Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım.
Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı.....
Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere.....
|
Iltifatlariniz icin tesekkür ederim sevgili berrinb. Artik istesem de cok enerjik olamiyorum son 6 hafta biraz zorlu gececek gibi. Yine de kör topal bir seyler yapmaya calisiyorum. Ortancaya biz bazen demir bazen mavilestirici gübre koyuyoruz ancak sanirim topraktaki maddelere göre cicek rengi degisim gösteriyor. Posta kutumuzun oldugu taraftakiler hep koyu mor aciyor mesela. Isterseniz koydugumuz gübrenin icerigine bakip size yazarim. Sevgiyle kalin.