![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, özür dilerim mesajınıza geç cevap verdiğim için, aslında bir kaç gün bekleyeyim tomurcuk oluşmuş belki açar dedim fakat açmadı çiçek açmak üzere açtığı an yüklerim, bende çiçekli hali yok silmişim demekki, bendekilerde pembe açıyor çokta hoş bir bitki sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey, çok teşekkürler katır tırnağı bende ektim yeşermediler, ayrıca iki köktü, bir kökü kışın kurudu sökemedim belki yeşerir diye, senin canın sağolsun, bu yıl yine gönderirim tohum, cemo Ankara toplantısına gitti sanıyorum ordan getirdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Bir clematisim bile yok yarabbim çatır çatır çatlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma hanım, ben çelikten denedim tuturamadım, fakat tohum zamanı tohum tutarsa söz gönderirim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım,clematisler çok güzel sarı haseki diyerleri bir birinden güzel zevkle tadını çıkar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Lunlun, ben bitki konusunda çok becerikli değilim sevgili dostlarım ve kardeşimin canı sağolsun çoğu onlar sayesinde oldu. Ayrıca ben geçen yıla kadar İzmitte geneli müstakil bahçeli ev olan bir bölgenin, hemşireliğini yapıyordum, bahçeden bir bitkinin adını sorsam saksıyla elime uzatıyorlardı, sağolsunlar dostlar sayesinde gözlerimiz bayram ediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Satı'cığım, hemen bir bakıp kaçacaktım. Aman yarabbim, önce Sevim Hanım'ın bahçesi, sonra Orhan Öğretmen'imin bahçesi, tam kapatacaktım, iyi ki bakmışım, burası. Bugün bahçeler coşmuşlar. O clematislerin güzelliği, o haseki küpeleri, ismini bilemediğim mor çiçekler..., hepsi, ama hepsi çok hoş görünüyorlar. Sağlıkla sefasını sürün arkadaşım. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgi hanım, o mavi güzellerin ikisindende sana gönderdim, bu yıl açmasa bile seneye mutlaka açarlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sati hanim resim konusunda cok haklisiniz, ben de elimden makineyi düsüremiyorum sonra bir bakiyorum ayni kareleri cekip durmusum. Bir de gözümün gördügünü resime yansitamayinca kiziyorum. Masallah agaclar net. de de tüm üye dostlarin bahceleri cosmus durumda hangi sayfayi gezecegimi sasirdim bu aralar. Bu yil calismak zor gelse de bahcem beni cok mutlu etti eminim bu mutlulugu bebis de hissediyordur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeleri gezdikçe gözüm gönlüm açılıyor inan bana, bebiş, bebişi ben duymamışım galiba, hayırlı uğurlu olsun çok hoş bir duygu, kesin hissediyordur çok yormadan yap işleri, sen yorulursan onuda etkiler, sevgiler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili satı clematis çok tatlı sarı hasekilere bayıldım sebzelerinizde çok saglıklı görünüyor ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem
Sevgili Vildan hanım, ağaçlar.net toplantısında getirdiğim bitkinin çiçekli fotoğrafı, Sevgili ozbeyin gönderdiği gece mumları, Sayın Zeki beyin toplantıda dağıttığı güzelliklerden. Düzenleyen Satı Uğurtan : 01-08-2011 saat 22:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cemo bahçe sana hazırlanıyor en kısa zamanda gel olurmu? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |