![]() |
|
![]() |
#694 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben onu süsen biliyorum, bana sevgili Arzu kasapoğlu göndermişti türünü bilmiyorum ve adınıda galiba yanlış biliyorum değilmi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
doğru biliyorsunuz sarı süsen ve Vildan hanımın dediği gibi bataklık yerler de yetişir .Diğer süsen'ler den farkı suyu seviyor olması.Çiçeklenme süresini takip edebilirmisiniz ? Çarkıfeleğin kırmızısını da bulabilsek ne güzel olurdu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Pasiflora ve ağaç küpelisi çok güzel sarılar pembeler maviler rengarenk olmuş bahçe Satı'cığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırmızı çarkı felek varmı? Varsa buluruz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Satı hanım bahçeniz çiçekleriniz yine çok güzeller.Size katılıyorum bende eve girmek istemiyorum.Malum yaz temizlikleri başladı hiç işime gelmiyor aklım hep bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanım, Nurcan Hanım alışkanlık herhalde süsen adını hiç kullanmıyorum, ben bu türlere hep zambak diyorum. Bataklıktan aldığım için deliksiz saksıya ektım hep ıslak tutuyorum ama benimki bu yıl açmadı. Gerçi Datça'dan aldığım, hatta Hocam100 den aldıklarım da açmadı., benim terası sevmiyor bu tür... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Ağaç Dostu
|
Hocam100 den aldığım Adıyaman Lalesi de iki yıldır çiçek açmadı. Çiğdemlerde, laleler de doğru dürüst açmadılar. Bu türleri bıraktım. Sadece benim üreteceğim. Siyah süsen çok iyi performans gösteriyor. kaç yıldır ayaklarımın altında kalanlar var ölmeyiz diyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benim mor, sarı ve beyaz hepsi açtı,yanlız öyle batakta falan değil. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, yüklenmiş çok güzel, o zaman bol bol sulamam lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Satı ablacım bahçenizi gezdim,bütün çiçekleriniz çok güzeller emeğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-10-2007
|
satı uğurtan hanım gül hatmilerinizi tohumdan kendinizmi ürettiniz ve ne zaman tohumu ektiniz direk toprağamı ektiniz bilgi verirseniz sevinirim. biz de martta tohumdan viyollere üretüm yaptık katmerli olanından ama çok küçük bu sene açamayacak gibi bahçeniz çok güzel ellerenize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pembe olansa geçen yıl bahçeye bolca tohum atmıştım ondan çıktığını sanıyorum ve üstleri tomurcuk dolu. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanım ; sarı süsen'le ilgili yazışmalarımız dan sonra ( bilgisayarı kapattıktan sonra ) aklıma geldi , biliyorsunuz soğanlı süsen'lerin sarı rengi de var. Demek istediğim her sarı bataklık süseni demek değil.Eğer sizin ki soğanlı ise çok sulanmaz , Vildan hanımın ki rizomlu .Yattıktan sonra aklıma takıldı ,benim yüzüm den çiçeğiniz den olursunuz diye huzursuz oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Ağaç Dostu
|
Site de tarih ve saatlerle ilgili bir sorun var sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimki soğanlımı yoksa rizomlumu bilmiyorum hatırlayamadım dibinede bakamam ama sanıyorum soğanlı, ben en iyisi gönderene sorayım. Sevgili Arzu kasapoğluna. Evet dün saatlerde sorun vardı bu gün düzelmiş sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|