agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni1342Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-09-2011, 16:43   #1891
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Demek ki yayla bir hayli soğuk oluyor, İzmit nisbeten daha ılımandır.
Bu sene havalı naylonla saracağım yine, ya da gözümü karartıp toprağa indireceğim, belki daha iyi korunur.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2011, 22:49   #1892
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Giriş Tarihi: 24-08-2011
Savgili Satı abla; iki güngür bahçenizi geziyorum, fevkaladeden öte. Hele o güzel dostluklar, yeşile yeşil, çiçekler coşku katmışlar. Biz yeni üyeler ayrık otu gibi muhabbetinizi bölmeden keyf ile okuyoruz ve o muhteşem güzellikteki bitkilerinizi izliyoruz. Sizleri tanımadan çok sevdim, öyleki bütün günüm Ağaçlar.net sitesinde geçiyor, bugüne kadar sosyal paylaşım sitelerinde oyun oynayarak vakit geçirirdim. Şimdi arkadaşlarım bana internetten ulaşamayınca arıyorlar neredesin diyorlar, bende adresimi veriyorum iyiki sizleri tanıdım. Çok ama çok teşekkürler

arzuakyurek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2011, 23:29   #1893
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Demek ki yayla bir hayli soğuk oluyor, İzmit nisbeten daha ılımandır.
Bu sene havalı naylonla saracağım yine, ya da gözümü karartıp toprağa indireceğim, belki daha iyi korunur.
Sevgili Adalet hanım, kesin yayla izmite oranla daha soğuktur, ben saksılardaki bitkilerimi geçen yıl bir balkonumu naylonla kapatıp orda korudum bu yılda galiba öyle yapacağım, fakat ağaç menekşeme hiç bir koruma uygulamadım ve kurumadı umarım bundan sonrada donmaz sevgiler.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2011, 23:31   #1894
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Sevgili arzuakyürek, siteye ve bahçeme hoş geldiniz, güzel iltifat ve sevgi dolu sözlerinize yürekten teşekkürler sevgiler.

Eski 03-09-2011, 07:26   #1895
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın,merhaba Satı ablam,yine sabahın seher vaktinde yarım kalan işlere koyuldum her gün yarım kalan işleri bitirmek için çalışıyoruz fakat bir sonraki güne kalan işler yine bütünün yarısı, doğa dostlarındaki sevda, galiba işi yarım bırakmamak için verilen zevkli yorucu bir o kadar da mutluluk verici uğraşlar olsa gerek.
Forumda ki arkadaşlarımızın tamamı aynı şevk ve heyecanla tabiata kurda,kuşa fayda sağlamanın gayreti içindeler,elbette takdire şayan, ancak,yaptığımız çalışmaların paylaşımları neticesinde övgü dolu sözler alıyoruz,gelen övgü dolu sözler yürekten süzülerek bahçelere akıyorsa anlam kazanıyor.Bunu ben çok iyi bilirim,neden mi?

Forum da bahçe mi paylaştığımız ilk andan itibaren takip eden ve sevgi dolu sözcüklerle yüreğin den süzerek yazan ve yazdıklarıyla beni motive eden,bir gün ansızın, bahçe ni ziyaret etmek istiyoruz diyen,ve ilk defa ziyaretçi olarak bahçe me gelen ve dönüş sonrası bir ben değil tüm dostların yüreğini kazanan,yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış,sırça kadeh kadar narin kalbi ile Sevgili SATI ablamı tanımıştım.(o kadar çok sevinmiştim ki getirdiği tatlıyı ikram etmeyi unutacak kadar

Daha sonra kendilerinin bahçesini ziyarete gittim,evet arkadaşlar içtenlikle bahçedeki çalışmalarını anlatırken ki heyecenı görülmeye değerdi,bir de geliyorum diye zavallım sabahın beşine kadar hazırladığı ve heyecanla ikram ettiği yöresel yemeklerde görülmeye değerdi

Sevgili Satı abla eli yeşil Satı abla Siz palaşımlarınızla doğaya kan can veriyorsunuz ben de doğa nın bir parçası olarak can buluyorum

Sevgili Satı abla eli yeşil satı abla,bir ben değil cümle alem sırrı hakikate ulaşmış yüreğinizi ve sizi çok seviyoruz

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle herkese selamlar yolluyorum hem de yürekten

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-09-2011, 10:41   #1896
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili Yücel Bey,
o gözüyle gönülden güler, yüreğiyle ağlar. Ben de odayı dolduran güzelliğinden sonra onu çok seviyorum.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-09-2011, 11:10   #1897
Ağaç Dostu

''o gözüyle gönülden güler, yüreğiyle ağlar''

O'nu ifade edebilecek bu kadar güzel bir cümle, zatıalinizin yüreğine tercüman olmuş parmaklarınızla klavye ye ne güzel aktarılmış Sayın lir

Eski 03-09-2011, 11:13   #1898
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın,merhaba Satı ablam,yine sabahın seher vaktinde yarım kalan işlere koyuldum her gün yarım kalan işleri bitirmek için çalışıyoruz fakat bir sonraki güne kalan işler yine bütünün yarısı, doğa dostlarındaki sevda, galiba işi yarım bırakmamak için verilen zevkli yorucu bir o kadar da mutluluk verici uğraşlar olsa gerek.
Forumda ki arkadaşlarımızın tamamı aynı şevk ve heyecanla tabiata kurda,kuşa fayda sağlamanın gayreti içindeler,elbette takdire şayan, ancak,yaptığımız çalışmaların paylaşımları neticesinde övgü dolu sözler alıyoruz,gelen övgü dolu sözler yürekten süzülerek bahçelere akıyorsa anlam kazanıyor.Bunu ben çok iyi bilirim,neden mi?

Forum da bahçe mi paylaştığımız ilk andan itibaren takip eden ve sevgi dolu sözcüklerle yüreğin den süzerek yazan ve yazdıklarıyla beni motive eden,bir gün ansızın, bahçe ni ziyaret etmek istiyoruz diyen,ve ilk defa ziyaretçi olarak bahçe me gelen ve dönüş sonrası bir ben değil tüm dostların yüreğini kazanan,yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış,sırça kadeh kadar narin kalbi ile Sevgili SATI ablamı tanımıştım.(o kadar çok sevinmiştim ki getirdiği tatlıyı ikram etmeyi unutacak kadar

Daha sonra kendilerinin bahçesini ziyarete gittim,evet arkadaşlar içtenlikle bahçedeki çalışmalarını anlatırken ki heyecenı görülmeye değerdi,bir de geliyorum diye zavallım sabahın beşine kadar hazırladığı ve heyecanla ikram ettiği yöresel yemeklerde görülmeye değerdi

Sevgili Satı abla eli yeşil Satı abla Siz palaşımlarınızla doğaya kan can veriyorsunuz ben de doğa nın bir parçası olarak can buluyorum

Sevgili Satı abla eli yeşil satı abla,bir ben değil cümle alem sırrı hakikate ulaşmış yüreğinizi ve sizi çok seviyoruz

Yücel Bey; ne kadar güzel ifade etmişsiniz, o kadar güzelsiniz ki bütün vaktimi sizlerle geçiriyorum. Ağaçlar.net' in tiryakisi oldum

Benimde bir bahçem var ama hala konu açamıyorum, yakında becerebilirsem sizleri bahçemde misafir etmekten gurur duyarım.
Saygılarımla....,

Eski 03-09-2011, 11:36   #1899
Ağaç Dostu

''Benimde bir bahçem var ama hala konu açamıyorum, yakında becerebilirsem sizleri bahçemde misafir etmekten gurur duyarım.
Saygılarımla....,''

Bizlere de, yüreği doğa sevgisiyle dolu AKYÜREK li dostlarımızın bahçelerini ziyaret etmek büyük keyif vereceltir,

Satı ablam'a gelince cümleler O'nu ifade de kifayetsiz kalır,ancak anlatabilirler

Eski 03-09-2011, 19:30   #1900
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Gözü gönlü tok arkadaşım beni çok mahcup ediyorsun. İstanbul dönüşünde mutlaka ziyaretine geleceğim. Seninle daha çok vakit geçirip bilgi alışverişi yapmak isterim. Belki Yücel beyle sana beraber süpriz yaparız..

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-09-2011, 22:14   #1901
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster

Bu gün bu saatte ancak girebildim siteye,birde ne göreyim bahçem ziyaretçi dolup taşmış, yazılarını okudukça iki yıl önceki, hiç bir şeyi unutmadan tek tek yazan sevgili kardeşim Yücel ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim, bilirsin dilim laf yapmaz inan bana yazından sonra gözlerim doldu sevgili kardeşim ben ve ailem seni çok çok seviyoruz sevgiler her zaman bekliyorum.

Eski 03-09-2011, 22:17   #1902
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lir Mesajı Göster
Sevgili Yücel Bey,
o gözüyle gönülden güler, yüreğiyle ağlar. Ben de odayı dolduran güzelliğinden sonra onu çok seviyorum.
Canım ya beni çok duygulandırdınız, seni çok seviyorum, sen benim için özelsin biliyorsun sevgiler.

Eski 03-09-2011, 22:20   #1903
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Sevgili arzu, burası bir sevgi yumağı gelen bir daha kopamıyor
Bahçe açmaya gelince bana sevgili lir yardım etmişti bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır ben çok iyi anlamıyorum sevgiler.

Eski 03-09-2011, 22:24   #1904
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Sevgili Fatma hanım, mahçup olmak ne demek, ben zevkle yaparım yeterki sen iste, bana en kısa zamanda liste gönder bitkilerin gelsin,bende seninle görüşüp sohpet etmek isterim, bak iyi düşündün Yücel kardeşin getirsin
Sevgiler saygılar.

Eski 03-09-2011, 23:37   #1905
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan Mesajı Göster
Sevgili arzu, burası bir sevgi yumağı gelen bir daha kopamıyor
Bahçe açmaya gelince bana sevgili lir yardım etmişti bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır ben çok iyi anlamıyorum sevgiler.

Hakikaten öyle kopamıyorum ablacığım. Eşim diyorki sıkılmıyormusun herşeyi bıraktın otları seyrediyorsun, bakmayın ot dediğine o da çok sever bitkleri. O kadar mutluyum ki siteyi bulduğuma, sizin gibi koca yürekli insanlarla tanışıyorum.
Bahçe konusunda yönetime mesaj yazdım bekliyorum, olmadı sevgili Lir' in kapısını çalarım

Eski 05-09-2011, 00:15   #1906
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek Mesajı Göster
Hakikaten öyle kopamıyorum ablacığım. Eşim diyorki sıkılmıyormusun herşeyi bıraktın otları seyrediyorsun, bakmayın ot dediğine o da çok sever bitkleri. O kadar mutluyum ki siteyi bulduğuma, sizin gibi koca yürekli insanlarla tanışıyorum.
Bahçe konusunda yönetime mesaj yazdım bekliyorum, olmadı sevgili Lir' in kapısını çalarım
Sevgili arzu, ben siteye ilk kaydolduğum aylarda aynı bitkiyi saatlerce izlediğimi bilirim
Bahçe konusunu açmayı inan bilmiyorum bilsem seve seve hallederdim, yönetim halleder merak etme, bahçemde hoşuna giden bitkiler olursa çekinmeden söyle gönderebilirim sevgiler.

Eski 05-09-2011, 02:31   #1907
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Sayın Arzu,
Size gönderdiğim son mesaja bakın. Orada yeni konu aç'yazısını göreceksiniz.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2011, 01:28   #1908
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Sayın Arzu,
Size gönderdiğim son mesaja bakın. Orada yeni konu aç'yazısını göreceksiniz.
Sevgili arzu, bak işte anında imdadına yetişen bir gönüllü

Eski 08-09-2011, 23:10   #1909
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Bahçem.

Bahçeden bir kaç güzellik, Kedi tırnağı, melisa çalısı bahçeyi koku sardı, mavi yasemin, goji berri.

Eklenen Resimler

alcen beğendi.
Eski 08-09-2011, 23:19   #1910
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Bahçem.

Birkaç resim daha, mevsimlik sarmaşık ağaç hatmi ve adını bilmediğim bir çiçeğim.

