![]() |
|
![]() |
#1351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Çiçeksever70 , Allah analı babalı büyütsün çok tatlı bi kız bu Maşallah. Ömrü bereketli, mutlu, şanslı olsun inşallah. Şuan bahçenin en güzel en nadide çiçeği. Kırk duası diye bişey yok diye biliyorum sadece annelerimiz kırk banyosu yaptırırlardı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tesekkür ederim sevgili bettycim, mormenekse, gülenmelek... Haklisiniz kirk banyosu yapilirdi eskiden ama simdi cocuklar her gün yikaniyor zaten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok ama çok tatlı Karya, tam yemelik. Allah nazarlardan korusun.Maşallah. Sevgili Çiçeksever, rudbeciaları ben de çok beğeniyorum.Balkonda ve saksıda bütün yaz gülümsediler.Ben de balkonda saksıda domates yetiştirmekten vazgeçtim.Yetiştirmesi, bakımı, çiçeğini, meyvesini görmek çok büyük keyif, bütün o aşamalrı yaşamak ayrı bir heyecan olsa da vazgeçiyorum.Bu heyecanları diğer bitkileri yetiştirirken yaşayacağim artık.Mart sonu tohumdan yetiştirdiğim sardunyalarımın çiçeklerini görünce ne mutlu oldum. Uyku sorununuz inşallah en kısa zamanda düzene girer. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet sesini duyabildik canım, sen böyle ortalardan kaybolursan biz de kapıya dayanıveririz işte ![]() Karya bebiş gülmeye başlamış bile, eskiden bebekler kırk gün gözlerini açamazlardı, zamane çocuğu ne olacak. Karya için endişelenmekten vaz geç, çok sağlıklı görünüyor, kolit filan değildir, sevgili Lir bilir, eskiden biz üç aylık karın ağrısı derdik, yeni doğanların pek çoğunda olur, merak etme. Karya için dua ederiz tabii, ama sen de rahatla biraz, stresin bebişe yansır ona göre. Öpüyorum ikinizi de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın Çiçeksever, evladınız hayırlı mübarek olsun, Allah nazardan esirgesin, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-08-2011
|
Maşallah nasıl güzel çıkmış küçük melek.Rabbim sizlere bağışlasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
|
Sayin kocasinan, sayin viji ve sayin nilgün dogan iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Iyi dileklerinizi dünyadaki tüm cocuklarin din, irk, maddiyat farketmeden güzel günler yasayabilmesi dilegini de ekleyerek paylasiyorum. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili ciceksever70; Birinci fotoğraftan anladığıma göre kızın senin kopyan gibi olacak. Maaşallah. Kendine güvenen bakışları var. Bekleyin görün, neler yapacağım? der gibi keyifli. Allah nazarlardan korusun. Benim kızım gibi 3 yaşında olunca da, seni taklit ettiğine güler misin ağlar mısın? İki gündür kızım makyaj malzemelerimin bulunduğu çekmeceye çaktırmadan gidiyor. Bakıyoruz bizim kız ortalıkta yok. Sesi de çıkmıyor. Yine ne yaramazlık peşinde arıyoruz hemen. Dün göz kalemi, bugün de rujlar sildik yüzünden. Gülme sakın. Sıra sana da gelecek... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
|
Henüz denemedim arkadasim bildigimiz poset caylardan mi yapacagim? Milupanin rezenesini iciyor arada. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili uzayli ve umutyolcusu. Ben de kendi bebekligime benzetiyorum. Sevgili uzayli simdi bile bize oyuncak cikti. Abileriyle giydirip giydirip resim cekiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var. ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Orhan bey. Artik düzenli olarak foruma giremiyorum mesajlari gec yanitlarsam kusuruma bakmayin. Kapinin önündeki bahceme bile cikamiyorum, son günlerde tek yapabildigim bir iki caliyi budayip elimdeki nergis ve sümbül soganlarini ekmek oldu. Bahce halâ coskulu bir halde oldugu icin pek kis toparlanmasi yapamadik. Sizlerle bir kac sonbahar görüntüsü paylasmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Ağaç Dostu
|
Güller tüm kara leke ve pas hastaligina ragmen acmaya devam ediyor. Veeee nihayet üc yil sonra passifloramin ciceklerini görebildim. Yaz ortasinda cimlendirdigim adacaylarim da büyüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Ağaç Dostu
|
Passiflorayi beklememe degdi. Fazla inip bakamiyorum ama cok cok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Ağaç Dostu
|
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Ağaç Dostu
|
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Aslinda bahce dogumdan sonra cok daginik kaldi düzenli olarak bicemiyoruz ve toparlanacak cok sey var ama detaylari cekip biraz hile yapiyorum. Umarim ilkbaharda hersey yerli yerine oturur yine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
|
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh. Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. ![]() Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim arkadasim, esimin cabasiyla...Bu yil insanüstü bir gayretle hem ise gidiyor hem evde bana yardimci oluyor hem bahceyi cekip ceviriyor. Ben de artik onu kestin bunu bictin diye dirdir etmiyorum. Eve tasindigimizda 15 yil boyunca el sürülmemis bahceyi adam ettik, bir sezonda ihmal de edilse baharda toparlarim diye kendimi avutuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Cemo`cugum, cok tatli gercekten. Bizi cok yoruyor ama artik iyice gülücükler yapip bize laf yetistirmeye calisiyor, herseyi unutuyoruz. Benim cocuklarin hepsi sacli dogdu, burada da sarisin cocuklar genelde sacsiz dogduklari icin cok ilgi cekiyor. Nereye gitsek aaa bebegin sacina bak dedikce insanlar nazar degecek diye icim gidiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |