![]() |
|
![]() |
#1051 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bahtiyar02, bu kadar beğenilmesi siz sevgili kardeşlerimin bana sevgisinden olsa gerek yoksa o kadar güzel değil, yinede çok teşekkürler. Örnek bahçeyi yerinde görmek isterseniz annenizi ikna etmek, yerinde daha kolay olacağına inanıyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Hanım, bu aralar forumda çok şey kaçırdım galiba, Hayrola, emekli mi oldunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yücel Bey, Sayın Satı Hanım, Ne kadar da naziksiniz. Ayaklı ansiklopedi Güngör Hanım her an imdadınıza yetişiyor. İnanın çok şanslısınız. fakat hep böyle kuru kuru teşekkürle atlatmayın artık. Ben sizin yerinizde olsam, bir proğram yapar, önce Güngör hanmı güzel bir yemeğe, yemekten sonra güzel bir konsere ya da tiyatroya, oradan da bir boğaziçi turuna çıkarırdım. Bir düşünün hani teklifimi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı, sağlıklı emeklilik yaşamanızı dilerim arkadaşım. Dinlenin, gezin, tadını çıkarin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkür ederim, umarım hepimiz sağlıklı emeklilikler geçiririz. Bol bol geziyorum, kışa kadar gezeyim, kışın haftanın üç günü çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapmak istiyorum, eğer duygularıma yenik düşmezsem, dayana bilirsem, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2007
|
dalında dolmalık biber görmeyeli o kadar uzun zaman olmuştu ki teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Ağaç Dostu
|
Siz benim dediklerimi yapın, şimdilik başlangıç olarak yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Ağaç Dostu
|
Trakya gezinizi gördüm, oh dedim Satı Hanım'ın maşallahı var. Uzun izni varmış diye düşündüm, emeklilik hiç aklıma gelmedi. Gönüllü anneliği başaracağına eminim, sana da çok yakışır, güler yüzün ve canlılığınla çok mutlu edersin çocukları.. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, Trakya gezisinde Enez, levhasını görünce seni andık Güngörle, Bu yıl aslında çok tatil olmadı bana, Bodrumda ablamın yazlık tadilatı, sarosta da kardeşimin yazlığın içini yaptırmak için gittim, seneye artık tatil için giderim. Gönüllü annelik konusundaki teşfikleriniz için çok teşekkür ederim, bu konuda çok istekliyim ama bir o kadarda ya yapamazsam diyede çok korkuyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok kutsal bir göreve talip olmuşsunuz, sevgi, özveri ve cesaret isteyen bir konu, gönüllü annelik. Sizi kutluyorum, başaracağınızdan eminim, kim bilir kaç yürek yarasına derman olacaksınız. Sevgiyle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim evet aynen dediğiniz gibi sevgi özveri ve cesaret istiyor bende sevgi ve özveri var ama biraz korkuyorum ya dayanamazsam içim elvermezse diye yinede sabırla deneyeceğim. Şu kızımın kayıt işlemlerini halledip yerleştirelim başlayacağım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili kardeşim;Kıskandırmaya devam ![]() Elleriniz dert görmesin. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bahtiyar02, siz sevgili dostlarımı kıskandırırmıyım bahçe sizin, bunu yürekten söylüyorum inanın bana bahçeden istediğiniz ne varsa çekinmeden isteyin. Bu gün aynı duyguları yaşadım, bahçede bir çalı minem vardı kurumuş çok üzüldüm, biraz sonra kaktüsümün kocaman tomurcuğunu görünce dünyalar benim oldu. Ampul domatesleri bana sevgili Murat Taşdelen göndermişti, çok güzeller. Çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Satı Uğurtan kardeşim; İşte bizlerin tabiyat sevgisi içimize işlenmişin diğer bir göstergesi güzellikleri paylaşabilecek kadar gönlümüzün zengin ve fedakar oluşumuz.Düşünmeniz bile yeter. Saygılar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Saygılar sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bahtiyar02, çok teşekkür ederim, şu an bir isteğim yok olursa elbette söylerim. Benimde aynı etraf doldu taşıyor, kışın kapalı yerim yoktu en az 50 saksı bitkim dondu. Daha olmayacak kışa dayanıksız bitki dikmeyeceğim dedim yine gördükçe dayanamayıp aldım, bu yıl balkonun birini çiçeklerim için kapatıyorum, çözümü öyle buldum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|