![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Orhan bey, Kiraz, gülenmelek, lir ve Adalet abla cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Adalet abla haklisin babayi da ekleyelim degil mi? Kizini kucagindan birakamiyor. Korkarim bizim kiz evde kucaktan kucaga gezmekten cabuk simaracak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Çok güzel bebek Karya. Sizde çok güzelsiniz. Gencecik bir anne harika Oğlanlarda çok yakışıklı Büle güle büyüsünler Karya bebek ve abileri, sağlıkla, huzurla. Hayırlı evlatlar olsunlar, başarılı. evgiler güzel anne![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yok böyle bir güzellik. Yok böyle bir neşe kaynağı Şu gülücüğe bakın. Yerim ben onu ![]() YENMEZMİ YAAAAAA.... Allah (c.c.) analı babalı sağlıklı ve bol rızıklı büyütsün. A M İ N |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevimli yaziniz icin cok tesekkür ederim sevgili kaptanszt. Size de sevgili umutyolcusu. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün Sağlık mutlulukla. Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sevgili Lir, sevgili Adalet abla Karya gercekten 24 saatimi aliyor diyebilirim ne o uyuyor ne ben. Ikimiz de hortlak gibi olduk. Doktor önce kolik dedi, gaz ilaci verdi, simdi doymuyor dedi ilâve mama verdi halâ uyumuyor. O yüzden pek bahce ile ugrasamiyorum. Ciceklerim daha bozulmadi sicak bir Eylül geciriyoruz ama ay sonuna dogru kis budamalarini yapmam lazim. Biraz tohum topladim yine de islerimin arasinda. Bugün diger cocuklar okula basladi. Umarim kizimin da derdinin caresini en kisa zamanda buluruz, bugün kirk günlük oldu. Benim icin dua edin lütfen. Burada dua okutacak kimsecikler yok eger kirk gün duasi bilen ve bizim icin okuyacak olan olursa cok sevinirim. Herkese sevgiler. (Simdilik bahceden ancak bu cicegi paylasabiliyorum) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada her yaz sonu yaptigim gibi o yilin bir muhasebesini yapacak olursam bunca yillik tecrübeye ragmen halâ hatalar yapilabiliyormus diyebilirim. Cosmos, kina ve tütün ciceklerini bahceye ekmistim dev gibi oldular. Önümüzdeki yaz cosmos ekersem miktar olarak daha az ve mutlaka duvar dibi gibi destek alabilecekleri yerlere ekecegim. Tütünlerden zaten tohum alamadim cicekleri cok güzeldi oysa ki. Kinayi ise ekmeyi düsünmüyorum. Neredeyse bambu kadar büyüdü cirkin bir görüntü oldu zamanla. Rudbekialardan ve petunyalardan cok memnun kaldim. Onlara devam diyorum. Petunya tohumdan daha güzel yetisiyor, hazir aldigim fideler hic böyle olmamisti. Üstelik bahcede yagmurun altinda duruyorlar aylardir. Sanirim dahliadan da vazgececegim. Cok seviyorum ama bahceye eksem köstebek dadaniyor, saksida da istedigim gibi olmuyor. Aklima geldikce yine yazarim belki benim yasadiklarim birilerinin isine yarar. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili bettycim, mormenekse, gülenmelek... Haklisiniz kirk banyosu yapilirdi eskiden ama simdi cocuklar her gün yikaniyor zaten. |
|
|
|
![]() |
|
|