![]() |
|
![]() |
#1411 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Ağaç Dostu
|
Zarfa koyup göndereyim istersen Adalet abla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Ağaç Dostu
|
Ben simdiden biriktirmeye baslayayim ugur böceklerini o zaman. Linz bize oldukca uzak gerci baska bir eyalet ama bizim taraflara gelirsen seni seve seve agirlariz ablacigim. Turla mi seyahat edeceksin yoksa tanidiklarin mi var? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Ağaç Dostu
|
Linz'de yeğenim var, çok uzun zamandır beni çağırır durur ama bir türlü kısmet olmamıştı, pasaportum bile yoktu, artık var ![]() Mevsim olarak ne zaman uygun olur bilmiyorum, bir aklım "hiç bekleme hemen git" diyor, daha fazla kış gelmeden. Belki de İlk baharda gelmem daha iyi olur, biraz bitki de alırım getirebilirsem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın Çiçeksever'im, Nisan ayı daha uygun ola bilir. Gerçi Nisanda pek çok bahçe işi olur bende ama bir şekilde hallederim her halde. Sanırım getirmek istediğim bitkiler arasında clematis ve gül ilk sırada olacaklar, senin o güzel formlu güllerine bayılıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Ağaç Dostu
|
Sn çiçeksever70, uğur böcekleri uğur getirsin yuvanıza. Küçük peri de çoook tatlı, ağabeyler de yakışıklı prensler. Bahçeniz de güzel yaşadığınız bölgeye de bayıldım. Mutluluklar dilerim size ve güzel ailenize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Ağaç Dostu
|
Aman sevgili mandalinci sabah sabah bu güzel dileklerle karsilanmak ne güzel.. Cok tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Çiçeksever; Çok güzel bahçeniz, doğallığı kaybolmamış çevreniz, Muhterem eşiniz, Büyük abimiz, Küçük abimiz, şirin bebeğiniz, tüm sevdikleriniz/dostlarınız ve çiçekleriniz ile, sağlık içinde mutlu yaşamlar dilerim efendim. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Varsa link de verebilirsin, ben de bir araştırayım nette. Fideler küçükse ugun mevsimde çıplak kök olarak getirebilirim, tabii Yurt dışı yasağı varsa bir çare bulmak gerekiyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rose breeders - Home - David Austin Roses - EU Adalet ablacigim biz bu siteden siparis ediyoruz Ingilizce`si de var. Zaten ciplak kök olarak geliyor karton kutunun icinde. Türkiye`ye gönderim yok diye biliyorum ama yasak olup olmadigi konusunda bir bilgim yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili ciceksever70, soğuğa dayanıklı sukulentlerinizi araya araya buldum. ![]() Bunlardan bende de var. Bu sene içeri almıştım, şimdi çıkarırsam belki strese girip, kötü olurlar. Baharda bahçedeki yerlerini alacaklar. Bu da sayenizde oldu, -20 ye dayananlar bizim -12 lere hayli hayli dayanırlar. Bu sukulent, sedum rubrotinctum gibi geldi bana. Eğer oysa seneye dışarı çıkacak. ![]() Teşekkür ediyor, Karya bebeği öpüyorum. Sevgiyle... |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Ağaç Dostu
|
Karya bebek abilerinin arasina katildi, muzurluk pesinde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
sevgili çiçeksever70, Bahçenize bir girdim, birdaha çıkamadım. Maşallah, adeta cennetten bir köşe yaratmışsınız. O kadar zevkli ve güzelki. söyleyecek kelime bulamıyorum. büyülendim bu bahçe karşısında emeğinize ellerinize sağlık. ( ben bu bahçeye gizlice ve sessizce dalarım) ![]() Bebekleriniz ve eşinizle bu güzel bahçenizde sağlık ve keyifle yaşayın. En mutlu ve uzun ömürler dilerim tüm ailenize. Sevgilerimle Asuman |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkürler sevgili dudi, darisi basina. Kiz cocuk cok keyifli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim bahtiyar bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Sayın çiçeksever70 küçük canavarlar çok şirinler inşallah sağlık sıhhat içinde büyürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgiyle... |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadasim Lir, Selahattin 67 ve sevgili SDurul, güzel sözleriniz ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|