agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-12-2011, 16:30   #1441
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sedum rubrotinctumu bana sevgili cemo göndermişti. Onun bahçe ve kaktüs sayfalarında çok güzel fotoğrafları var. Kıpkırmızı, akide şekeri gibi. Bizimkiler de öyle olur, umarım.

Çok tatlılar. Sevgili ciceksever70, evlatlarınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Sevgiyle...
Benimki de daha cok kücük ama cok güzel bir sukulent. Umarim hem bunu biraz büyütmeyi hem de yenilerini yetistirmeyi basaririm.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2011, 20:17   #1442
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Sevgili çiçeksever maşallah Karya bebek çok tatlı ve çok büyümüş. Doğayla içiçe olmak nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bahçenize herzaman kaçamak girip çıkıyordum işlerin çokluğundan fazla yazışmalara girememştim. Şimdi İstanbul'a döndüm burda bağ yok bahçe yok artık akşama kadar sizlerin bahçelerini aheste aheste gezer dururum.
Medine çiçeği çok güzel bir çiçektir bende de var ama hiç tohum almak kısmet olmadı çünkü geç açıyor ve bu mevsime kadar mor kalıyor kendiliğinden dökülen toumlardan baharda çıkınca onları fideliyorum.

Medine çiçeği tohumu çok geç çıkıyor bu yüzden çıkmadı diye seneye üzlme . Sağlıkla kal...

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2011, 21:00   #1443
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever maşallah Karya bebek çok tatlı ve çok büyümüş. Doğayla içiçe olmak nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bahçenize herzaman kaçamak girip çıkıyordum işlerin çokluğundan fazla yazışmalara girememştim. Şimdi İstanbul'a döndüm burda bağ yok bahçe yok artık akşama kadar sizlerin bahçelerini aheste aheste gezer dururum.
Medine çiçeği çok güzel bir çiçektir bende de var ama hiç tohum almak kısmet olmadı çünkü geç açıyor ve bu mevsime kadar mor kalıyor kendiliğinden dökülen toumlardan baharda çıkınca onları fideliyorum.

Medine çiçeği tohumu çok geç çıkıyor bu yüzden çıkmadı diye seneye üzlme . Sağlıkla kal...
Cok tesekkür ederim fatma hanim. Bu yil ektigim tohumlar da oldukca gec cimlendi, artik cikmaz diye düsünmeye baslamistim ki bir baktim hemen cimlenip gelisti. Zaten büyük bir saksida, oldugu gibi biraktim umarim yine cimlenir. Sevgiler.

Eski 07-12-2011, 21:30   #1444
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sevgili ciceksever Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın cici kız çok şeker maşallah sevgiler

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2011, 21:35   #1445
Ağaç Dostu

fikreteren's Avatar

Giriş Tarihi: 24-02-2007
Sevgili Çiçeksever 70 Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Çiçekleriniz çok güzeller.
Epeydir bahçenizi gezmemiştim. Medine düğmeleri büyümüş.Eğer tohum alamadıysanız diğer rengi ile beraber gönderebilirim.

fikreteren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2011, 22:01   #1446
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili ciceksever Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın cici kız çok şeker maşallah sevgiler
Cok tesekkür ederim sevgili peris. Sevgiler.

Eski 07-12-2011, 22:03   #1447
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever 70 Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Çiçekleriniz çok güzeller.
Epeydir bahçenizi gezmemiştim. Medine düğmeleri büyümüş.Eğer tohum alamadıysanız diğer rengi ile beraber gönderebilirim.
Cok tesekkür ederim fikret bey. Medine dügmeleri saksida kurumus durumdalar tohum olusturdu mu pek anlayamadim öylece biraktim belki seneye yine cimlenir diye. Acaba cicek uclarini kesip saklasam iclerinde tohum varmidir?

Eski 08-12-2011, 07:10   #1448
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Cok tesekkür ederim fikret bey. Medine dügmeleri saksida kurumus durumdalar tohum olusturdu mu pek anlayamadim öylece biraktim belki seneye yine cimlenir diye. Acaba cicek uclarini kesip saklasam iclerinde tohum varmidir?
Mutlaka belirli sayıdada olsa oluşturmuşlardır. Tabi düşmedilerse. Tohumlarını toplamama rağmen her sene aynı güzellik düşen tohumlardan bahçemi onurlandlrlyor. Sevgiler...

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-12-2011, 11:50   #1449
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lir Mesajı Göster
Mutlaka belirli sayıdada olsa oluşturmuşlardır. Tabi düşmedilerse. Tohumlarını toplamama rağmen her sene aynı güzellik düşen tohumlardan bahçemi onurlandlrlyor. Sevgiler...
O zaman öylece birakayim, bazen isi dogaya birakmak daha saglikli oluyor.

Eski 08-12-2011, 16:56   #1450
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Sevgili Çiçeksever, bakıyorum çiçekleri fotoğraflamaktan vazgeçtin hazinelerini fotoğraflıyorsun
Karya kocaman olmuş maaşallah, ağabeyleri de çok yakışıklılar, çocukların hepsi de sana benziyor galiba.

Şu soğuk günde içimi ısıttı fotoğraflarınız.
Sizde de kış iyice bastırmıştır artık, evin içindeki çiçekler dururken bahçeye kim çıkar bu soğukta değil mi

Ama yine de fırsat bulursan yoldan geçen geyikleri fotoğrafla, kar manzaranız da süper oluyor, netice i kelam, sen fotoğraf çekmeye devam et canım.
Seni ve küçük hazinelerini öpüyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-12-2011, 21:56   #1451
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever, bakıyorum çiçekleri fotoğraflamaktan vazgeçtin hazinelerini fotoğraflıyorsun
Karya kocaman olmuş maaşallah, ağabeyleri de çok yakışıklılar, çocukların hepsi de sana benziyor galiba.

Şu soğuk günde içimi ısıttı fotoğraflarınız.
Sizde de kış iyice bastırmıştır artık, evin içindeki çiçekler dururken bahçeye kim çıkar bu soğukta değil mi

Ama yine de fırsat bulursan yoldan geçen geyikleri fotoğrafla, kar manzaranız da süper oluyor, netice i kelam, sen fotoğraf çekmeye devam et canım.
Seni ve küçük hazinelerini öpüyorum.
Cok tesekkür ederim Adalet ablacigim. Henüz bizde kar yok, lodos rüzgârlari ve sis dolu bir sonbahar yasiyoruz. Sicaklik bir eksi 3-4 bir arti 10 derece oluyor. Tam hastalik havalari. Sanirim yeni yili karsiz karsilayacagiz. Ama söz yagar yagmaz cekerim. Sevgiler.

Eski 09-12-2011, 11:09   #1452
Ağaç Dostu

Manolya_'s Avatar

Giriş Tarihi: 15-11-2011
Bahçenize abone oldum :))

Alıntı:
Cok tesekkür ederim. Bir harabeyi nasil bahce yaptim, basligina ugradiniz mi? Orada evi ilk aldigimizdaki hali var karsilastirmak bakimindan iyi oluyor. Cok ugrastik ama artik kücük ilaveler ve bakimli tutmakla tadini cikarabiliyoruz. Rüyamda baska bir eve tasindigimizi gördüm de korku icinde uyandim aman bahcemi birakip gittim mi diye. Bahce artik cocugumuz gibi oldu.
Sevgiler.
Sevgili ciceksever70,
Bahçenize girerken kapıdan girdim(yani ilk sayfanızdan)
sonra da çıkamadım işte çiçeklerin bitkilerin arasında kayboldum.
Evet emeğinizin farkındayım ellerinize saglık. Ne kadar yoruldugunuzu verdiğiniz emekleri ve sonunda bütün bunların karşılığı olarak işte en güzel servetiniz BAHÇENİZ.
Gerçekten hayran kaldım.
Çocuklarınız ve eşinizle birlikte bu güzel bahçenizde en keyifli en sağlıklı günler geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum.
Rüyanız hayırlara alamettir. üzülmeyin sakın bence bahçenizin cok cokk daha güzel ve verimli olacagına delalettir.
Sizi anlayabiliyorum emek verdiniz. Bu EMEK kelimesi yazıldıgı kadar kolay bir kavram değil.
Yüreğinizin güzelliği yansıyor bahçenize.
İçinizdeki sevgi hiç bitmesin, tüm ailenize en derin sevgilerimi sunuyorum.
Hoş ve esen kalınız
asuman

Manolya_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-12-2011, 12:02   #1453
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Manolya_ Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70,
Bahçenize girerken kapıdan girdim(yani ilk sayfanızdan)
sonra da çıkamadım işte çiçeklerin bitkilerin arasında kayboldum.
Evet emeğinizin farkındayım ellerinize saglık. Ne kadar yoruldugunuzu verdiğiniz emekleri ve sonunda bütün bunların karşılığı olarak işte en güzel servetiniz BAHÇENİZ.
Gerçekten hayran kaldım.
Çocuklarınız ve eşinizle birlikte bu güzel bahçenizde en keyifli en sağlıklı günler geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum.
Rüyanız hayırlara alamettir. üzülmeyin sakın bence bahçenizin cok cokk daha güzel ve verimli olacagına delalettir.
Sizi anlayabiliyorum emek verdiniz. Bu EMEK kelimesi yazıldıgı kadar kolay bir kavram değil.
Yüreğinizin güzelliği yansıyor bahçenize.
İçinizdeki sevgi hiç bitmesin, tüm ailenize en derin sevgilerimi sunuyorum.
Hoş ve esen kalınız
asuman
Cok tesekkür ediyorum. Burada olan dostlarin birbirinden pek farki oldugunu sanmiyorum o yüzden hepimiz birbirimizi bulduk. Beni ancak benim gibi bitki delilerinin anlayacagini biliyorum... Sevgiler.

Eski 09-12-2011, 12:10   #1454
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-10-2010
ciceksever70 evet ne hikmetse bu siteye üye olduğumda aklı başında ağır insanlarla karşılaşacağım endişesi içindeydim lakin bir baktın hepsi benim gibi bitki çiçek, doğa delisi dostlar o sebepten dolayı bağımlı oldum selamlar

Selehattin 67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-12-2011, 08:55   #1455
Ağaç Dostu

fikreteren's Avatar

Sevgili çiçeksever hiç merak etme yeni tohumlardan gönderirim.Bu sefer iki renk oldular.Başka çiçek tohumu istersen gönderirim.

Eski 11-12-2011, 15:36   #1456
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selehattin 67 Mesajı Göster
ciceksever70 evet ne hikmetse bu siteye üye olduğumda aklı başında ağır insanlarla karşılaşacağım endişesi içindeydim lakin bir baktın hepsi benim gibi bitki çiçek, doğa delisi dostlar o sebepten dolayı bağımlı oldum selamlar
Aslinda hepimiz akli basinda insanlariz da selahattin bey, bitki, cicek söz konusu olunca deliriveriyoruz. Olsun bu güzel bir delilik.

Eski 11-12-2011, 15:40   #1457
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever hiç merak etme yeni tohumlardan gönderirim.Bu sefer iki renk oldular.Başka çiçek tohumu istersen gönderirim.
Fikret bey cok tesekkür ederim. Sizin gönderdiginiz tohumlarin büyük bölümünden tekrar tohum toplayabildim. Tütün cicegi, kantaron, cörekotu cogu var. Kendi ciceklerimden aldigim cok sayida tohum da var. Bu sene elimdekilerle yetinecegim hatta hepsini cimlendirmemeyi düsünüyorum cünkü bu yaz neredeyse ektigim her tohum cimlendi, bahcede adim atacak yer kalmadi. Önümüzdeki yaza da Fikret bey kösesi olusturacak tohumum var anlayacaginiz. Sevgiyle kalin, esinize selamlar.

Eski 11-12-2011, 16:19   #1458
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
Burada olan dostlarin birbirinden pek farki oldugunu sanmiyorum o yüzden hepimiz birbirimizi bulduk. .
Buldukca da kudurduk) Kendimi normal hissetmeye başladım burada. Cünkü çevre bana anormalmişim gibi bakıyordu.
Baktım normalim, benim gibisi cok, daha bir coştum.
Bahce tam bir keşmekeş(böyle mi yazılıyordu bu yahu). Bazı bitkileri kaldırmam gerek ama kıyamıyorum da
Hala bir dal kırılsa dikmeye çabalıyorum da, nereye kadar anacığım
Karya yı ve abilerini öpüyorum.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-12-2011, 16:26   #1459
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Buldukca da kudurduk) Kendimi normal hissetmeye başladım burada. Cünkü çevre bana anormalmişim gibi bakıyordu.
Baktım normalim, benim gibisi cok, daha bir coştum.
Bahce tam bir keşmekeş(böyle mi yazılıyordu bu yahu). Bazı bitkileri kaldırmam gerek ama kıyamıyorum da
Hala bir dal kırılsa dikmeye çabalıyorum da, nereye kadar anacığım
Karya yı ve abilerini öpüyorum.
Evet cemocugum, birbirimizi tesvik ediyoruz. Ben de hic kiyamiyorum, bir bitkinin üstünde kalmis tohumu gördüm mü mutlaka topluyorum, kirilan dallari oraya buraya sokusturuyorum. Sonra da köklenince ekecek yer ariyorum. Bunun sonu nereye varacak bilmem. Fazlasi da bahcede düzensizlik yapiyor.

Eski 11-12-2011, 16:32   #1460
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
. Fazlasi da bahcede düzensizlik yapiyor.
Deli kızın çeyizine döndü bahçe bu yüzden zaten. Bakıyorum bakıyorum, söküp atmaya kıyamıyorum. Offff offf

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-12-2011, 18:17   #1461
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-03-2011
Sevgili çiçeksever70, bahcenizde epeyce takılıp kaldım, içim ferahladı, hayallere daldım, mahsene şaraplar likörler yaptım koydum.Pembe güllerini kesip büyük vazolara doldurdum.Öyle daldım gittim herşey okadar güzelki hangisini söylesem bilemedim.Allah eşinle yavrularınla uzun uzun mutlu messut sağlıkla yaşamak nasip etsin inşallah sağlıcakla kalın.

alcen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-12-2011, 14:36   #1462
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alcen Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever70, bahcenizde epeyce takılıp kaldım, içim ferahladı, hayallere daldım, mahsene şaraplar likörler yaptım koydum.Pembe güllerini kesip büyük vazolara doldurdum.Öyle daldım gittim herşey okadar güzelki hangisini söylesem bilemedim.Allah eşinle yavrularınla uzun uzun mutlu messut sağlıkla yaşamak nasip etsin inşallah sağlıcakla kalın.
Cok tesekkür ederim sevgili alcen. Ben de son zamanlarda sizin evinize ve bahcenize hayranim. O kadar düzenli ki hersey benim deli kizin ceyizi bahcemin yaninda... Sevgiler.

Eski 19-12-2011, 13:06   #1463
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Adalet ablacigim bu resimler senin icin... Yilin ilk kari bir saat icinde bu hale geldi, bir saat sonra hepsi eridi. Cilgin bir kis yasiyoruz.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 19-12-2011, 16:08   #1464
Ağaç Dostu

fikreteren's Avatar

Tablo gibi resimler sayın çiçeksever.Ellerinize sağlık..

Eski 20-12-2011, 09:42   #1465
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Bayılıyorum şu manzaranıza sevgili Çiçeksever. İlk fotoğrafa şöyle bir göz gezdirince telefrik var sandım, dikkatli bakınca sizin orası olduğunu anladım.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-12-2011, 10:20   #1466
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Bayılıyorum şu manzaranıza sevgili Çiçeksever. İlk fotoğrafa şöyle bir göz gezdirince telefrik var sandım, dikkatli bakınca sizin orası olduğunu anladım.
Tesekkür ederim sevgili Limon. Hep ayni resimlerin tekrari olmasin diye fazla eklemek istemiyorum ama Adalet abla kar resimleri sormustu. Noel tatilinde kar yagar da daglara cikarsak oradan kareler paylasirim artik.
O gördügün teller ne yazik ki elektrik telleri. Her tarafta yerin altina aliyorlar sira bize de gelecek diye ödüm kopuyor cünkü bizim eve yerin altindan elektrik baglamalari icin kepceyle bahcenin bir bölümünü kazmalari gerekiyor. Bizim icin ev insaati kadar büyük bir is cünkü ne tarafina gelirse gelsin oradaki tüm bitkileri sökmem gerekecek, sonra da tekrar ekecegim. Komsumuzun su kenarina bakan tarafinda cali cirpi bir sey kalmadi mahfettiler kepceyle kazarken. Teller cirkin de görünse ben kalmalarina raziyim.

Eski 20-12-2011, 12:08   #1467
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Merhaba efendim,

Sayın Limon' un hatasına düştüm bende, onun mesajı üzerine tekrar resme baktım)

Çok güzel, kıskanma huyum yok, ama nedense o kelime buralara döküldü.)).

Maşallah, sağlıkla inşallah sürün sefasını.

Siz ve ailenize saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-12-2011, 20:01   #1468
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Alıntı:
Karya bebek abilerinin arasina katildi, muzurluk pesinde...
Çok tatlılarÜçüne de Maşallah. Karya yı merak ettim geldim, çok güzel görünüyor. Büyüyor güzel, tatlı, minik Karya.

Fotoğraflar da çok güzel, elinize sağlık.

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-12-2011, 14:28   #1469
Ağaç Dostu

ayhan219's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2011
Merhabalar
bizde de tam sondaj çalışmaları ortasında böyle kar yağdı
birde arızalar üstüste geldi bir yandan soğuk ve kar
hatta yeraltında boru kırıldı akşama doğru ateş yakıp ışığında çıkarmaya çalıştık olmuyor sinirler geriliyor usta bugün çıkarmaz isek yarın kalıplaşır ve hiç çıkmaz diyor ne yapsak olmadı ve geç saat bıraktık moral sıfır ertesi gün geldik her yer donmuş hortumda sular donmuş kepçe çağırdık geldi dualar dualar ediyoruz öğleye kadar müthiş bir çalışma ve korkarak tekrar boruyu çekmek ve yavaş yavaş boru yerinden hareket etti ve çıktı nasıl sevindik...
bu yıl ilk kar ile ilgili anım biraz sıkıntılı ama sağlıktır her işin başı anı oldu işde
yaşadığınız ortam çok güzel görünüyor sağlıcakla kalın
saygılar

ayhan219 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-12-2011, 15:43   #1470
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak.
Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun... Bu kızlar neler yaptırıyorlar şirinlikleriyle... Tüm çocuklarının kaderleri ve sağlıkları güzel olsun inşallah.

Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık.

Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025