![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili athena- asena, sağlıkla büyütün benimkide dikenli, çok nazik yerlerinden gönderdiysem, gelişim döneminde diken olmaya bilir tam eminde değilim ama. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Satı hanım bilgiler için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Satı hanım pasiflora ne güzel açmış ben Mayıs da tohum diktim ama çıkmadılar acaba geçmi kaldm.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ben ekeli üc yil oldu halâ cicegini göremedim. Bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa benimkinde mi problem var anlamiyorum. Yapraklari piril piril hic hastaligi yok. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma hanım, ben pasifloraları bir kökü hediye geldi bir kökünüde kardeşim(Güngör) yetiştirmişti üç yılda ormana döndü üstü çiçekten görünmüyor, bence diplerinde kendiliğinden o kadar çok çıkıyorki, tohumla uğraşmaya gerek yok son baharda size gönderebilirim. Sevgili Çiçeksever70, benimki ilk yıl açmadı ikinci yıl açtı bu yıl üçüncü yıl ve üstü çiçek dolu. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Satı Uğurtan,bahçeniz gelen yazla ,çok güzelleşmiş .çarkıfelek çok güzel görünüyor,benimkilerin bazı çiçekleri açmadan dökülüyor.Çoban yıldızları ve clematisler harika açmışlar.Goji ağaç mı çalı gibi oluyor.kışın durumu ne oluyor.Beni bilgilendirirmisiniz bu konuda lütfen.Küçük bir fide aldım meraktan,güneş mi sever ,ne sever bilemediğim için daha toprafa alamadım.Güzel bahçenizde güzel mevsimler dilerim.Sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, iltifatlarınız için yürekten teşekkürler, benim bahçemin daha üçüncü yılı, sizin bahçenin yanında lafı bile olmaz. Çarkıfelek, benimkilerdede arada açmadan düşüyor ben yoğun tomurcuktan olabilir diyorum yinede uzmanlar bilir ama. Goji berri, bir çalı türü oldukça güçlü sıcaktan ve soğuktan etkilenmiyor, çok çabuk yerine adapte oluyor çabuk tutuyor, yarı güneşli yerleri daha çok seviyor benim gözlemime göre, sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım,hepiside çok güzel ilk resimdeki çiçeğin ismi nedir çok güzel. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok teşekkür ederim satı hanım çok güzel. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı, ortancalar, liliumlar, yasemin çok güzel açmışlar. Benim aldığım yaseminler henüz açmadı. Bahçedeki kışın yok olup geçen Temmuzda uyanan yasemin de uyanmadı. Halbuki yerini değiştirmiş, güneş gören bir yere almıştım. Yaseminlerden şansım yok herhalde. Ortancalarım da şimdilik çok minikler. Ama sizinkileri görünce içim açıldı. Bu güzel bahçede, güzel bir yaz diliyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım, bende size teşekkür ederim sevgiler. Sevgili SDurul, kışın yok oluyor dediğiniz yaseminler, kışın donuyordur sanıyorum, toprağın altında kalan kısmı donmayıp tekrar filiz veriyordur, bu konuda hiç bir fikrim yok,güneşe almış bile olsan belki toprak altında kalan kısmıda kurumuş olabilir. Benim ortancaların üçüncü yılı geçen yıl zamanını kaçırıp budamamıştım, ondan sanıyorum çok uzadılar, çok çok teşekkürler sevgiler iyi akşamlar. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Satı yaseminler ortancalar çok güzel ellerinize saglık |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Satı Ablam, bahçenizi en baştan tekrar gezdim. Bu kadar kısa sürede geçirdiği evrimi bahçe devrimi olarak adlandırmak istiyorum. İçinizdeki sevginin hiç bitmeyeceğine adım gibi eminim. O yüzden size bol enerji ve sağlık diliyorum. Ve gelmenizi bekliyorum. Çok öptüm. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşim canım iltifatlarına çok teşekkür ederim, bu bahçenin ilk halini sende biliyorsun, aslında çok küçük fakat küçük olduğu halde çok emek verdim. Bu bahçe tüm sevdiklerimin, o bahçede hepinizin hakkı ve emeği var, gönderdiğiniz güzel bitkiler ve sevgiyle güzelleşti, en kısa zamanda senin ve ya benim bahçede buluşmak dileğiyle sevgiler çok öptüm. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ben gidiyorum, uygun olursa uğrayıp seni alayım. |
|
|