![]() |
|
![]() |
#1111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
O ortancaları gördükten sonra '' ne olurdu karşı ev'de oturan ben olsaydım '' diye düşündüm .Ne şanslı komşularınız var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Ağaç Dostu
|
İşte şu resim en sevdiğim ortanca rengi: ![]() http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1308681598 Hem pembe, hem mavi, resmen mor! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Karsimizda bahceye bakacak ev yok ki nurcan hanim... Evin hemen karsisinda dere ve orman var. Iki yanimizdaki evlerde de kimse yasamiyor, sadece bahceye bakmaya geliyorlar. Ama sikayetci degiliz hem biz huzurluyuz hem cocuklar rahat rahat oynuyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili çiçeksever70 Allah en kısa zamanda hayırlısı ile kurtarsın ben küçük yardımcı ile ortancalara bayıldım ikisi de çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
Sevgili ciceksever70 bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.şansı kısmeti bol olsun inşallah. bahçeniz yaşadığınız yer çok güzel emeğinize sağlık bahçeyle uğraşan insanın hali başka oluyor aydınlık güleryüzlü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim Suna hanim. Bu forumdan o kadar pozitif enerji aliyorum ki... Hep iyi dilekler, iyi paylasimlar bana cok iyi geliyor. Biz ailece bahcemizde ve evimizde cok zaman gecirdigimiz icin derli toplu, bakimli görmek hosumuza gidiyor tabii. Cocuklar da alisti bu düzene evde bahcede daha rahat ediyorlar. Istedikleri gibi kosup oynuyorlar, üstlerine rahat bir seyler gecirmek onlara yetiyor. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Ağaç Dostu
|
Sizin de eşinizin de elinize sağlık, sayenizde ortanca ziyafeti yaşadık. ![]() Sizin ortanca fotoğraflarınıza bakmak bile keyif veriyor. Bir de böyle dolu dolu olması, üstelik güzel bir çitten taşması çok hoş. Son pozunuz da çok anlamlı; Çocuk da yaparım bahçe de, der gibi olmuş. ![]() Nazar değmesin, herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili çiçeksever sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ortantancaların şovuna bayıldım nekadar güzel açmşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili Sati hanim, arada bir resimlere karisiyorum iste. Ben de diger bahce sehiplerini tanimaktan mutlu oluyorum. O zaman bahcelerini onlarla daha iyi özdeslestirebiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatma hanim cok tesekkür ederim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Ağaç Dostu
|
Önümüzdeki yil bahceye hic domates ekmeme karari aldim. Birkac domates toplayacagim diye hem cok yer ayiriyorum hem de cok eziyet cekiyorum. Sadece büyük saksilara red robin ve cherry fideleri alip ekecegim birkac tane. Domatese icin ayirdigim yeri yaz boyunca bize ürün veren maydanoz, roka, fasülye, dereotu gibi ürünlere ayiracagim. Ekmeyi düsünmedigim bir baska cicek ixia. Hemen cimlendi ama taze sogan gibi salkim sacak uzadi ve hic ciceklenmedi. Gecen yil hic tohum ekmeyecegim diye soz vermistim dostlardan gelen hediye tohumlara kiyamadim sözümde durmadim. Bakalim bu sözümü tutabilecek miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ciceksever70; Domates ekmeme isteğinizi ben ürünlerini göremeden fidanların bir şekilde kurumasına bağlıyorum. Bence dediğiniz gibi R.Robin domatesler oturak türü olduğundan hem zahmetsiz hemde bol ürünlü bir tür.Tıpkı deşti domatesler gibi.Yakın bir yer olsa deşti domates fidanlarını gönderirdim hiç zahmet çekmeden sağlıklı domatesler yerdiniz. ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım. Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı..... Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Görüntüler her zamanki gibi şahane ![]() Üçünüz daha bir şahanesiniz.Sizi gördüğüme sevindim.Bir arkadaşın da dediği gibi bakışlarınızdan enerji fışkırıyor.Mutluluğunuz daim olsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun. Selamlar Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili cetasule. Enerjik olmasam da günüm o kadar yogun geciyor ki ayakta kalmak zorundayim. Bir günüm sabah 6.30 da baslayip 11.00 de bitiyor. Ev, cocuklar, bahce, cocuklarin okulu derken gün hemen bitiyor. Belki de insani ayakta tutan bu kosturmacadir. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever. Muhteşem ortancalarınızın resimlerini keyifle izledim.Evlatlarınızla mutlu ,güzel günler yaşamanızı dilerim.Mesaj yazmasamda bahçenizi hep ziyaret ediyorum. Gelecek olan bebişinizin ve sizin sağlıkla bu güzel bahçede bizlere gülümsediğiniz fotoğraflarınızı da bekliyoruz. Bol çiçekli ,yemyeşil günler Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2010
|
Ortancalarınız çok ama çok güzel görünüyorlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir tohum ekmekten vazgecemeyecegimi ben de cok iyi biliyorum ancak en azindan su konuda akillandim, beni mutlu etmeyen, cimlenmeyen ya da ciceklenmeyen bir cok tohumu listemden sildim. Tam tersi yüksek oranda cimlenen ve cicegini de görebildiklerimi ekmeye devam edecegim. Mesela kadife cok kolay cimlendi saksida cimlendirip hemen topraga alacagim önümüzdeki yil, bir arada cok miktarda olunca cok hos duruyorlar. Petunyalar, suzannalar da öyle. Bana hediye gelen ve ciceklenen bitkilerden biraz tohum toplayabilirsem o da beni cok mutlu edecek... Sevgiyle kalin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanim cok tesekkür ederim henüz alti hafta var ama son haftalar tahmin edersiniz bizim icin heyecan dorukta. Iyi dilekleriniz bana moral veriyor. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever70 ortancalarınız bir ömre bedel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşim, siz ve oğlunuz baktıkça içimizi açıyorsunuz., tıpkı çiçekleriniz gibi.... Mutlu haberi bizler de bekliyoruz. Ortancalarınız çitlerle ne güzel kaynaşmış. Açıklı-koyulu, pembeli-morlu mavili nefes kesici... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|