![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Loniçera
Sarmaşık Soğuğa dayanıklı bütün yaz çiçek açan bir sarmaşık |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Epicia
Askılı saksıda güzel duran bir pençere önü bitkisi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Streptocarpus
Ev için ideal bitkilerden biri son senelerde onlarça rengi var Yapraktan kolay çoğaltılabilir |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Begonya
Dayanıklı ev ortamı için ideal |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Nilüfer
Yetiştirmeyi arzu ediyorsaniz Şimdi alma zamanı henüz yeşillenmediler Balkonda bir büyük kapta mükemmel olur |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lotus tohumlarını netten satın alabiliyoruz. Çimlendirmede sorun yaşamıyorum ancak büyük saksıya aldıktan bir süre sonra kök geliştiremeyip ölüyor. Saksı toprağı olarak yeşil kil ve az miktarda bahçe toprağı kullanıyorum. Saksıda yetiştirme konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Suda bitkiler
Suda yaşıyabilen bitkiler Ben nilüfer i havuzda yaşatıyorum Bakın su sümbülleri ufak kaplarda nasıl güzel oldu. MUHAKKAK gübre bitki sudakı gıdasını aldıktan sonra ne yapaçağını şaşırıyor. Bütün köklerinin etrafı muhafaza altında halbuki toprakta gıda bulamayınça kollarını yani köklerini uzatıp arzu ettiği gıdayı bulmaya çalışıyor Her türlü gübre olabilir . yapraklarının rengine bakıp gübrenin dozunu ayarlıyabilrsınız |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
vanda yetişirmi |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe
Çeşitli bitkiler clematis.gonça şakayık. ve su kenarı bitkileri |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Bu sabah kar vardı |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
şakayık
Osmanlı saray bahçelerinin ana bitkilerinden uzun ömürlü yerini sevdimi 100 seneden fazla yaşadığı tesbit edilmiş Bendeki 40 seneyi doldurdu Hafif gölgeli ağaç altını seviyor |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Ahmet bey....Yalovadan selamlar ben bu sene çok petunya tohumu elde ettim ne zaman ekmeliyim birde nasıl ekeyim bana yardımcı olurmusunuz.birde geçen yıl camgüzeli tohumlarım vardı hepsini ektim yetiştirdim sonra bahçeye aldım onları çok itinalı baktığım halde hiç büyümediler hepsi bir müddet sonra sönüp gittiler.hazır fide alsam dahamı iyi.heralde tohumdan yetiştirmenin püf noktakları var ben bilmiyorum lütfen beni bilgilendirin .selamlar size kolay gelsin bahçeniz süper. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Akasya
Her türlü yaz. bitki tohumunu oçak ayından itibaren ekebilirsınız cam güzelleri için bende. biraz geri giderseniz mesaj ve resimleri göreçeksiniz aynı dertden muzdaribim Selamlar |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|