![]() |
|
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice,anne çiçeği dediğimiz çok eski bir çiçek, sevgili annemden kaldığı için diyoruz, 437.mesaj birinci resim adı(sedum sieboldii) mavi çiçekli ise ismi(vinca minor) sevgili Hhatice kapım, bahçem herkese açık istediğin her zaman beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hulyam,zaten o güzelliğe dayanamadığım için çok fazla resim yükledim, benim gördüğüm güzelliği tüm dostların görmesini istediğimden, çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Satıcığım hepsi birbirinden güzel ama Laleler muhteşem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Çok güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Anemonlara bayıldım sevgili Satı hanım, her biri bir tablo gibi, geçen baharda soğanlarını çok sulayıp çürütmüştüm ![]() Bahçeniz harika görünüyor, cezayir menekşesi uğradığı topraklara kök salıyor, dikkat ![]() Beyaz lalelere ise söyleyecek söz bulamıyorum, tüm saflıklarını sergilemişler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, tüm övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ederim.Adalet hanım,evet vinca minor çok sarıyor biliyorum ondan dolayı saksıda tutuyorum,laleler gelin kız gibi saflığı ve temizliği çağrıştırıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-03-2010
|
Harika bir bahçeniz var.Sağlık ve mutlulukla oturun, çiçekleriniz çocukluğuma götürdü beni teşekkürler........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Çok güzeller arkadaşım .Güle güle büyüt keçi sakalı ve kanarya gülü benim alınacak listemde de var .Birde dağ lalesi var alacağım ![]() Bizim erikler daha çiçekte maşallah seninkiler olmak üzere emeğine sağlık Satı'cım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bahçemde yeni değişiklikler yaptım,önce ilk hevesle ne bulduysam gelişi güzel, gelişimine ve boylarına bakmadan diktiğim bitkilerin, yerlerini değiştirip bir düzene koymaya çalıştım. Daha sonra meyve ağaçlarını kenarlara aldık, öne bodur çalılar ve ağaçlar diktik,hem yer genişledi hemde göze daha hoş görünmeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice,bütün güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,dağ lalesi anemon bende var evet çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Canım, ilk açan tek çiçeği, diğerlerinin açmasını beklemeden, resmini çekip yüklediğimiz için, sen son çiçekleri görmedin üstü meyve dolu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel bey,bu ağaçların bazıları yeni dikildi, bazıları çiçek açınca yüklemek istediğim için olmadı,ayrıca mavi ladinin yeri sevgili dostlarımın fikriydi, yeri bende çok beğendim çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Satıcığım bahçendeki görüntüler muhteşem erikler olsada yesek misali benim yerime de afiyetle yee ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan,çok teşekkürler erikleri gel beraber yiyelim. Sevgili Sevim hanım,sen kışın gelince bir şey göremedin,bahçem kış uykusundaydı ve bazılarıda senden sonra alındı, yaza mutlaka beklerim sevgiler. Düzenleyen Satı Uğurtan : 05-03-2012 saat 21:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|