![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Begonya
Dayanıklı ev ortamı için ideal |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Nilüfer
Yetiştirmeyi arzu ediyorsaniz Şimdi alma zamanı henüz yeşillenmediler Balkonda bir büyük kapta mükemmel olur |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lotus tohumlarını netten satın alabiliyoruz. Çimlendirmede sorun yaşamıyorum ancak büyük saksıya aldıktan bir süre sonra kök geliştiremeyip ölüyor. Saksı toprağı olarak yeşil kil ve az miktarda bahçe toprağı kullanıyorum. Saksıda yetiştirme konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Suda bitkiler
Suda yaşıyabilen bitkiler Ben nilüfer i havuzda yaşatıyorum Bakın su sümbülleri ufak kaplarda nasıl güzel oldu. MUHAKKAK gübre bitki sudakı gıdasını aldıktan sonra ne yapaçağını şaşırıyor. Bütün köklerinin etrafı muhafaza altında halbuki toprakta gıda bulamayınça kollarını yani köklerini uzatıp arzu ettiği gıdayı bulmaya çalışıyor Her türlü gübre olabilir . yapraklarının rengine bakıp gübrenin dozunu ayarlıyabilrsınız |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2010
|
Sayın Ahmeter ellerinize emeklerinize sağlık çiçekleriniz çok güzel bu sefer ne ekleyeceksiniz hangi güzellikleri göreceğiz diye dörgözle bekliyorum.Benim size sormak istediğim su sümbülünü nereden temin edebilirim saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Su sümbülü
Sayın Can Dostum Tropikal ülkelerde bütün sene canlı yaşayan bu bitki havaların soğumasıyla bizde ölüyor Onun için kişı siçak bir serada geçirmesi içap ediyor Halen siçak serada muhafaza altında ançak mayıs ayında havuza alıp çoğalmasını sağlıyoruz Mayıs sonu hatırlatmanızı riça ederim Gönderebilirim Selamlar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Merhaba Ahmet bey, Tekrar aramıza katılmanız ne güzel.Nasıl sevindim anlatamam.Sizin boşluğunuz asla doldurulamıyordu.Sizin sayenizde sitenin reytinginin artacağından eminim. ![]() Öyle özlemişimki bahçenizi defalarca gezdim durdum.En büyük hayalim aslını görebilmek.Bizlere bu güzellikleri yaşattığınız için size ve eşinize sonsuz teşekkürler, saygılar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|