![]() |
|
![]() |
#2102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnsanın kendi elleri ile yetiştirip büyüttüğü güzellikleri görmek, evlatların mürüvvetlerini görmek gibidir. Sevgili Satı'cığım, keyifle tadını çıkar güzel bahçenin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ohh şeftaliler çok lezzetli görünüyor Satı'cığım afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok haklısın İzmir deki evimizin bahçesinde şeftali ve kiraz ağacı vardı deli gibi beklerdik olmalarını. Çok harika birşey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yılan vardı fakat kirpiyi gördükten sonra yılanı görmedim doğru olabilir, kertenkele bizdede çok, kirpi galiba yuvada yapmış hiç gitmiyor sürekli görüyorum sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sati ablacigim izninle senin hediyelerini senin bahcene eklemek istedim. Solanum dulcamara`lari bahceye aktardim, yari gölgedeler. Sinameki henüz cok minik. Bahceye mi aktarayim, saksida mi kisi gecirteyim kararsiz kaldim. Hasekiler de dösrt bes saksi var onlari bahceye aktaracagim. Tekrar tesekkürler, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever, sevgili Satı'nın izni ile bir öneride bulunmak istiyorum. Şimdilik sinamekiyi ve haseki küpelerini saksıda tutmanı öneririm. Mart ayında yerlerine alırsan daha iyi olur. Sinameki yaylanın -10 (ve ya daha yüksek de olabilir)kışını atlattı, ancak seninki henüz fide, yerinde kalırsa daha sağlıklı olur. Çok soğuk olursa saksıyı korunaklı bir yere alabilirsin, toprağa geçirirsen böyle bir şansın olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Ağaç Dostu
|
Sevim ablacığım, torunları görmezmiyim gördümde artık dağıtıma bile geçtik torunlardan ![]() Almiracığım sağlıkla büyüt, bendekilerde öyle kocaman oldu, bu yıl felaket tohum oldu üstünde, isteyen olursa bolca gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
bahçe harika her yerine sevgi yayılmış maşallah, eller dert görmesin hiç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Ağaç Dostu
|
Çan sarmaşığı harika Rus ortancası görüntüsü çok güzelde ellenimce kokusu berbat. Birde bu çok yayılıcı kontrol altında tutmalısınız. Ben bir arkadaştan alacaktım . Bahçesini sardığını gördüm ve sakı alma baş edemezsin diyince vazgeçtim.300-400 M2 alan tamamen istilaya uğramış. Yer elmasının da çiçeği güzel görünüyor, özellikle uzaktan. Yine istilacı bir sebze diyebilirim:=)) Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ablam bahçen her mevsim renklerini koruyor, bu harika bir durum. Çan sarmaşığını iki yıldır tohumdan yetiştiriyorum. Hep sezon sonuna kalıyor çok az çiçekleniyor, hala da çiçek yok üstünde. Kök üstü kurumuş, kopacak kadar incelmişti. O bölgeye kadar toprakla doldurdum. O kuru cansız gövdeye rağmen nasıl uçlar canlı anlatamam. Bu geçen sene de olmuştu, enteresan bir bitki. Orhan Özbilğiç öğretmeniminkini gördükten sonra bu sene korumaya alıp şansımı denemek istiyorum. Çok ama çok öptüm... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|