![]() |
|
![]() |
#1892 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Savgili Satı abla; iki güngür bahçenizi geziyorum, fevkaladeden öte. Hele o güzel dostluklar, yeşile yeşil, çiçekler coşku katmışlar. Biz yeni üyeler ayrık otu gibi muhabbetinizi bölmeden keyf ile okuyoruz ve o muhteşem güzellikteki bitkilerinizi izliyoruz. Sizleri tanımadan çok sevdim, öyleki bütün günüm Ağaçlar.net sitesinde geçiyor, bugüne kadar sosyal paylaşım sitelerinde oyun oynayarak vakit geçirirdim. Şimdi arkadaşlarım bana internetten ulaşamayınca arıyorlar neredesin diyorlar, bende adresimi veriyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, kesin yayla izmite oranla daha soğuktur, ben saksılardaki bitkilerimi geçen yıl bir balkonumu naylonla kapatıp orda korudum bu yılda galiba öyle yapacağım, fakat ağaç menekşeme hiç bir koruma uygulamadım ve kurumadı umarım bundan sonrada donmaz sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın,merhaba Satı ablam,yine sabahın seher vaktinde yarım kalan işlere koyuldum her gün yarım kalan işleri bitirmek için çalışıyoruz fakat bir sonraki güne kalan işler yine bütünün yarısı, doğa dostlarındaki sevda, galiba işi yarım bırakmamak için verilen zevkli yorucu bir o kadar da mutluluk verici uğraşlar olsa gerek. Forumda ki arkadaşlarımızın tamamı aynı şevk ve heyecanla tabiata kurda,kuşa fayda sağlamanın gayreti içindeler,elbette takdire şayan, ancak,yaptığımız çalışmaların paylaşımları neticesinde övgü dolu sözler alıyoruz,gelen övgü dolu sözler yürekten süzülerek bahçelere akıyorsa anlam kazanıyor.Bunu ben çok iyi bilirim,neden mi? Forum da bahçe mi paylaştığımız ilk andan itibaren takip eden ve sevgi dolu sözcüklerle yüreğin den süzerek yazan ve yazdıklarıyla beni motive eden,bir gün ansızın, bahçe ni ziyaret etmek istiyoruz diyen,ve ilk defa ziyaretçi olarak bahçe me gelen ve dönüş sonrası bir ben değil tüm dostların yüreğini kazanan,yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış,sırça kadeh kadar narin kalbi ile Sevgili SATI ablamı tanımıştım.(o kadar çok sevinmiştim ki getirdiği tatlıyı ikram etmeyi unutacak kadar ![]() Daha sonra kendilerinin bahçesini ziyarete gittim,evet arkadaşlar içtenlikle bahçedeki çalışmalarını anlatırken ki heyecenı görülmeye değerdi,bir de geliyorum diye zavallım sabahın beşine kadar hazırladığı ve heyecanla ikram ettiği yöresel yemeklerde görülmeye değerdi ![]() Sevgili Satı abla eli yeşil Satı abla Siz palaşımlarınızla doğaya kan can veriyorsunuz ben de doğa nın bir parçası olarak can buluyorum ![]() Sevgili Satı abla eli yeşil satı abla,bir ben değil cümle alem sırrı hakikate ulaşmış yüreğinizi ve sizi çok seviyoruz ![]() En kısa zamanda görüşmek dileğiyle herkese selamlar yolluyorum hem de yürekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Ağaç Dostu
|
''o gözüyle gönülden güler, yüreğiyle ağlar'' O'nu ifade edebilecek bu kadar güzel bir cümle, zatıalinizin yüreğine tercüman olmuş parmaklarınızla klavye ye ne güzel aktarılmış Sayın lir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benimde bir bahçem var ama hala konu açamıyorum, yakında becerebilirsem sizleri bahçemde misafir etmekten gurur duyarım. Saygılarımla...., |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Ağaç Dostu
|
''Benimde bir bahçem var ama hala konu açamıyorum, yakında becerebilirsem sizleri bahçemde misafir etmekten gurur duyarım. Saygılarımla....,'' Bizlere de, yüreği doğa sevgisiyle dolu AKYÜREK li dostlarımızın bahçelerini ziyaret etmek büyük keyif vereceltir, Satı ablam'a gelince cümleler O'nu ifade de kifayetsiz kalır,ancak anlatabilirler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Gözü gönlü tok arkadaşım beni çok mahcup ediyorsun. İstanbul dönüşünde mutlaka ziyaretine geleceğim. Seninle daha çok vakit geçirip bilgi alışverişi yapmak isterim. Belki Yücel beyle sana beraber süpriz yaparız.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Ağaç Dostu
|
Canım ya beni çok duygulandırdınız, seni çok seviyorum, sen benim için özelsin biliyorsun sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma hanım, mahçup olmak ne demek, ben zevkle yaparım yeterki sen iste, bana en kısa zamanda liste gönder bitkilerin gelsin,bende seninle görüşüp sohpet etmek isterim, bak iyi düşündün Yücel kardeşin getirsin ![]() Sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hakikaten öyle kopamıyorum ablacığım. Eşim diyorki sıkılmıyormusun herşeyi bıraktın otları seyrediyorsun, bakmayın ot dediğine o da çok sever bitkleri. O kadar mutluyum ki siteyi bulduğuma, sizin gibi koca yürekli insanlarla tanışıyorum. Bahçe konusunda yönetime mesaj yazdım bekliyorum, olmadı sevgili Lir' in kapısını çalarım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bahçe konusunu açmayı inan bilmiyorum bilsem seve seve hallederdim, yönetim halleder merak etme, bahçemde hoşuna giden bitkiler olursa çekinmeden söyle gönderebilirim sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım bahçemin konusunu açmanın heyecanı ile size teşekkür etmeyi unutmuşum. Özür dilerim. Çiçekleriniz harika. Büyük olasılıkla yarın benimde goji tohumum olacak, Yakup bey postaya verdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Ağaç Dostu
|
Arzucuğum sorun değil, önemli olan senin bahçenin açılmasıydı, çokta güzel oldu, goji beri tohumu oluşunca bende gönderebilirim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Melisa çalısının kokusu buraya kadar geldi nekadar güzel açmış. Tabi senin gibi bir çiçeğin yanında ancak bukadar güzel açar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, size yazılmış övgü dolu sözleri okudum, gerçekten de bunları fazlası ile hak ediyorsunuz, zengin yüreğinizden sevgi hiç eksilmesin. Gojileri kıskandım ![]() Bu sene yerini değiştireceğim, biraz gölgede kaldığı içindir belki gelişemedi. Haziran ortalarında sevgili Müjgan Yılmaz'ı ziyaret etmiştim, gojileri dalından toplayıp yemiştik, bizimkiler geç kaldı gibime geliyor ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arzu, ne demek istediğin tohum olsun. Fatma hanım, çok teşekkürler çok duygulandım inan bana bu kadar güzel sözler karşısında ağlarım bak. Sevgili Adalet hanım, umarım bu güzel iltifatları hakediyordurum, umarım kimsenin gönlünü kırmamışımdır. Benim gojilerde çok çiçek açmadı aslında, dört yıldır toplasan bir tabak meyve vermemiştir, benimkide güneş alan bir yerde bende belki güneşi sevmiyordur diye düşünüyordum hep, yerini değiştir bakalım gelişmeleri takip edelim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim gojim tohumdan yetiştirme, dalları incecik hâlâ, yarı güneş alan bir yerde, biraz daha ferah bir yere taşırsam aramız düzelir belki ![]() Gojiye budama yapıyor musunuz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim gojim yol kenarında çiçeğini çok beğenip aldığım ve dört yıl önce bahçemde buda olsun dediğim ve goji olduğunu sonradan öğrendiğim bir çalı, evet budama yapıyorum ne kadar doğru fakat meyvesi toplandıktan sonra bayağı derin bir şekilde buduyorum sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|