![]() |
|
![]() |
#601 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nariçi, iyi akşamlar, benim gojilerdede var, biliyorsunuz, goji bendede çok yok ve bakımıyla ilgili bilgimde yok, benimkide öyle olmazsa üreticilere soralım onlar bilir sanıyorum, ayrıca geçen yılda öyle beyazlamıştı yapraklar sonra kendiliğinden geçmişti sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ancak, şebboyum var. Hemde iki boy. birisi yeni açıyor. Diğeri henüz fide. Yinede teşekkürederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi geliyorsa bende yapayım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Satı Uğurtan; Bence Bir dosta verilebilecek en güzel hediye. Bu kadar dikkat çeken ve bir o kadarda güzel bir çiçekmiş.Ayrıca Grevillea rosmarinifolia ve katır tırnağı' da ayrı bir güzellik katıyor.Grevillea rosmarinifolia'yı ilk kez sitemizin yanında bir arsaya değişk tür çam türleri yetiştiren komşumuzda görmüştüm.Sorduğumda bana çam türlerinden tek çiçek açan türüymüş.Sizde görünce dikkatimi çekti.Acaba çeliktenmi yoksa tohumdanmı çoğaltılabiliniyor?Güle güle tadını çıkarmanız dileğiyle. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitkilerle ilgili fazla bilgim yok, ben yeni almıştım yasemini bahçeye diktim, komşularınki bahçedeydi bu yıl o soğuklarda donmadı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili füsun,grevillea nasıl yetiştirilir bende bilmiyorum, o bana sevgili Yücel beyin hediyesi, öğrenir köklendiririz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bahtiyar02,ne yorması, becerip köklendirebilirsem, seve seve gönderirim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkürler galiba çiçekler ve ağaçlar bu yıl biraz daha büyüyüp geliştiler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım hepsi de çok güzel şetalileri afiyetle ye cananın rengi de çok güzelmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım, çok teşekkürler,biliyorsun benim çok güzel canan ve sakızlarım vardı hepsi dondu, bunu dondan sonra arkadaşım aldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |