agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-06-2011, 12:44   #1111
Ağaç Dostu

nurcanaybay's Avatar

Giriş Tarihi: 19-09-2008
O ortancaları gördükten sonra '' ne olurdu karşı ev'de oturan ben olsaydım '' diye düşündüm .Ne şanslı komşularınız var )

nurcanaybay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2011, 13:12   #1112
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
İşte şu resim en sevdiğim ortanca rengi:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1308681598

Hem pembe, hem mavi, resmen mor!

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2011, 18:49   #1113
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay Mesajı Göster
O ortancaları gördükten sonra '' ne olurdu karşı ev'de oturan ben olsaydım '' diye düşündüm .Ne şanslı komşularınız var )
Karsimizda bahceye bakacak ev yok ki nurcan hanim... Evin hemen karsisinda dere ve orman var. Iki yanimizdaki evlerde de kimse yasamiyor, sadece bahceye bakmaya geliyorlar. Ama sikayetci degiliz hem biz huzurluyuz hem cocuklar rahat rahat oynuyorlar.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2011, 18:51   #1114
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
İşte şu resim en sevdiğim ortanca rengi:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1308681598

Hem pembe, hem mavi, resmen mor!
Onlar tek kökte birkac renk aciyor sevgili Gilan. Diyorum ya ortanca kafasina göre takilan bir cicek. Keyfine göre aciyor asla cicekciden alip diktiginiz renkte kalmiyor.

Eski 22-06-2011, 19:44   #1115
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Sevgili çiçeksever70 Allah en kısa zamanda hayırlısı ile kurtarsın ben küçük yardımcı ile ortancalara bayıldım ikisi de çok güzel

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2011, 21:41   #1116
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-08-2010
Sevgili ciceksever70
bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.şansı kısmeti bol olsun inşallah.
bahçeniz yaşadığınız yer çok güzel emeğinize sağlık bahçeyle uğraşan insanın hali başka oluyor aydınlık güleryüzlü.

Suna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2011, 21:58   #1117
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Suna Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70
bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.şansı kısmeti bol olsun inşallah.
bahçeniz yaşadığınız yer çok güzel emeğinize sağlık bahçeyle uğraşan insanın hali başka oluyor aydınlık güleryüzlü.
Cok tesekkür ederim Suna hanim. Bu forumdan o kadar pozitif enerji aliyorum ki... Hep iyi dilekler, iyi paylasimlar bana cok iyi geliyor. Biz ailece bahcemizde ve evimizde cok zaman gecirdigimiz icin derli toplu, bakimli görmek hosumuza gidiyor tabii. Cocuklar da alisti bu düzene evde bahcede daha rahat ediyorlar. Istedikleri gibi kosup oynuyorlar, üstlerine rahat bir seyler gecirmek onlara yetiyor. Sevgiler.

Eski 23-06-2011, 12:44   #1118
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 11
Sizin de eşinizin de elinize sağlık, sayenizde ortanca ziyafeti yaşadık.

Sizin ortanca fotoğraflarınıza bakmak bile keyif veriyor. Bir de böyle dolu dolu olması, üstelik güzel bir çitten taşması çok hoş.

Son pozunuz da çok anlamlı; Çocuk da yaparım bahçe de, der gibi olmuş.

Nazar değmesin, herşey gönlünüzce olsun.

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-06-2011, 12:57   #1119
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Sevgili çiçeksever, ortancalara bayıldım fakat küçük bahçivan ve anneyi daha çok sevdim, fotoğraftada olsa seni tanımak çok güzel sevgiler

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-06-2011, 21:43   #1120
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Sevgili çiçeksever sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ortantancaların şovuna bayıldım nekadar güzel açmşlar.

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 09:59   #1121
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sabah Mesajı Göster
Sizin de eşinizin de elinize sağlık, sayenizde ortanca ziyafeti yaşadık.

Sizin ortanca fotoğraflarınıza bakmak bile keyif veriyor. Bir de böyle dolu dolu olması, üstelik güzel bir çitten taşması çok hoş.

Son pozunuz da çok anlamlı; Çocuk da yaparım bahçe de, der gibi olmuş.

Nazar değmesin, herşey gönlünüzce olsun.
Tesekkür ederim sevgili sabah. Mesajiniza cok güldüm, bizim müstakil evde karar kilmamizin baslica amaci zaten aile kavramina olan saygi ve sevgimizdi. Cocuklarimiz özgürce dogada oynayabilsin, saglikli büyüsünler istedik. Evin icinde ve bahcede civil civil cocuk sesleri,kahkahalari duymak insanin yasayacagi en güzel deneyimlerden. Kisacasi cocuklari cok sevdigimiz ve ne yazik ki bircok genc aile (buradakilerden bahsediyorum) cocuklarini yük olarak görüyor biz asla böyle düsünmüyoruz, o yüzden ücüncü bir cocuk kendisini sevgi ile bekleyen bir aileye geliyor. Bahceyi de yük olarak görmüyorum orasi günlük kosusturma arasinda beni rahatlatan siginagim. O halde neden ikisi bir arada olmasin degil mi?

Eski 24-06-2011, 10:01   #1122
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever, ortancalara bayıldım fakat küçük bahçivan ve anneyi daha çok sevdim, fotoğraftada olsa seni tanımak çok güzel sevgiler
Cok tesekkür ederim sevgili Sati hanim, arada bir resimlere karisiyorum iste. Ben de diger bahce sehiplerini tanimaktan mutlu oluyorum. O zaman bahcelerini onlarla daha iyi özdeslestirebiliyorum.

Eski 24-06-2011, 10:02   #1123
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ortantancaların şovuna bayıldım nekadar güzel açmşlar.
Sevgili fatma hanim cok tesekkür ederim. Sevgiler.

Eski 24-06-2011, 10:05   #1124
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Önümüzdeki yil bahceye hic domates ekmeme karari aldim. Birkac domates toplayacagim diye hem cok yer ayiriyorum hem de cok eziyet cekiyorum. Sadece büyük saksilara red robin ve cherry fideleri alip ekecegim birkac tane. Domatese icin ayirdigim yeri yaz boyunca bize ürün veren maydanoz, roka, fasülye, dereotu gibi ürünlere ayiracagim.
Ekmeyi düsünmedigim bir baska cicek ixia. Hemen cimlendi ama taze sogan gibi salkim sacak uzadi ve hic ciceklenmedi.
Gecen yil hic tohum ekmeyecegim diye soz vermistim dostlardan gelen hediye tohumlara kiyamadim sözümde durmadim. Bakalim bu sözümü tutabilecek miyim?

Eski 24-06-2011, 10:17   #1125
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Sevgili ciceksever70;
Domates ekmeme isteğinizi ben ürünlerini göremeden fidanların bir şekilde kurumasına bağlıyorum. Bence dediğiniz gibi R.Robin domatesler oturak türü olduğundan hem zahmetsiz hemde bol ürünlü bir tür.Tıpkı deşti domatesler gibi.Yakın bir yer olsa deşti domates fidanlarını gönderirdim hiç zahmet çekmeden sağlıklı domatesler yerdiniz. Saksıda ve bahçede yetiştirdiğiniz sebze ve meyvelerin resimlerini eklemeniz mümkünmü? Bu arada küçük bahçıvan yiğenimin gözlerinden öperim.
Saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 10:39   #1126
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70;
Domates ekmeme isteğinizi ben ürünlerini göremeden fidanların bir şekilde kurumasına bağlıyorum. Bence dediğiniz gibi R.Robin domatesler oturak türü olduğundan hem zahmetsiz hemde bol ürünlü bir tür.Tıpkı deşti domatesler gibi.Yakın bir yer olsa deşti domates fidanlarını gönderirdim hiç zahmet çekmeden sağlıklı domatesler yerdiniz. Saksıda ve bahçede yetiştirdiğiniz sebze ve meyvelerin resimlerini eklemeniz mümkünmü? Bu arada küçük bahçıvan yiğenimin gözlerinden öperim.
Saygılar
Bahtiyar bey aslinda fidanlarim hic kurumadi simdiye kadar, yaprak ve meyvelerde de hic hastalik belirtisi yok. Resimleri bu mesaji okumadan sizin sayfaniza yüklemistim. Belki size fikir verir. Saksidakiler zaten cherry cinsi olanlar. Beni ugrastiran bahcenin büyük bölümü cicek bahcesi oldugu ve birkac bölümden olustugu icin bakimi zor. Sadece sebze yetistirsem belki böyle düsünmem. Ilerde cam bir sera düsünüyoruz ama ona daha sira gelmedi. Ilginize tekrar tesekkürler.

Eski 24-06-2011, 11:53   #1127
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım.
Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı.....
Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere.....

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 13:40   #1128
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-06-2009
Görüntüler her zamanki gibi şahane )
Üçünüz daha bir şahanesiniz.Sizi gördüğüme sevindim.Bir arkadaşın da dediği gibi bakışlarınızdan enerji fışkırıyor.Mutluluğunuz daim olsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun.
Selamlar Sevgiler

cetasule Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 14:07   #1129
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım.
Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı.....
Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere.....
Iltifatlariniz icin tesekkür ederim sevgili berrinb. Artik istesem de cok enerjik olamiyorum son 6 hafta biraz zorlu gececek gibi. Yine de kör topal bir seyler yapmaya calisiyorum. Ortancaya biz bazen demir bazen mavilestirici gübre koyuyoruz ancak sanirim topraktaki maddelere göre cicek rengi degisim gösteriyor. Posta kutumuzun oldugu taraftakiler hep koyu mor aciyor mesela. Isterseniz koydugumuz gübrenin icerigine bakip size yazarim. Sevgiyle kalin.

