeme hoş geldiniz, herşey dostlar için yetiştirildi, bahçem sizin, istediğinizi alabilirsiniz sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir gün kütü yakalanacağım, cumhura yakalanmasak bari, bir yakalarsa yandık inanki. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |