Sevgili ciceksever70; Gözünüz aydın. Kızınız aileye dahil olmuş, ne güzel...
Allah kaderini çok güzel, şansını bol, ömrünü uzun etsin inşallah.
Eminim abilerinin de ilgisiyle, hele bir de babalar kızlarına daha bir düşkün olur. Kendini yakında prenses ilan edecektir. Uzaylı demişti dersiniz.
Geçen yıldı sanırım. Arabayla bir yerlere giderken eşim bir şey anlatıp, ne dersin prensesim demişti bana. Kızım arkada koltuğunda uyuyordu. Aslında öyle sanıyorduk. Arkadan anında bir ses "baba prenses benim" dedi. Nasıl kahkahalarla güldük anlatamam. Ne arada uyandı da lafa atladı hemen diye...
Oğlum dünyaya geldiğinde daha 21 yaşındaydım. Çok toydum, beraber büyüdük ama çok takdir ettiler acemi anneliğimi. Yine de daha olgun yaşta anne olmak başka bir şey. Daha uzman oluyor, daha çok hazzını yaşıyorsunuz. Hele bir de benim sağlık sorunlarım sebebiyle ümidi kesmişken tam 13 yıl aradan sonra bir kızımın olması çok güzel bir hediye oldu Rabbimden... İlk doğduğu günler inanamıyordum. Her sabah kalktığımda bu rüya mı diye korkarcasına bakardım beşiğinde mi diye... Bakmaya doyamıyordum. Çok şükür, oğlum boyumdan büyük delikanlı oldu; diğeri kendini prenses ilan eden kızım... Kız olsun, erkek olsun dilerim herkes annelik ve babalık duygusunu doya doya, sindire sindire yaşasın...
Kızımı ve oğlumu sık sık videoya alıyorum. Hele doğduğundan beri kızımın ilklerini, şamak konuşmalarını... Annem neredeyse tuvalete giderken bile çocuğu çekeceksiniz diyerek gülüyor. Şimdi aynı durum sizde de başlamıştır.
Hatta doktorumun kızımın anne karnında gülümseyen videosunu cd ile hediye etmesi ayrı bir güzellik olmuştu. Daha o zamandan prensesimiz olacağını biliyormuş gibi...
Şimdi evinizi bebek kokusu sarmıştır. Aylarca "mis gibi kokuyor heryer" diyecek herkes, bebek kokuyor eviniz." Eşi benzeri yok...
Kızınızın kokusunu doya doya içinize çekin ailecek. Zirâ, büyüdükçe parfüm isteyecek, süs isteyecek. Ne de olsa sizinki de, bizimki de aslan burcu. Biz bebek kolonyasını parfüm şişesine doldurarak idare ediyoruz şimdilik.
En güzel ilklere ve sonralarını sağlık ve mutlulukla, doya doya yaşamanız dileği ile tüm ailenin gözü aydın diyorum.
Sevgiler...