![]() |
|
![]() |
#1621 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Dahlialar cok büyüyenlerden degil mi? 9 tane var su anda hepsini bir araya eksem cok fazla yer gerekir sanirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Ağaç Dostu
|
Jackmanii ne kadar büyümüş öyle. İlk bakışta başka bir sarmaşığa sarılmış sandım ama sonradan fark ettim ki tamamı Jackmanii'ymiş. Hepsi çiçeklenince nasıl da bir görsellik olacak. ![]() Hanımeli kokusunu ben de istiyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Ağaç Dostu
|
Görüntü degismeye basliyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Ağaç Dostu
|
Ben susayim cicekler konussun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Ağaç Dostu
|
...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Hepsi çok güzel, kartpostal gibi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Ağaç Dostu
|
Ah şu güller, iyi ki gül diye bir bitki var. Nasıl da yakışıyor bahçelere, nasıl da insanın içini açıyor. Çok şanslısın, çok güzel cins güllere ulaşabiliyorsun. David Austin güllerinin hayranıyım, buralarda bulmak hayal ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler konuşmak ne demek, bağıra bağıra şarkı söylüyorlar. O kadar beğendim ki, şaşkınlıktan "Beğen" butonuna tıklamayı unutmuşum. Sonra tekrar başa dönüp bir kere daha beğendim hepsini. ![]() Ellerine sağlık çiçeksever70. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize cok tesekkür ederim. Güllerim durmadan yagan yagmura, yaprak bitlerine, kara lekeye ragmen dimdik ayaktalar. Elimiz üzerlerinden kalkmiyor inanin bir ben bir esim elimizde ilaclama aparati, o yoksa yaprak yolmak, bozulan gülleri kesmek... Her an baslarinda biri var. Gecenlerde Ada`cik gülün üstüne düsüp dikenler batinca simdilik uzaklarindan gecmeyi tercih ediyor. Diger alanlarda ise yap boz islerim sürüyor. Bes yilda bitkilerin bu kadar devlesecegini düsünebilseydik keske. Insan ilk hevesle bos bahceyi bir an önce doldurayim istiyor. Manolyanin dibine üc tane rhododendron birden dikince bu yil hepsi birbirine girdi. Mecburen en yakinindaki orman gülü sökülecek... de... nereye aktarilacak o iki gündür evde tartisma konusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili çiçeksever70 bahçenin değişimi inanılmaz emeğinize yüreğinize sağlık... mest oldum bahçenize güllerinize ve bilumum bütün bitkilerinize umarım o evde gerçek olamayacak kadar o güzel bahçede ömür boyu mutlu olursunuz .. bahçe demek hafif kaçacak düşündemde, cennet bahçesi kıvamında. hayallerimin bahçesi..paylaşımlarınızla bahçenize konuk ettiğiniz için teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
İnanamıyorum bu ne ğüzellik arkadaşım,güller nefis çinsleri nedir o pembe güllerin herşey muhteşem ne diyeyim....... Maşşallah maşşallah maşşallal........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Ağaç Dostu
|
Alcencim cok tesekkür ederim, ben sizler kadar zaman ayiramasam da iste sabah besbucukta kizimdan önce uyanip gündüz de tüm bos zamanlarimi ayirip bir seyler yapmaya calisiyorum. Ön taraftaki gül bahcesinde gördügün güllerim tümü David Austin gülleri. Ilgileniyorsan web sayfasinin adresini verebilirim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Sevgili Çiçeksever70, sizin ve ailenizin sıcaklığı ve enerjisi ile olsa gerek, bahçeniz sımsıcak ve sevimli bulduğum, gezmeyi ihmal etmediğim bahçelerden ![]() Lakota kızılderilileri sevginin insana verilen ilk bilgelik olduğunu ve herşeyin bu bilgiden kaynaklandığına inanırlarmış. Ne güzel, bahçenizden de böyle bir sevgi fışkırıyor sanki... ![]() Sevgiyle ve sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Belli mi olur belki Türkiye ye gönderim yaparlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Ağaç Dostu
|
David Austin Roses Bu Ingiltere sayfasinin linki. Biz Almanya subesinden siparis ettik. Her ülkeye gönderim olmadigini biliyorum ama bir sansinizi deneyin. Bol sans dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Başlangıç böyle ise devamını düşünemiyorum bile. Güllere ise diyecek söz bulamıyorum harikalar, sefasını sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Ağaç Dostu
|
Araliksiz yagan yagmur beni fazlasiyla bunaltti. Özellikle bahcede bir bölümü bicmis diger taraflar yarim kalmisken yagmaya baslamasi ve günlerdir durmamasi beni cildirtiyor. Isimin yarim kalmasini sevmiyorum. Biraz ara verince hemen kendimi bahceye atip birkac resim cektim. Citi bitirdigimiz zaman kapi bölümünün bir yanina bir kök lonicera ve clematisi yanyana dikmistim. Lonicera bildigimiz hanimeliler gibi acmayacak galiba, degisik bir tomurcuk verdi. Clematis ise vylle de lyon cinsi cikti yine. Ne yazik ki marketlerde satilanlar ya jakmanii ya da vylle de lyon oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Ağaç Dostu
|
Kapinin diger tarafina da sari kis yasemini diktim bu bahar basi. Ne zaman cicek acar bilmiyorum. Arkasindaki simsiri sökmek zorunda kalinca hic olmazsa orada bir yesillik oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Ağaç Dostu
|
Jakmani`yi artik tek kareye sigdirmam zor oluyor. Bu yil iyice budanmaya ihtiyaci var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Ağaç Dostu
|
Gecen yil uzun zaman acan mor anemonlarim bu yil fare kukaklarinin gazabina ugradi. Hic isik almayinca acmadilar da. Onun yerine bu yil diktiklerim ciceklendi ama onlar da az isik aliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
|
Clematisler de hep aynı etiket sorunu var. Değişik etiketli aldığım 5 clematisin 3 tanesi Jackmanii, 2 tanesi justa çıktı. Yakında ev mor çiçekli ev olarak kayıtlara geçecek ![]() Bu bitkinin adı nedir bölümünde tturt geçen sene senin bilinmeyenin aynısını yayınlamış. O çiçeğin aynısını geçen hafta ben ucunda minik koyu kırmızı amaranthuslardaki minik çiçeklerden olduğu için söktüm. Seninkinin akibetini merak ettim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Ağaç Dostu
|
Hanimelinin dibine ektigim sürpriz jakmani acti. Yine hanimeliyle kardes kardes yasayan vylle de lyon bu yil devlesti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Ben boşuna demiyorum benim rüya bahçem diye,çok güzel çok,çok süper ellerine kollarına sağlık.Hele jakmani harika sakın budama şahane olmuş, ben kontrolsüz uzayan sarmaşıklara bayılıyorum güle güle otur minik cennetinde..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() Hani şöyle yakınlarda bir yerde olsaydınız da en azından çit dibinden arada sırada bahçenizi gözetleseydik ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|