![]() |
|
![]() |
#1681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Satı hanım,gelin tacı muhteşem görünüyo hasekide emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eğer bir gün bize yolun düşüpte gelirsen, Haseki küpelerinin hepsi senin. Yakında zeytinin fotoğrafınıda göreceksin ![]() Bizdende size sevgiler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili Satı maşallah bahçen yine coşmuş cıvıl cıvıl ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkan, çok teşekkürler, seni görmek çok güzel, epeydir göremeyince merak etmeye başlamıştım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili satı bazı sebeplerden dolayı uzun süre siteye uğrayamadım. Yeni yeni balkonlar şenlendi hadi bir kaç fotoğraf ekledim,şöyle birde bahçeleri balkonları dolaştım gezmişken senin bahçeyede uğradım çok güzel her şey,hele küçük yaramazda ayrı bir güzel sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Türkancığım, o sebepler umarım sağlık sorunu değildir gerisi hallolur. Küçük yaramaz gerçekten yaramaz bahçede plastik her hangi bir eşya görmesin iki saniyede hallediyor, fakat çok tatlı bir yaramaz sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Gelin tacı ve hasekiler harika ellerinize sağlık...Hasekiler için yoğun çaba sarfediyorum başaracağım inşaallah...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bıcırık, çok teşekkürler, hasekiler için ben hiç çaba sarfetmedim, sarısını bir komşum iki kök verdi diktim o yıl açmadı ertesi yıl coştu, diğer renklerinide Almanyada sokaklardan toplamıştım tohumlarını getirip bir köşeye öylece boşalttım ve ne kadar sonra çıktığını hatırlamıyorum çünkü takip etmemiştim, özel bir bakımda yapmıyorum çok hızlı gelişiyor ve artıyor, bu yıl tohum çok olacak sanıyorum, bolca gönderirim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı çok önemli olmasada biraz sağlık sorunlarıyla uğraştım ,bunun yanında bazı problemlerde yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim,işte kendimi çiçeklerle haşır neşir olarak oyalıyorum sağlığın ötesinde hiç birşey yok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Armut çok şeker ama annesi dünya tatlısı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Kaybettik
|
Yücel bey haklısınız bu bahçe bende de kuş olup buralara konma isteği uyandırıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Satı hanımcım gelin tacı, hasekiler, güller bir harika elinize emeginize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Satı ablacım güülerin harika, hele sarı tomurcuğa bittim, Clematiste göz kamaşırıyor benim multi blue da tomurcukta açtı açıcak umarım bu yıl bol çiçek görürürz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sanırım çan çiçeğinin uzun versiyonu .Ben de katır tırnağını çok beğeniyorum.Kokusu sarı katır tırnakları gibi yoğun mu ? Bu arada eşek sıpasını da gördüm ,kilo almış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Şebboy sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |