![]() |
|
![]() |
#632 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Ama nasıl yaa ![]() Öncelikle maşallah nazar değmesin hepsi muhteşem.Benim güllerim hep tomurcuklu hergün takipteyim ama henüz bir tane açan yok.Hanımelimde tomurcuk dahi yok henüz. Yıldız çiçeklerim ise henüz 15 cm anca var .. İklim farkının sonuçları bunlar. Ama bende sabırsızlanıyorum çok bir an ünce açsalar . O mis kokularını içime çeksem saatlerde onların karşısına geçip izlesem ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili finduk52,çok teşekkür ederim,arkadaşım sanıyorum Hollanda İzmite göre daha soğuk, ayrıca yıldızlarda benimde daha açmayan çok, bunu tomurları oluşmuş bir şekilde almıştım. Sevgili finduk52, evet karşısına geçip izlemek ve kokusunu almak müthiş zevk veriyor sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ozbeyciğim,senin sayende bahçem gece mumuylada tanıştı resimlerini yükledim umarım gördün ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım, iki sininde renkleri çok güzel emeyine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ayrıca bizim sağlık meslekte okurken, hocamız ilkel yöntemle kullanılan ilaçları anlatırken anlatırdı, eskiden kalın kökü ezilip yaraların üstüne konulurmuş ve yaraları iyileştirme özelliği olduğu düşünülürmüş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Ağaç Dostu
|
Demekki faydalı birşeymiş. Allahtan zehirli falan değilmiş ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem
Sevgili SevimK,Çok teşekkür ederim,sevgili sevim hanım bana gönderdiğiniz 5 nokta çiçeği tek kök çıkmış ve yaprak yapısınıda bilmediğim için anlamamıştım,çiçek açıpta çiçekteki 5 noktayı görünce tanıdım çok güzel hayran kaldım,çok sağolun, koruyup tohumunu almam lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim hanım, çok teşekkürler bende sizi öpüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu