![]() |
|
![]() |
#1321 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
Hayirli olsun.Masallah cok tatli bir kiz ve yakisikli abiler.Size de masallah.Gercekten ablalari gibisiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Öncelikle geçmiş olsun.Analı babalı büyüsün inşanlah.Resimler çok güzel ,hepiniz çok güzelsiniz.Mutluluğunuz daim olsun. Selamlar Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Güllere nasıl bir koruma yapıyor, Geyik kaçıran? Sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili SevimK, sevim4, hanndan, berkayseray ve sevgili cetasule hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Sevgiler. Sayin ligustrum bu yil yaptigimiz bahce citi cok ise yaradi geyik bahceye giremiyor biz de rahat bir nefes aldik ve cicekli hallerinin tadini cikardik. Bakim olarak soruyorsaniz Bit pire geldikce ve kara leke pas gibi belirtiler görüldükce ilacliyoruz, bozulan cicekleri ve bicimsiz uzayan dallari kesiyoruz o kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın Çiçeksever; "28" de güllere bağladığınız nasıl görev yapıyor du? Allâh nazardan saklasın, mutluluğunuz daim olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ligustrum, tesekkür ederim. Goncalarin ucuna tüylü ipler, kece, kurdele parcalari ve folyo gibi parcalar baglamak geyigi rahatsiz edip yemekten alikoyuyor. Ancak bahce büyük ve cicek cok olunca cok pratik olmuyor tabii hepsine tek tek baglamak. Yine de bahce sahiplerinin sikca basvurdugu yöntemlerden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2011
|
allah analı babalı büyütsün ufaklık çok şanslı büyüyünce daha iyi anlayacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Ağaç Dostu
|
Sayin aukesen, sevgili füsunhanim cok cok tesekkür ederim. Gercekten o evimizin narin cicegi. Iki erkek cocuktan sonra insan aradaki farki anliyor. Yüz hatlarindaki zerafet olsun, kedi gibi bize sokulup uyumasi olsun abilerinden cok farkli. Onlar ilk dogduklari andan beri kücük birer erkekti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
maşallah.Allah vatana,milletine,ailesine hayırlı evlat olmayı nasip etsin..sağlıklı uzun ömürler dilerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin zbk74, sevgili zenfree ve sevgili sabah. Sevgili sabah, dogrusu simdi de cok tatli tatli uyudugunu söyleyemem. En azindan iki saatte bir süt emmek istiyor, arada gazi, bezi derken tüm gününü aliyor insanin. Gündüz pek sorun olmuyor ama gece biraz zorlayici oluyor ama ne yapalim dikensiz gül olmaz degil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Çiçeksever70 ...tebrikler...Maşaallah iki oğlan birde kız bebek sahibi bir bayan olarak harikasınız....Bebeğiniz ve oğullarınızın hayırlı evlatlar olması dileği ile sizi tekrar kutluyorum... Sevgiler...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Ağaç Dostu
|
Berrin hanimcigim cok tesekkür ederim. Yapilacak isin cok olmasi insani formda tutuyor. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Ağaç Dostu
|
Ailenizin yeni üyesi hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşaallah.Artık evde yanlız değilsiniz,büyüdüğünde en iyi arkadaşınız kızınız olacaktır ve tabi yardımcınız.Ama büyütene kadar da Allah kolaylık versin,yüzünüzden gülücük eksik olmasın ailece inşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yok böyle bir güzellik. Yok böyle bir neşe kaynağı Şu gülücüğe bakın. Yerim ben onu ![]() YENMEZMİ YAAAAAA.... Allah (c.c.) analı babalı sağlıklı ve bol rızıklı büyütsün. A M İ N |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Ağaç Dostu
|
Sevimli yaziniz icin cok tesekkür ederim sevgili kaptanszt. Size de sevgili umutyolcusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir tasima askisiyla üc cocugumda da cok rahat ettim. Sirtima ya da karnima agirlik yapmiyor. Simdilik ev halki bana agirlik tasitmiyor zaten. Kisa yürüyüsler disinda spor da yapmiyorum. Okullar acilip, esim ise baslayinca 6 ay uygulamam zor olacak ama elimden geldigi kadar dikkat ederim. Ilgin icin tesekkür ederim arkadasim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili Çiçeksever allah analı babalı büyütsün. Karya bebek de aramıza hoş geldi. Kıkbirbucuk kere maşallah diyelimde nazar değmesin. Küçüklerin her hali seviliyor. Şimdi kucağımda olsa yoğurarak severim. Çoçuklarınla ve eşinle mutlu bir hayat diliyorum. Selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün Sağlık mutlulukla. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sevgili Lir, sevgili Adalet abla Karya gercekten 24 saatimi aliyor diyebilirim ne o uyuyor ne ben. Ikimiz de hortlak gibi olduk. Doktor önce kolik dedi, gaz ilaci verdi, simdi doymuyor dedi ilâve mama verdi halâ uyumuyor. O yüzden pek bahce ile ugrasamiyorum. Ciceklerim daha bozulmadi sicak bir Eylül geciriyoruz ama ay sonuna dogru kis budamalarini yapmam lazim. Biraz tohum topladim yine de islerimin arasinda. Bugün diger cocuklar okula basladi. Umarim kizimin da derdinin caresini en kisa zamanda buluruz, bugün kirk günlük oldu. Benim icin dua edin lütfen. Burada dua okutacak kimsecikler yok eger kirk gün duasi bilen ve bizim icin okuyacak olan olursa cok sevinirim. Herkese sevgiler. (Simdilik bahceden ancak bu cicegi paylasabiliyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada her yaz sonu yaptigim gibi o yilin bir muhasebesini yapacak olursam bunca yillik tecrübeye ragmen halâ hatalar yapilabiliyormus diyebilirim. Cosmos, kina ve tütün ciceklerini bahceye ekmistim dev gibi oldular. Önümüzdeki yaz cosmos ekersem miktar olarak daha az ve mutlaka duvar dibi gibi destek alabilecekleri yerlere ekecegim. Tütünlerden zaten tohum alamadim cicekleri cok güzeldi oysa ki. Kinayi ise ekmeyi düsünmüyorum. Neredeyse bambu kadar büyüdü cirkin bir görüntü oldu zamanla. Rudbekialardan ve petunyalardan cok memnun kaldim. Onlara devam diyorum. Petunya tohumdan daha güzel yetisiyor, hazir aldigim fideler hic böyle olmamisti. Üstelik bahcede yagmurun altinda duruyorlar aylardir. Sanirim dahliadan da vazgececegim. Cok seviyorum ama bahceye eksem köstebek dadaniyor, saksida da istedigim gibi olmuyor. Aklima geldikce yine yazarim belki benim yasadiklarim birilerinin isine yarar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Oy bu ne çirkinlik böyle yerim ben onu karabiber ne tatlı bir şey bu allah analı babalı büyütsün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah ![]() ![]() ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|