![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Allah bana emekliyi nasip ederse şimdiden kurduğum tatlı hayelleri gerçekleştirmeye çalışacağım.Ne balkonlarım,ne tarlada oluşturduğum bahçem nede sitemizin bahçesi gözümü doyurmadı Ne zaman güzel bir bitki veya ağaç görsem hemen alıyorum.Kamkatlar,mayer limonlar,rize mandalinası, portakalı,limonu, çin turuncu daha bir çok ağacı balkona sığdırmaya çalışıyorum.İnşallah balkon yıkılmaz![]() Saygılar sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bahtiyar02, çok teşekkür ederim, şu an bir isteğim yok olursa elbette söylerim. Benimde aynı etraf doldu taşıyor, kışın kapalı yerim yoktu en az 50 saksı bitkim dondu. Daha olmayacak kışa dayanıksız bitki dikmeyeceğim dedim yine gördükçe dayanamayıp aldım, bu yıl balkonun birini çiçeklerim için kapatıyorum, çözümü öyle buldum sevgiler. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili MİRBE,çok teşekkür ederim canım, listeye yazıyorum ikisindende gelecek. Ağaç menekşe konusundada bize sevgili Yücel yardımcı olsa çok seviniriz. Benim ağaç menekşem kışın soğuktan dondu sonra bir baktım tekrar filiz vermiş, daha yeni açtı, yapraklarıda çok sağlıklı. Benim bitki bakımı konusunda çok bilgim yok, okuyarak, sorarak, içgüdüsel bakıyorum işte ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer ağaçlar. nete üye olmasaydım hiç bir şey anlamıyordum ne öğrendiysem burda öğrendim. Çok teşekkürler Ağaçlar. net, çok teşekkürler sevgili Malina, çok teşekkürler sevgili üye arkadaşlar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Süs havuzu.
Sevgili nurcanaybay, tek resim çekmiştim dikdörtken bir leğen alıp yaptım rengi galiba biraz uyumsuz ama içi dolup kenarlarınıda taş ve çiçeklerle kapatırsak belli olmayacak. Kızım çok istediği için yaptım, leğen fikrini sevgili Yücel verdi, umarım beğenirsiniz, eleştiriye açık. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Satı hanım , düzenleme den sonra gayet güzel olacağın dan eminim .Leğeni toprağa gömmedniz sanırım eğer öyle ise gömmenizi öneririm böylece taştan da tasarruf edersiniz bir de derinliği beni düşündürdü ...nilüfer için uygun mu ? Ben günlerdir bu konuyla ilgili google'dan görsellere bakıp fikir edinmeye çalışıyorum. Google'a POND yazıp görsellere girerseniz havuz içi ve çevresi için yetiştirebileceğimiz bitkiler ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Ben çukur kazdım fakat içine döşeyeceğim malzeme bulamadığım için beklemedeyim. İkimiz de zevkli bir uğraşa girdik ) İlk havuzlarımız da tecrübe kazanmış olacağız ,paylaştığınız için teşekkür ederim . |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Yücel bey ; benim çukurun dibi kayalık o yüzden altına battaniye gibi bir malzeme koyacağım ,üstüne de liner bulamazsam dediğiniz gibi kalın bir naylon kullanacağım . Süsleme aşamasın da fikirlerinizden yararlanmak isteriz ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcan hanım,çok teşekkürler benim süs havuzunun derinliği 40 santim kadar, toprağa gömmeye gelince gömdüm ama tam oturmamış ayrıcada kenarlardan toprak girmesin diye biraz yükseğe koydum,derinede koyabilirim. Kenar bitkilere gelince sanıyorum Yücel bey yardımcı olacak ![]() Sevgili nurcan hanım ben ancak bu kadar bir yer ayırabilirim, benim bahçe çok küçük olduğundan yerim kısıtlı. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|