![]() |
|
![]() |
#571 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Sevgili arkadaşım hızınıza yetişmek mümkün değil ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() canım,istediğin çiçek olsun,üzme kendini ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Güngör Salman;640247]Canım benim, sevgili Hhaticeyle, çok dikkatlisiniz,yanlış yazmışım ve farkında bile değilim, karanfile orkide derken ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
çiçekler çok hoş, manzara da öyle görünüyor, hanımelini karanfilinizi koklayın yerime, gönderdiğiniz kasımpatılardan bir tanesi bordo açıyor, tekrar teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hüzün,çok teşekkür ederim,herşeyi yerine koklarım,yolunuz bu taraflara düşerse sizide beklerim,canım benim kasımpatıları sağlıkla büyüt bahçeden başka istediğin birşeyler varsa seve seve gönderirim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Hanım ben şuna karar verdim artık sizinle yarışa devam etmem mümkün değil zira yetişebilme şanşım yok gururla söylüyorum renk armonisi yaratan emeğinize ellerinize sağlık, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım hep aynı şeyleri tekrar etmek gibi oluyor ama çiçekleriniz, özellikle mor clematisiniz çok güzel. Bir de kırmızı sarmaşık gül çok hoş. Sarı çiçek açan sedumunuzdan ben de begonvilin saksısına diktim. Aynı saksıda sarı açan, süs yoncası kendiliğinden çıktı. Bunların üçü aynı saksıda geçinirler mi? Yoksa ayırayım mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili Satı hanım çiçekleriniz arasında ayrım yapmak çok zor, hepsi birbirinden güzel manzaranızda öyle.Bu güzelliklere baktıkça yorgunluğumu unutuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
UYARI bulgariyadan giren çekirge sürüleri önüe gelen zeytin ağaçlarını yiyerek yollarına devam ediyorlar şu an istanbuldan geçip izmit semalarına doğru yol alıyorlar zeytin ağacı olanların dikkatine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
|
Canım güzel kardeşim,çok teşekkür ederim,enkısa zamanda resim bekliyorum, sevgiler çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Satı Hanım, Pembe clematisinize hayran kaldım türü nedir acaba?Ben de madam le colture türünden aldım acaba aynımı sizinki ile? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul,güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Sarı sedumu bende bir sürü çiçekle aynı saksıya diktim, birşey olmadı ama o sarı açan yonca için bitkilerin gücünü alıyor diyorlar ben bilmiyorum, kurumasına sebep olabilir tam emin değilim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ayrıca bu bahçede ağaçlar net üyeleri olarak bir çay düzenleyebiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili athena-asena,çok sağolun,çiçeğin adı( sedum mexicanum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yılmaz,çok teşekkür ederim,bana clematisleri Güngör almıştı,benim bitki isimlerini aklımda tutma gibi bir maharetim yok, bunu Güngör çok iyi yapıyor ama üzgünüm bu sefer oda bilmiyor sevgiler. Sevgili Yücel bey,bahçemi gezmeniz ve beğenmeniz benim için onurdur. Zeytin ağacına gelince merak etmeyin devlet korumasında olduğu için her tehlikeden korunuyor ![]() Düzenleyen Satı Uğurtan : 05-03-2012 saat 21:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Çok incesiniz Satı hanım gerçekten güzel olurdu o güzel bahçede çay içmek.Sizin gibi değerli insanları tanımak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği,ayarlanabilirse isteyen herkesi seve seve kabul ederim ve ağırlarım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha güzel olacağından emin olabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tturt,çok teşekkür ederim allah hepimize sağlıkla oturmayı nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey,ben size teşekkür ederim, katır tırnağı, şebboy ve haseki küpesi tohumlarınız oluştu, kurusun göndereceğim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|