![]() |
|
![]() |
#1023 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende üçüz çiçeği var, sadece yaprak kenarları beyaz bordürlü olmadı, üzeri minik beyaz çiçeklerle dolu. Her şey gönlünce olsun, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
|
Kartepe.
Kartepeden çektiğim resimler, Atropa bella-donna, Telekia speciose(kalp yapraklı öküz gözü) en sondakinin adı Phytolacca Americana. Düzenleyen Satı Uğurtan : 19-08-2010 saat 22:15 Neden: Bitki ismi kayıt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Satı Hanım, Sabah sefaları çok güzel açmış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
yine orta yerimden çatladım bu gece uykum kaçtı kiminle yarıştığımın farkında bile değilmişim şu renklere ve çiçeklere bakarmısın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir link verin ki bakalım. Bizi de merakta bırakmayın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Ağaç Dostu
|
anladım anladım bundan sonra büyük lokma yiyeceğim ama seninle yarışmayacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin hepsine mi bakalım? Onu diyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Neler oluyor burada? Şurayı birkaç hafta boş bıraktık neler olmuş böyle? Yeniden uyum sağlamam zaman alacak anlaşılan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Eyvallah ablacığım, hoş bulduk. Uzun yıllar sonra şöyle gönlümce bir tatil yapayım dedim, ama tatilimin tam ortasında rahatsızlandım. Dönüşte bahçemi birazcık yağmalanmış buldum. Neyse ki sıhhatime kavuşmak, eski enerjimi toplamak üzereyim. Yapılacak çok iş var ve Türkiye için yepyeni bir meyvenin denemesine başlıyorum. Oldukça heyecanlıyım. İsmi şimdilik saklı kalsın. İklim ve toprak isteği açısından bu bölgeye gayet uygun. Yetiştirmeyi başarabilirsem ismini de cismini, yani fidanlarını da dostlarla paylaşacağım. Yücel Abi sizin bahçenizi kıskanmaz; gönlü de gözü de toktur. Şevkinizi kaybetmeyesiniz diye ajitasyon yapıyor. Bir çeşit negatif motive etme hadisesi söz konusu. Aleyana gelip Yücel Abi'yi haşlamayın. Bu arada sahur vakti yaklaşırken şu Çilli de sindirim sistemimi harekete geçirdi. Şaka bir yana her şey gönlünüzce olsun ablacığım. Düzenleyen Selim-i Ahir : 19-08-2010 saat 01:09 Neden: İmla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Selim-i Ahir, çok geçmiş olsun hem bahçe açısından hem sağlığınız açısından. Yeni meyve üretimi içinde kolay gelsin umarım istediğiniz verimi alırsınız. Bahçem zaten sevgili Yücelin bahçesine kardeş bahçe, insan kardeşini kıskanırmı elbette latife ediyor. Çilliye gelince o koruma altında ![]() Çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Gerçekten kıskanılacak derecede bahçeniz var ![]() ![]() Gönlünüzce Siz ve ailenizle birlikte daha güzellikler hşamanız dileğiyle. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|