![]() |
|
![]() |
#1804 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım,hepiside çok güzel ilk resimdeki çiçeğin ismi nedir çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok teşekkür ederim satı hanım çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı, ortancalar, liliumlar, yasemin çok güzel açmışlar. Benim aldığım yaseminler henüz açmadı. Bahçedeki kışın yok olup geçen Temmuzda uyanan yasemin de uyanmadı. Halbuki yerini değiştirmiş, güneş gören bir yere almıştım. Yaseminlerden şansım yok herhalde. Ortancalarım da şimdilik çok minikler. Ama sizinkileri görünce içim açıldı. Bu güzel bahçede, güzel bir yaz diliyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım, bende size teşekkür ederim sevgiler. Sevgili SDurul, kışın yok oluyor dediğiniz yaseminler, kışın donuyordur sanıyorum, toprağın altında kalan kısmı donmayıp tekrar filiz veriyordur, bu konuda hiç bir fikrim yok,güneşe almış bile olsan belki toprak altında kalan kısmıda kurumuş olabilir. Benim ortancaların üçüncü yılı geçen yıl zamanını kaçırıp budamamıştım, ondan sanıyorum çok uzadılar, çok çok teşekkürler sevgiler iyi akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Satı yaseminler ortancalar çok güzel ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Satı Ablam, bahçenizi en baştan tekrar gezdim. Bu kadar kısa sürede geçirdiği evrimi bahçe devrimi olarak adlandırmak istiyorum. İçinizdeki sevginin hiç bitmeyeceğine adım gibi eminim. O yüzden size bol enerji ve sağlık diliyorum. Ve gelmenizi bekliyorum. Çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşim canım iltifatlarına çok teşekkür ederim, bu bahçenin ilk halini sende biliyorsun, aslında çok küçük fakat küçük olduğu halde çok emek verdim. Bu bahçe tüm sevdiklerimin, o bahçede hepinizin hakkı ve emeği var, gönderdiğiniz güzel bitkiler ve sevgiyle güzelleşti, en kısa zamanda senin ve ya benim bahçede buluşmak dileğiyle sevgiler çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Satı ablacım çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel, emeğine yüreğine sağlık.Bende izmitteyim umarın bir gün tanışmak nasip olur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Satıcığım gene çok güzel kareler koymuşsun. Ortancadan sonra sarı çiçekli bitkinin adını öğrenebilirmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ben gidiyorum, uygun olursa uğrayıp seni alayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir, çok teşekkürler çok memnun olurum, bana uğra bir kahvemi içersin sonra beraber çıkarız, yalnız beni Hasan ve ya Derya götürecek sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Satı bahçenin genel görümüne bayıldım harika ellerine saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, evet bitkim rudbeckia, çok güzel bir görüntüsü var eğer, tohum olursa toplarım sana sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, mor bir güzelle bahçene geldik. Solanum rantonetti açtı. Benim solanum sandığım bitkide değil, başka bir bitki sandığımda açarak sürpriz yaptı. Çok karışık bir cümle oldu. Çekim pek iyi değil ama, sana ve Güngör hanım'a teşekkürlerimle... Sevgiler... ![]() Rudbeckia tohumlarım var ama çimlendiremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|