Eski 24-06-2011, 14:09   #1130
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cetasule Mesajı Göster
Görüntüler her zamanki gibi şahane )
Üçünüz daha bir şahanesiniz.Sizi gördüğüme sevindim.Bir arkadaşın da dediği gibi bakışlarınızdan enerji fışkırıyor.Mutluluğunuz daim olsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun.
Selamlar Sevgiler
Cok tesekkür ederim sevgili cetasule. Enerjik olmasam da günüm o kadar yogun geciyor ki ayakta kalmak zorundayim. Bir günüm sabah 6.30 da baslayip 11.00 de bitiyor. Ev, cocuklar, bahce, cocuklarin okulu derken gün hemen bitiyor. Belki de insani ayakta tutan bu kosturmacadir. Sevgiyle kalin.

Eski 24-06-2011, 14:23   #1131
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili arkadasım ,
tohum ekmeden duramayız. Boşuna kendimizi kandırmayalım. Sağlıkla , keyifle kalın.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 17:23   #1132
Ağaç Dostu

Hülya's Avatar

Giriş Tarihi: 17-06-2008
Galeri: 81
Sevgili Çiçeksever.
Muhteşem ortancalarınızın resimlerini keyifle izledim.Evlatlarınızla mutlu ,güzel günler yaşamanızı dilerim.Mesaj yazmasamda bahçenizi hep ziyaret ediyorum.
Gelecek olan bebişinizin ve sizin sağlıkla bu güzel bahçede bizlere gülümsediğiniz fotoğraflarınızı da bekliyoruz.
Bol çiçekli ,yemyeşil günler
Sevgiyle kalın.

Hülya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 17:50   #1133
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Hani minik bebiş diye merakla baktım zamanı unutmuşum, beş hafta varmış Sağlıkla sorunsuz geçsin bu kısa zaman dilerim huzurla, sevgiyle kucaklayın bebeğinizi

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 20:43   #1134
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Hepimiz bebişi merakla ve heyecanla bekliyoruz. Sağlikla, mutlulukla inşallah.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2011, 21:44   #1135
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-07-2010
Ortancalarınız çok ama çok güzel görünüyorlar...

himone Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-06-2011, 16:06   #1136
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lir Mesajı Göster
Sevgili arkadasım ,
tohum ekmeden duramayız. Boşuna kendimizi kandırmayalım. Sağlıkla , keyifle kalın.
Sevgili lir tohum ekmekten vazgecemeyecegimi ben de cok iyi biliyorum ancak en azindan su konuda akillandim, beni mutlu etmeyen, cimlenmeyen ya da ciceklenmeyen bir cok tohumu listemden sildim. Tam tersi yüksek oranda cimlenen ve cicegini de görebildiklerimi ekmeye devam edecegim. Mesela kadife cok kolay cimlendi saksida cimlendirip hemen topraga alacagim önümüzdeki yil, bir arada cok miktarda olunca cok hos duruyorlar. Petunyalar, suzannalar da öyle. Bana hediye gelen ve ciceklenen bitkilerden biraz tohum toplayabilirsem o da beni cok mutlu edecek... Sevgiyle kalin...

Eski 25-06-2011, 16:09   #1137
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi farezya Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever.
Muhteşem ortancalarınızın resimlerini keyifle izledim.Evlatlarınızla mutlu ,güzel günler yaşamanızı dilerim.Mesaj yazmasamda bahçenizi hep ziyaret ediyorum.
Gelecek olan bebişinizin ve sizin sağlıkla bu güzel bahçede bizlere gülümsediğiniz fotoğraflarınızı da bekliyoruz.
Bol çiçekli ,yemyeşil günler
Sevgiyle kalın.
Tesekkür ederim sevgili farezya. Ben de bazen ayni seyleri yazmis olmayayim diye mesaj yazmiyorum ama tüm bahceleri gezmeye calisiyorum. Cok güzel balkon ve teraslar da var ancak zaman kaldikca göz atabiliyorum. O kadar kapsamli bir forumumuz var ki doya doya gezmek icin tüm günü ayirmak yetmez. Sevgiyle kalin.

Eski 25-06-2011, 16:10   #1138
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Hani minik bebiş diye merakla baktım zamanı unutmuşum, beş hafta varmış Sağlıkla sorunsuz geçsin bu kısa zaman dilerim huzurla, sevgiyle kucaklayın bebeğinizi
Sevim hanim cok tesekkür ederim henüz alti hafta var ama son haftalar tahmin edersiniz bizim icin heyecan dorukta. Iyi dilekleriniz bana moral veriyor. Sevgiyle kalin.

Eski 25-06-2011, 19:09   #1139
Ağaç Dostu

acemifüsun's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2009
Galeri: 2
Sevgili ciceksever70 ortancalarınız bir ömre bedel Sağlıkla, mutlulukla aileniz ile birlikte bol, bol keyfini yaşayın. Bebeğinize de en güzel bir şekilde kavuşun Artık kendinizi lütfen yormayın ve dikkat edin Sevgiler.

acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-06-2011, 22:01   #1140
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Galeri: 1126
Sevgili kardeşim, siz ve oğlunuz baktıkça içimizi açıyorsunuz., tıpkı çiçekleriniz gibi....
Mutlu haberi bizler de bekliyoruz.

Ortancalarınız çitlerle ne güzel kaynaşmış. Açıklı-koyulu, pembeli-morlu mavili nefes kesici...

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025