Eklenen Resimler

Hatice Tarhan ve alcen beğendi.
Eski 08-09-2011, 23:42   #1911
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Ablacığım bahçemin konusunu açmanın heyecanı ile size teşekkür etmeyi unutmuşum. Özür dilerim. Çiçekleriniz harika. Büyük olasılıkla yarın benimde goji tohumum olacak, Yakup bey postaya verdi

Eski 09-09-2011, 12:13   #1912
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek Mesajı Göster
Ablacığım bahçemin konusunu açmanın heyecanı ile size teşekkür etmeyi unutmuşum. Özür dilerim. Çiçekleriniz harika. Büyük olasılıkla yarın benimde goji tohumum olacak, Yakup bey postaya verdi
Arzucuğum sorun değil, önemli olan senin bahçenin açılmasıydı, çokta güzel oldu, goji beri tohumu oluşunca bende gönderebilirim sevgiler.

Eski 09-09-2011, 13:27   #1913
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Teşekkür ederim ablacım

Eski 09-09-2011, 20:29   #1914
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Melisa çalısının kokusu buraya kadar geldi nekadar güzel açmış. Tabi senin gibi bir çiçeğin yanında ancak bukadar güzel açar.....

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-09-2011, 22:06   #1915
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Sevgili Satı hanım, size yazılmış övgü dolu sözleri okudum, gerçekten de bunları fazlası ile hak ediyorsunuz, zengin yüreğinizden sevgi hiç eksilmesin.

Gojileri kıskandım ne çok çiçek açmışlar, benimki kıl kuyruk, üç senedir bir tek meyvesini yemedim, bir kaç gün önce üzerinde bir kaç cılız çiçek gördüm.
Bu sene yerini değiştireceğim, biraz gölgede kaldığı içindir belki gelişemedi.

Haziran ortalarında sevgili Müjgan Yılmaz'ı ziyaret etmiştim, gojileri dalından toplayıp yemiştik, bizimkiler geç kaldı gibime geliyor ne dersiniz?

Eski 10-09-2011, 00:16   #1916
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Sevgili arzu, ne demek istediğin tohum olsun.

Fatma hanım, çok teşekkürler çok duygulandım inan bana bu kadar güzel sözler karşısında ağlarım bak.

Sevgili Adalet hanım, umarım bu güzel iltifatları hakediyordurum, umarım kimsenin gönlünü kırmamışımdır.
Benim gojilerde çok çiçek açmadı aslında, dört yıldır toplasan bir tabak meyve vermemiştir, benimkide güneş alan bir yerde bende belki güneşi sevmiyordur diye düşünüyordum hep, yerini değiştir bakalım gelişmeleri takip edelim sevgiler.

Eski 10-09-2011, 08:32   #1917
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Alıntı:
...umarım bu güzel iltifatları hakediyordurum, umarım kimsenin gönlünü kırmamışımdır...
Elbette hak ediyorsunuz Satı hanım, hem de fazlası ile.

Benim gojim tohumdan yetiştirme, dalları incecik hâlâ, yarı güneş alan bir yerde, biraz daha ferah bir yere taşırsam aramız düzelir belki
Gojiye budama yapıyor musunuz?

Eski 10-09-2011, 15:20   #1918
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Elbette hak ediyorsunuz Satı hanım, hem de fazlası ile.

Benim gojim tohumdan yetiştirme, dalları incecik hâlâ, yarı güneş alan bir yerde, biraz daha ferah bir yere taşırsam aramız düzelir belki
Gojiye budama yapıyor musunuz?
Sevgili Adalet hanım, çok çok teşekkürler.
Benim gojim yol kenarında çiçeğini çok beğenip aldığım ve dört yıl önce bahçemde buda olsun dediğim ve goji olduğunu sonradan öğrendiğim bir çalı, evet budama yapıyorum ne kadar doğru fakat meyvesi toplandıktan sonra bayağı derin bir şekilde buduyorum sevgiler.

Eski 10-09-2011, 20:41   #1919
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Teşekkürler Satı hanım, yarın gojimin yeni yerini hazırlayacağım.
Yayla soğumaya başladı, en fazla bu ayın sonuna kadar kalabilirim sanırım.
Dönmeden önce bu konuyu halletmem gerek.

Eski 10-09-2011, 21:09   #1920
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Sevgili Adalet hanım, ben teşekkür ederim donacağından korkma soğuk ve dona dayanıklı sevgiler saygılar.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025