agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-09-2011, 12:59   #1351
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Sevgili Çiçeksever70 , Allah analı babalı büyütsün çok tatlı bi kız bu Maşallah. Ömrü bereketli, mutlu, şanslı olsun inşallah. Şuan bahçenin en güzel en nadide çiçeği.
Kırk duası diye bişey yok diye biliyorum sadece annelerimiz kırk banyosu yaptırırlardı ne kadar evla tabii bilemem.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2011, 13:59   #1352
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Tesekkür ederim arkadasim, aylardir manevi destegini esirgemiyorsun benden. Doktor doymuyor dedi ama nazar degmesin neredeyse 5 kiloyu buldu. Bu nasil doymamak anlamadim. Bu abilerinden daha hircin bisey oldu. Kadin olmanin avantajlarini mi kullaniyor dersin?
Tatlı cadının doyduğu kesin. Memede uzun kalmasın sadece. 15 dk üstünde gaz artar.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2011, 14:15   #1353
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Tesekkür ederim sevgili bettycim, mormenekse, gülenmelek... Haklisiniz kirk banyosu yapilirdi eskiden ama simdi cocuklar her gün yikaniyor zaten.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2011, 20:39   #1354
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Çok ama çok tatlı Karya, tam yemelik. Allah nazarlardan korusun.Maşallah.
Sevgili Çiçeksever, rudbeciaları ben de çok beğeniyorum.Balkonda ve saksıda bütün yaz gülümsediler.Ben de balkonda saksıda domates yetiştirmekten vazgeçtim.Yetiştirmesi, bakımı, çiçeğini, meyvesini görmek çok büyük keyif, bütün o aşamalrı yaşamak ayrı bir heyecan olsa da vazgeçiyorum.Bu heyecanları diğer bitkileri yetiştirirken yaşayacağim artık.Mart sonu tohumdan yetiştirdiğim sardunyalarımın çiçeklerini görünce ne mutlu oldum.

Uyku sorununuz inşallah en kısa zamanda düzene girer.
Sevgiler.

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2011, 21:23   #1355
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Nihayet sesini duyabildik canım, sen böyle ortalardan kaybolursan biz de kapıya dayanıveririz işte )

Karya bebiş gülmeye başlamış bile, eskiden bebekler kırk gün gözlerini açamazlardı, zamane çocuğu ne olacak.

Karya için endişelenmekten vaz geç, çok sağlıklı görünüyor, kolit filan değildir, sevgili Lir bilir, eskiden biz üç aylık karın ağrısı derdik, yeni doğanların pek çoğunda olur, merak etme.
Karya için dua ederiz tabii, ama sen de rahatla biraz, stresin bebişe yansır ona göre.
Öpüyorum ikinizi de.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-09-2011, 13:18   #1356
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sayın Çiçeksever, evladınız hayırlı mübarek olsun, Allah nazardan esirgesin, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin.

kocasinan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-09-2011, 06:21   #1357
Ağaçsever

Viji's Avatar

Giriş Tarihi: 18-08-2011
Maşallah nasıl güzel çıkmış küçük melek.Rabbim sizlere bağışlasın.

Viji Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-09-2011, 07:28   #1358
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Nihayet sesini duyabildik canım, sen böyle ortalardan kaybolursan biz de kapıya dayanıveririz işte )

Karya bebiş gülmeye başlamış bile, eskiden bebekler kırk gün gözlerini açamazlardı, zamane çocuğu ne olacak.

Karya için endişelenmekten vaz geç, çok sağlıklı görünüyor, kolit filan değildir, sevgili Lir bilir, eskiden biz üç aylık karın ağrısı derdik, yeni doğanların pek çoğunda olur, merak etme.
Karya için dua ederiz tabii, ama sen de rahatla biraz, stresin bebişe yansır ona göre.
Öpüyorum ikinizi de.
Sevgili loweflower, sevgili Adalet abla tesekkür ederim. Simdilik ilk aylar zor geciyor ama inanin geceleri gözlerim kapanarak onu uyutmaya calisiyorum, sinirlerim yipraniyor, sabah uyaninca bana bir kez gülüyor herseyi unutuyorum. Kiz cocuk farki iste, abilerine de gülücükler yapip hemen kucaga aldirtiyor kendini. Bu kadar cok sevilmeseler zahmetleri de cekilmezdi herhalde

Eski 14-09-2011, 07:31   #1359
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Sayin kocasinan, sayin viji ve sayin nilgün dogan iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Iyi dileklerinizi dünyadaki tüm cocuklarin din, irk, maddiyat farketmeden güzel günler yasayabilmesi dilegini de ekleyerek paylasiyorum. Sevgiyle kalin.

Eski 14-09-2011, 15:01   #1360
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sevgili ciceksever70; Birinci fotoğraftan anladığıma göre kızın senin kopyan gibi olacak. Maaşallah. Kendine güvenen bakışları var. Bekleyin görün, neler yapacağım? der gibi keyifli. Allah nazarlardan korusun.

Benim kızım gibi 3 yaşında olunca da, seni taklit ettiğine güler misin ağlar mısın? İki gündür kızım makyaj malzemelerimin bulunduğu çekmeceye çaktırmadan gidiyor. Bakıyoruz bizim kız ortalıkta yok. Sesi de çıkmıyor. Yine ne yaramazlık peşinde arıyoruz hemen. Dün göz kalemi, bugün de rujlar sildik yüzünden. Gülme sakın. Sıra sana da gelecek...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2011, 09:53   #1361
Ağaç Dostu

umutyolcusu's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Galeri: 19
Ben diyecektim ki ayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.

umutyolcusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2011, 09:54   #1362
Ağaç Dostu

umutyolcusu's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Galeri: 19
Ben diyecektim ki sayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.

umutyolcusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2011, 13:01   #1363

jineop's Avatar

Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını?

Eski 15-09-2011, 13:27   #1364
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lir Mesajı Göster
Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını?
Henüz denemedim arkadasim bildigimiz poset caylardan mi yapacagim? Milupanin rezenesini iciyor arada.

Eski 15-09-2011, 13:29   #1365
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Tesekkür ederim sevgili uzayli ve umutyolcusu. Ben de kendi bebekligime benzetiyorum. Sevgili uzayli simdi bile bize oyuncak cikti. Abileriyle giydirip giydirip resim cekiyoruz.

Eski 15-09-2011, 13:29   #1366
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var. Rezene çayını, hem Karya hem siz için. Sütünüzden ona geçer. Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler.
Sevgiyle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2011, 13:36   #1367
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var. Rezene çayını, hem Karya hem siz için. Sütünüzden ona geçer. Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler.
Sevgiyle...
Haklisiniz sevgili SDurul. burada emzirme cayi diye melisa, rezen, anason gibi bitkilerden olusan caylar var onlardan iciyorum. Ama yine de aksamlari huysuz, gündüz de cok kisa kisa süreler uyuyor. Umarim zamanla düzelir. Sevgiler.

Eski 19-09-2011, 22:31   #1368
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Ben bu fotoları yeni gördüm. İlkine bakıyorum. Bu kız resmen gülüyor be annesi.
Hadi bir kehanette bulunayım. Bu kız çoook canlar yakacak.
Allah nazardan saklasın. Çok tatlı.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-09-2011, 17:15   #1369
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Tesekkür ederim Orhan bey. Artik düzenli olarak foruma giremiyorum mesajlari gec yanitlarsam kusuruma bakmayin.
Kapinin önündeki bahceme bile cikamiyorum, son günlerde tek yapabildigim bir iki caliyi budayip elimdeki nergis ve sümbül soganlarini ekmek oldu. Bahce halâ coskulu bir halde oldugu icin pek kis toparlanmasi yapamadik. Sizlerle bir kac sonbahar görüntüsü paylasmak istedim.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 25-09-2011, 17:19   #1370
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Güller tüm kara leke ve pas hastaligina ragmen acmaya devam ediyor. Veeee nihayet üc yil sonra passifloramin ciceklerini görebildim. Yaz ortasinda cimlendirdigim adacaylarim da büyüyor.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 25-09-2011, 17:22   #1371
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Passiflorayi beklememe degdi. Fazla inip bakamiyorum ama cok cok güzel.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 25-09-2011, 17:25   #1372
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 26-09-2011, 07:47   #1373
Ağaç Dostu

gülsu's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2011
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.

gülsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-09-2011, 17:25   #1374
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsu Mesajı Göster
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Aslinda bahce dogumdan sonra cok daginik kaldi düzenli olarak bicemiyoruz ve toparlanacak cok sey var ama detaylari cekip biraz hile yapiyorum. Umarim ilkbaharda hersey yerli yerine oturur yine.

Eski 26-09-2011, 18:49   #1375

jineop's Avatar

Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.

Eski 26-09-2011, 20:08   #1376
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. ) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım.
Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-09-2011, 07:02   #1377
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lir Mesajı Göster
Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.
Tesekkür ederim arkadasim, esimin cabasiyla...Bu yil insanüstü bir gayretle hem ise gidiyor hem evde bana yardimci oluyor hem bahceyi cekip ceviriyor. Ben de artik onu kestin bunu bictin diye dirdir etmiyorum. Eve tasindigimizda 15 yil boyunca el sürülmemis bahceyi adam ettik, bir sezonda ihmal de edilse baharda toparlarim diye kendimi avutuyorum.

Eski 27-09-2011, 07:05   #1378
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. ) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım.
Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız.
Tesekkür ederim Cemo`cugum, cok tatli gercekten. Bizi cok yoruyor ama artik iyice gülücükler yapip bize laf yetistirmeye calisiyor, herseyi unutuyoruz. Benim cocuklarin hepsi sacli dogdu, burada da sarisin cocuklar genelde sacsiz dogduklari icin cok ilgi cekiyor. Nereye gitsek aaa bebegin sacina bak dedikce insanlar nazar degecek diye icim gidiyor.

Eski 08-10-2011, 07:48   #1379
Ağaçsever

nergis akasya's Avatar

Giriş Tarihi: 26-08-2011
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.

nergis akasya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-10-2011, 11:59   #1380
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nergis akasya Mesajı Göster
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.
Cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin. Yalova bitki yönünden sansli bir il. Hemen her bitkiye ulasma sansiniz vardir diye düsünüyorum. Aramiza hosgeldiniz. Sevgiler.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025