![]() |
|
![]() |
#1441 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili çiçeksever maşallah Karya bebek çok tatlı ve çok büyümüş. Doğayla içiçe olmak nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin. Bahçenize herzaman kaçamak girip çıkıyordum işlerin çokluğundan fazla yazışmalara girememştim. Şimdi İstanbul'a döndüm burda bağ yok bahçe yok artık akşama kadar sizlerin bahçelerini aheste aheste gezer dururum. Medine çiçeği çok güzel bir çiçektir bende de var ama hiç tohum almak kısmet olmadı çünkü geç açıyor ve bu mevsime kadar mor kalıyor kendiliğinden dökülen toumlardan baharda çıkınca onları fideliyorum. Medine çiçeği tohumu çok geç çıkıyor bu yüzden çıkmadı diye seneye üzlme . Sağlıkla kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın cici kız çok şeker maşallah sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Çiçeksever 70 Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Çiçekleriniz çok güzeller. Epeydir bahçenizi gezmemiştim. Medine düğmeleri büyümüş.Eğer tohum alamadıysanız diğer rengi ile beraber gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili peris. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim fikret bey. Medine dügmeleri saksida kurumus durumdalar tohum olusturdu mu pek anlayamadim öylece biraktim belki seneye yine cimlenir diye. Acaba cicek uclarini kesip saklasam iclerinde tohum varmidir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Mutlaka belirli sayıdada olsa oluşturmuşlardır. Tabi düşmedilerse. Tohumlarını toplamama rağmen her sene aynı güzellik düşen tohumlardan bahçemi onurlandlrlyor. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever, bakıyorum çiçekleri fotoğraflamaktan vazgeçtin hazinelerini fotoğraflıyorsun ![]() Karya kocaman olmuş maaşallah, ağabeyleri de çok yakışıklılar, çocukların hepsi de sana benziyor galiba. Şu soğuk günde içimi ısıttı fotoğraflarınız. Sizde de kış iyice bastırmıştır artık, evin içindeki çiçekler dururken bahçeye kim çıkar bu soğukta değil mi ![]() Ama yine de fırsat bulursan yoldan geçen geyikleri fotoğrafla, kar manzaranız da süper oluyor, netice i kelam, sen fotoğraf çekmeye devam et canım. Seni ve küçük hazinelerini öpüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Bahçenize abone oldum :))
Alıntı:
Bahçenize girerken kapıdan girdim(yani ilk sayfanızdan) sonra da çıkamadım işte çiçeklerin bitkilerin arasında kayboldum. ![]() Evet emeğinizin farkındayım ellerinize saglık. Ne kadar yoruldugunuzu verdiğiniz emekleri ve sonunda bütün bunların karşılığı olarak işte en güzel servetiniz BAHÇENİZ. Gerçekten hayran kaldım. Çocuklarınız ve eşinizle birlikte bu güzel bahçenizde en keyifli en sağlıklı günler geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum. Rüyanız hayırlara alamettir. üzülmeyin sakın bence bahçenizin cok cokk daha güzel ve verimli olacagına delalettir. Sizi anlayabiliyorum emek verdiniz. Bu EMEK kelimesi yazıldıgı kadar kolay bir kavram değil. Yüreğinizin güzelliği yansıyor bahçenize. İçinizdeki sevgi hiç bitmesin, tüm ailenize en derin sevgilerimi sunuyorum. Hoş ve esen kalınız asuman |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
ciceksever70 evet ne hikmetse bu siteye üye olduğumda aklı başında ağır insanlarla karşılaşacağım endişesi içindeydim lakin bir baktın hepsi benim gibi bitki çiçek, doğa delisi dostlar o sebepten dolayı bağımlı oldum selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever hiç merak etme yeni tohumlardan gönderirim.Bu sefer iki renk oldular.Başka çiçek tohumu istersen gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Ağaç Dostu
|
Aslinda hepimiz akli basinda insanlariz da selahattin bey, bitki, cicek söz konusu olunca deliriveriyoruz. Olsun bu güzel bir delilik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Ağaç Dostu
|
Fikret bey cok tesekkür ederim. Sizin gönderdiginiz tohumlarin büyük bölümünden tekrar tohum toplayabildim. Tütün cicegi, kantaron, cörekotu cogu var. Kendi ciceklerimden aldigim cok sayida tohum da var. Bu sene elimdekilerle yetinecegim hatta hepsini cimlendirmemeyi düsünüyorum cünkü bu yaz neredeyse ektigim her tohum cimlendi, bahcede adim atacak yer kalmadi. Önümüzdeki yaza da Fikret bey kösesi olusturacak tohumum var anlayacaginiz. Sevgiyle kalin, esinize selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Baktım normalim, benim gibisi cok, daha bir coştum. Bahce tam bir keşmekeş(böyle mi yazılıyordu bu yahu ![]() ![]() Hala bir dal kırılsa dikmeye çabalıyorum da, nereye kadar anacığım ![]() Karya yı ve abilerini öpüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili çiçeksever70, bahcenizde epeyce takılıp kaldım, içim ferahladı, hayallere daldım, mahsene şaraplar likörler yaptım koydum.Pembe güllerini kesip büyük vazolara doldurdum.Öyle daldım gittim herşey okadar güzelki hangisini söylesem bilemedim.Allah eşinle yavrularınla uzun uzun mutlu messut sağlıkla yaşamak nasip etsin inşallah sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacigim bu resimler senin icin... Yilin ilk kari bir saat icinde bu hale geldi, bir saat sonra hepsi eridi. Cilgin bir kis yasiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Ağaç Dostu
|
Tablo gibi resimler sayın çiçeksever.Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O gördügün teller ne yazik ki elektrik telleri. Her tarafta yerin altina aliyorlar sira bize de gelecek diye ödüm kopuyor cünkü bizim eve yerin altindan elektrik baglamalari icin kepceyle bahcenin bir bölümünü kazmalari gerekiyor. Bizim icin ev insaati kadar büyük bir is cünkü ne tarafina gelirse gelsin oradaki tüm bitkileri sökmem gerekecek, sonra da tekrar ekecegim. Komsumuzun su kenarina bakan tarafinda cali cirpi bir sey kalmadi mahfettiler kepceyle kazarken. Teller cirkin de görünse ben kalmalarina raziyim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba efendim, Sayın Limon' un hatasına düştüm bende, onun mesajı üzerine tekrar resme baktım ![]() Çok güzel, kıskanma huyum yok, ama nedense o kelime buralara döküldü.)). Maşallah, sağlıkla inşallah sürün sefasını. Siz ve ailenize saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
![]() Fotoğraflar da çok güzel, elinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Merhabalar bizde de tam sondaj çalışmaları ortasında böyle kar yağdı birde arızalar üstüste geldi bir yandan soğuk ve kar hatta yeraltında boru kırıldı akşama doğru ateş yakıp ışığında çıkarmaya çalıştık olmuyor sinirler geriliyor usta bugün çıkarmaz isek yarın kalıplaşır ve hiç çıkmaz diyor ne yapsak olmadı ve geç saat bıraktık moral sıfır ertesi gün geldik her yer donmuş hortumda sular donmuş kepçe çağırdık geldi dualar dualar ediyoruz öğleye kadar müthiş bir çalışma ve korkarak tekrar boruyu çekmek ve yavaş yavaş boru yerinden hareket etti ve çıktı nasıl sevindik... bu yıl ilk kar ile ilgili anım biraz sıkıntılı ama sağlıktır her işin başı anı oldu işde yaşadığınız ortam çok güzel görünüyor sağlıcakla kalın saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak. ![]() ![]() Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun... ![]() Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık. ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|