![]() |
|
![]() |
#1291 |
Ağaç Dostu
|
Şahanesiniz... Sevgili Çiçeksever hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun, ablaları gibi görünüyorsun. Hepinizi öpüyor, Karyayı ise gıdısından kokluyorum. ![]() Seneye yazın Karya'nın da eline küreği verirsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever harikasınız maşallah Allah nazardan korusun abilerinin göz bebegi olur artık kayra bebek çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşem görünüyorsunuz maşallah ne kadar çok saçı var çok tatlı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2008
|
Allah analı babalı büyütsün maşallah bütün çocuklarınız çok tatlı, bahçıvanı çoğaltmışsınız ![]() foruma engellemeler yüzünden hasret kalan, ama en sonunda kavuşan ela gözlü... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Moderatör
|
Harikasınız sevgili ciceksever70. Fotoğrafları çok beğendim. Maşallahın var. Karya'mıza da sağlık, uzun ömür ve bol bol mutluluk diliyorum. Allah herşeyi gönlüne göre versin, huzur ve mutluluk içinde ol hep. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili Peris, Vildan hanim, günebakan, Ipek kozasi, Güler abla, Farezya, Acemi füsun. Sevgili Dudi sizin de bebek beklediginizi bilmiyordum, hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim. Dogum ne zaman? Zorluk da cekse insan bebegi kucagina aldigi anda herseyi unutuyor. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
sevgili çiçeksever, Allah yavrunuza hayırlı ömür nasipetsin.ömür bahçenizdeki çiçeklere yenisi eklenmiş ne güzel.sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili ciceksever70; Gözünüz aydın. Kızınız aileye dahil olmuş, ne güzel... Allah kaderini çok güzel, şansını bol, ömrünü uzun etsin inşallah. Eminim abilerinin de ilgisiyle, hele bir de babalar kızlarına daha bir düşkün olur. Kendini yakında prenses ilan edecektir. Uzaylı demişti dersiniz. ![]() Geçen yıldı sanırım. Arabayla bir yerlere giderken eşim bir şey anlatıp, ne dersin prensesim demişti bana. Kızım arkada koltuğunda uyuyordu. Aslında öyle sanıyorduk. Arkadan anında bir ses "baba prenses benim" dedi. Nasıl kahkahalarla güldük anlatamam. Ne arada uyandı da lafa atladı hemen diye... ![]() Oğlum dünyaya geldiğinde daha 21 yaşındaydım. Çok toydum, beraber büyüdük ama çok takdir ettiler acemi anneliğimi. Yine de daha olgun yaşta anne olmak başka bir şey. Daha uzman oluyor, daha çok hazzını yaşıyorsunuz. Hele bir de benim sağlık sorunlarım sebebiyle ümidi kesmişken tam 13 yıl aradan sonra bir kızımın olması çok güzel bir hediye oldu Rabbimden... İlk doğduğu günler inanamıyordum. Her sabah kalktığımda bu rüya mı diye korkarcasına bakardım beşiğinde mi diye... Bakmaya doyamıyordum. Çok şükür, oğlum boyumdan büyük delikanlı oldu; diğeri kendini prenses ilan eden kızım... Kız olsun, erkek olsun dilerim herkes annelik ve babalık duygusunu doya doya, sindire sindire yaşasın... Kızımı ve oğlumu sık sık videoya alıyorum. Hele doğduğundan beri kızımın ilklerini, şamak konuşmalarını... Annem neredeyse tuvalete giderken bile çocuğu çekeceksiniz diyerek gülüyor. Şimdi aynı durum sizde de başlamıştır. ![]() Hatta doktorumun kızımın anne karnında gülümseyen videosunu cd ile hediye etmesi ayrı bir güzellik olmuştu. Daha o zamandan prensesimiz olacağını biliyormuş gibi... Şimdi evinizi bebek kokusu sarmıştır. Aylarca "mis gibi kokuyor heryer" diyecek herkes, bebek kokuyor eviniz." Eşi benzeri yok... Kızınızın kokusunu doya doya içinize çekin ailecek. Zirâ, büyüdükçe parfüm isteyecek, süs isteyecek. Ne de olsa sizinki de, bizimki de aslan burcu. Biz bebek kolonyasını parfüm şişesine doldurarak idare ediyoruz şimdilik. ![]() En güzel ilklere ve sonralarını sağlık ve mutlulukla, doya doya yaşamanız dileği ile tüm ailenin gözü aydın diyorum. Sevgiler... Düzenleyen Uzaylı : 11-08-2011 saat 14:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili çiçeksever70 harika görünüyorsunuz hepiniz.Hepinize MAŞALLAH ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili çiçeksever70, size geçmiş olsun, kızınızda hayırlı, uğurlu, uzun ömürlü olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sevgili Çiçeksever ; gözünüz aydın. Karya'ya ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum. İsmini de çok beğendim ,mutluluğunuz daim olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili Dudi, hanndan, uzayli, mmusti, ipektugce, loweflover, aheste, nurcanabay, fatos. Evdeki yeni duruma alismaya calisiyoruz hep birlikte. Neyse ki esim bir ayligina evde diger cocuklari yüzmeye, bir yerlere götürüyor da onlar da tüm yaz tatili boyunca eve kapali kalmak zorunda kalmiyorlar. Bir hafta hastanede kalmak bana cok uzun geldi birkac gün evden cikmak istemiyorum hic. Yine de bugün bozulan baklalari söktüm, biraz ciceklerimi suladim... Onun disindaki zamanimi Karyacik zaten dolduruyor. Herkese sevgiler gönderiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Ağaç Dostu
|
Eviniz, bahçeniz, balkonunuz ve bitkileriniz çok güzel. Sizin zaten maşallahınız var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Arkadaşım, Karyamız abilerinin tam bir kopyası. Bakışlarında gördüğüm bizim kız tuttuğunu koparan, istediğini yaptıran cinsten olacak. Şükürler olsun ki, uzun maraton güzel sonuçlandı. Yumuşak tenine benim için yanaklarınla dokun, mis kokusunu doyasıya içine çek. Hepimizin üstünden sanki bir yük kalktı. Leylek geleneğinin hakkını çok güzel vermişşin. Seni ve aileni kucaklıyor, tüm güzelliklerin ardısıra gelmesini diliyorum. Yuvana hoşgeldin. Çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçekseverim Karya'mız hoş gelmiş, seçtiğiniz isim harika, ne kadar da benziyor kardeşlerine, Allah analı babalı, kardeşleri ve tüm sevdikleri ile birlikte mutlu sağlıklı uzun ömürler versin. Eh, şimdi bizler de teyze olduk değil mi ![]() Güzel bahçene Karya için uzun ömürlü bir ağaç dik, şimdiden yeşilin tadını alsın. Fotoğraflarınıza bayıldım, keşke mutlu babayı da görebilseydik. Seni, minik Karya'yı ve tüm aileyi sevgi ile kucaklıyorum, mutluluğunuz daim olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey, Kiraz, gülenmelek, lir ve Adalet abla cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Adalet abla haklisin babayi da ekleyelim degil mi? Kizini kucagindan birakamiyor. Korkarim bizim kiz evde kucaktan kucaga gezmekten cabuk simaracak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Kaybettik
|
Çok güzel bebek Karya. Sizde çok güzelsiniz. Gencecik bir anne harika ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili ciceksever70,karyamız hoşgelemiş aramıza binkere maşallah nazar deymesin. Sende çok tatlısın güzel anne. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|