![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlarım güzel arkadaşlarım, övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ederim, Orhan abi, Sevim hanım, Vildan hanım, Fatoş hanım ve Güngör,elma ağacım çiçeklerini döktü bakalım meyve olacakmı, bu arada erikte bir tane çiçek açmış, sağ olun bir yere kaybolmadım burdayım, evet bahçenin genel görünümü son hali,bahçe şu an sanki sonbahar değil ilkbahar gibi rengarenk ve çok parlak sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım kasımpatılar muhteşem görünüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
renkler muhteşem. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Satı hanım; Bahçeniz çok güzel görünüyor. İnsanın Bal arısı olası geliyor .O çiçeklerde nefis tatlar tatmak için.Bahçeye bir arı kovanı koymayı düşünmüyormusunuz?Enişteyi'de kursa gönderin.Bakımı için tabii'ki. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Renkle muhteşem satı hanım. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevgili Satı hanım kasımpatılarınız muhteşem olmuş...ellerinize sağlık...sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Bu bahçeyi de özlemişim; Satı Abla'yı da. Ablacığım, gönlünüzün aynası güzel bahçeniz hiç solmasın. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonbaharın son demlerini yaşadığımız bu günlerde, gözlerim hep, bahçelere yeni eklenen yazıları arıyor. İllaki, yeni bir veya birkaç renk görüyoruz ya! Baktım ki, Sevgili Satı kardeşimizin bahçesi hareketlenmiş. Eeeee, girmesek olmaz! Sizdede, özellikle kasımpatılar rengarek maşaallah. Bazen hevesleniyorum. Sonra vazgeçiyorum. Birde onların bakımı araya girmesin! Diye... Zira buraya geleli bugün nerdeyse iki hafta oldu, hala yapılacak işler var. Özellikle fındıklık bölümündeki işler çok yoğun. Bu gün büyük bölümüyle bitiriyorum. Dün akşamdan bu yana, bahçeleri geziyorum. Yani tatil moduna girdim gibi. ![]() Rengarenk bitkileri görmek insanı bir nebzede olsa dinlendiriyor. Ellerine sağlık kardeşim. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Ay hepiside ayrı güzel başallah. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Göndermiş olduğunuz gojinin meyveleri oldu, Biraz küçükler, herhalde toprağının iyi olmadığı için olabilir. Tadları acı değil. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|