![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Her mevsimin kendine göre güzelliği var ama Uzun sürecek bu ortamda olmak istemezdim. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Görüntüler bizim hoşumuza gitsede bu kadar uzun süren kış çekilmez tabi. 4 mevsimi doyasıya yaşamak en güzeli. Allah'a şükürler olsun biz karadeniz olarak bu konuda en şanslı bölgedeyiz. O soğuklarda çiçeklerde bile neşe kalmaz:=(( Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Alıntı:
Bende karli günlerini fazla sevmem, hele birde kardan sonra etraf buz gibi donarsa, kapiya gelen giden kaymaya baslarsa, is basa düsüyor yok kar kürü yok buzu erit derken donup donup eve kaciyoruz ![]() Bende pazar günü Orleanderlari, sundavilleyi ve birkac ufak sukulent türü saksilarimi cati da bir odaya yerlestirdim. Ogluma da hergün o odayi güzelce havalandirmasi ile görevlendirdim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Alıntı:
Benim zeytin de hemen sizinki gibi ama sanirim kiyamicam ona onuda sanirim cati kata alacagim, en fazla -5 dereceye kadar dayankli diyorlar az daha bekleyim ![]() Bizim isitma sistemi iki sekilde hem dogal gaz hemde odun, 3 yil oldu eve tasinali ama odunlu sobayi baglamaya erindi ![]() Tekrardan Allah yardimciniz olsun yeterki saglik ve huzur eksik etmesin herseyin üstesinden gelinir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın çiçeksever 70, çekmiş olduğunuz resimler gerçekten harika.Çok güzel görüntülüyorsunuz.Elllerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Biz şimdilik sulukarla avunuyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
En şanslı benim bizim burda kar yağmaz. Sizlere kolay gelsin. Bahçeniz çokgüzel hostanızın yaprakları çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bitti... Baştan sona büyük bir zevkle gezdim bahçenizi Sevgili çiçeksever. Doğanız, manzaranız, evinizin mimarisi, sizler, bahçeniz, çiçekleriniz, karlarınız, ceylanlarınız, odunlarınız... Yani herşey mükümmel, bayıldım, çok hoşuma gitti. Allah'ım bozmasın; daim etsin inşallah sevgili çiçeksever. Paylaşımlar için çok teşekkürler; bundan sonrasını da bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra paylasacagim yeni bir seyler var nihayet. Uzak kalmamin nedenlerinden biri de bir yenilik olmadikca ayni görüntüleri tekrarlamak istemememdi. Iki diger neden de artik bilgisayar önünde oturarak zaman gecirecegime hareket ederek zaman geciriyorum ve spor yapiyorum. Ayrica kis sonunda büyük bir insaattan ciktik, evimizin isi yalitimi yenilendi ve sivandi, beton yerine parke taslari kondu ve üst kat balkonumuz genisledi. Belgesel gibi bastan sona resimledim merak edenleriniz icin bu isi yalitimi nasil bir sey diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Resimlerin devami... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Resimler biraz fazla kusura bakmayin ama her evresini eklemeye calistim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Resimler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Malzemelere bahcenin ortasina indikce benim de yüregime indi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Elinize saglik. Cok Guzel olmus .))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Eser hanim ama ben tadilati hic sevmem bitkilerime bir sey olacak diye... Siradaki proje birkac yil icinde bahce merdivenleri ve bahce kulübesi. Merdivenlerin kenarlarindaki bitkilerimi ve kulübenin önündeki bayirdan sökmem gerekecekleri düsündükce simdiden uykularim kaciyor. Eski haliyle yasamaya raziyim sirf bu yüzden. Esim de kiziyor senin incik cincik ektiklerin yüzünden eve bir is yaptiramiyoruz diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Bu evi, bahçeyi çok özlemiştim. Beklediğimdende nefis bir ev çıktı karşıma. Sağlık içinde sefasını sürersiniz inşallah. Baksanıza bıcırıklar keyfini çıkarmaya başlamışlar bile. ![]() Bahçe çok zarar görmüşe benzemiyor. Korkulan olmamış sanırım. Yaz boyunca, o güzel bitkilerinizi görebileceğim için çok mutluyum. Selam ve sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Tadilat benim için gerilim dolu günler demektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Gerilim tam dogru kelime oldu sevgili nurcanaybay. Daha kendime gelemedim, bir ayda sinirlerim yiprandi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2013
|
bahcenizi zevkle izledim benim hikayemde sizinkiyle ayni insan herseyiyle kendi yapinca evi bahcesi cocugu gibi oluyor güle güle oturun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili çiçeksever70 gelmişsiniz hoşgelmişsiniz ben geldiğinizi görmekte gecikmişim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Acelya ve ahorn |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |