![]() |
|
![]() |
#1292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gönlü ve eli bol kardeşim; Birgün mutlaka çayınız içmek için uğrayacağız. Çiçek önemli değil. Selam ve sevgiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Satı'cım harikalar,elmanın çiçek açmasına çok şaşırdım .Meyvada yaparsa artık şaşırmam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...m+%E7i%E7e%F0i |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı, hepsi birbirinden güzeller, emeklerine sağlık. Ayçiçeğine benziyor dediğin rudbeckia (Güneş Şapkası) olabilir mi? http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=52368 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice, çok teşekkürler gördünmü ben daha görmeden Güngör hızır gibi yetişti ![]() Güngörüm sağol. Sevgili Vildan hanım, çok teşekkürler, bu gün bahçede elmanın üstündeki çiçekleri görünce şok oldum, meyve verirmi bilmem ama bu mevsimde çiçek açması çok ilginç. Sevgili SDurul, çok benziyor olabilir çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım çok güzeller maşallah senin baçe ilkbahar havasında. Düzenleyen sevim4 : 30-09-2010 saat 16:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey' in kıskanacağı kadar var. Sonbaharı en renkli yaşayanlardansın vallla Satı Hanım. Birde havuz bittiyse! Değmesinler keyfinize. 4. fotoğraftaki de, pembe çiçekli Kısmet ağacı(Sonbahar Ortancası) Diğeri gibi kök sürgünleri ile bahçenin her tarafından çıkabiliyor. Sağlık içinde keyfini sürün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim4, çok sağ olun evet resmen bahar gelimiş ![]() Sevgili Orhan bey,havuzun ancak yerini açmaya çalışıyoruz içini neyle kaplayacağız daha karar veremedik,kısmet ağacı dediğiniz bir köktü, dediğiniz gibi bahçenin farklı köşesinde iki kök daha çıkmış.Yücel kardeş kıskanmasın bahçede ne varsa hepsi onun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
bahçeniz çok güzel.allah nazardan saklasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Ağaç Dostu
|
BAHÇEYE BAHAR GELMİŞ DİYORLAR agaclar.net üyesi bahçesi nede olsa. BİR CİVAN GÖTÜRDÜ BENİ BAHÇEYE Bir civan götürdü beni bahçeye, Gördüm o bahçenin yolları sarhoş. Yağmurlar yağar da rüzgârlar eser, Eğilmiş selvinin dalları sarhoş. Gül yârim oturmuş zerbap üstüne, Hiç bakmıyor yaranına, dostuna. Yaz gelende çayır, çimen üstüne, Yâr bade doldurur, elleri sarhoş. Yavrum çıkmış, yücesine yuvalar, İnmiş düz ovaya, şahan kovalar. Değmeyin sunama beyler, ağalar, Humar humar bakar, gözleri sarhoş. Yavrumun gittiği Bulgar Dağı'dır, Beni işittikçe zülfün dağıtır. Öpülecek, koçulacak çağıdır, Yâr türkü söylüyor, dilleri sarhoş. Karac'oğlan, erdik bahara, yaza, Öyle bir yavrum var, tazeden taze. Bir elinde bade, birinde meze, Nasıl koparayım, gülleri sarhoş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Ağaç Dostu
|
Bende sizleri çok çok seviyorum iyiki varsınız sevgili Yücel, Cumhur bey, sevgiler saygılar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Satı hanım, bahçeniz çiçekleriniz harikalar. Şaşırdım ne kadar değişik çiçek çeşitleriniz var. Benim bu sene bahçem sıcaklardan nasibini aldı, hiç keyfi yoktu dolayısıyla sonbaharı da keyifsiz geçiriyoruz. İyi ki sizin gibi dostlarımızın bahçeleri var da, gezip dolaşırken birz olsun teselli buluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mormenekşe, çok teşekkür ederim bu yaz aslında benim bahçede geçen yılın tadı yoktu, havalar serinleyince bahçenin keyfi yerine geldi, bahçemdeki bütün bitkiler sevgili dostların ve benim, istediğiniz bir şey varsa gönderebilirim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Satı hanım, teşekkür ederim. Hele siz o güzellerin tohumlarını bi toplayın, eğer paylaşıma açtıklarınız olursa seve seve talip olurum. Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, güzel temenni ve dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|