![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
|
Siz siz olun forumun kaktüs ve sukulent konularına sakın bakmayın .. Hele hele SUKULENT DÜZENLEMELERİ kısmına hiç uğramayın ![]() O konulara ve sayfalara uğradıktan sonra geçen gün Bauhause'a gitmiştim. Bu üçlüyü görünce dayanamadım tabii. Ufaktan bu işe başlamış oldum. Hadi hayırlısı. ![]() Geçen yıl ki kaktüslerimin yanına yerleşti. E zamanla hepsi bir saksıda yanına sukulentler eklenerek tanzim edilir büyük ihtimal. Saksıların süslemesi bana aittir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Füsun hanım, Bahçeniz ve fotoğraflarınızı zevkle izliyorum,elinize sağlık. Güzel bir yaz diliyorum.. Berrin hanım Bu arkadaşımız nikini değiştirdi,periş olarak izleyebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun kaktüsler kırmızı lale çok güzel resim çalışmalarınızı çok begeniyorum elinize yüreginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn. Farezya, size de neşeli bir yaz olsun. ![]() Ne zaman değişti isminiz fark etmemişim, sn.periş. Teşekkürler. Bu arada, bahçede biraz değişiklikler var ama henüz bende göremedim. Kısa zaman sonra resimlerle birlikte burdayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Füsuncum valla ben de havuza Nilüfer lazım diyorum. Aslında ben kendi adıma çok hevesleniyorum da, havuz yapmak zor geldiği için seni kışkırtıyorum ![]() Toplantıda görüşmek üzere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurguldk Nilüfer fikrini babama bi aktarayım bakayım. ![]() ![]() Bahçe coşmuş, dün gittim. Fakat planlı gitmediğim için fotoğraf makinam yoktu yanımda. O yüzden foto eksik kaldı. Keçi sakalları harika açmış. Fare kulaklarıda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=215 http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=196 Bu bölümde çok güzel örnekler var sevgili zenfree. Mesela berduray adlı arkadaşın , sahilden toplayıp yaptığı saksılar çok hoş. Üstelik içlerinde de sukulentler var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili füsunANK,sizin bahçeniz de sevgili gilan gibi geç keşfetmiştim ama geç olsa da keşfettim ya ![]() Bu arada orada paylaştığınız tulumba örneğini sevgili uzaylının bahçe sayfasında önerdim izninizle ![]() Sevgiyle ve güzelliklerle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeyi talan eden dolunun ardından ... Görüldüğü gibi kartopunun çiçekleri hep altına inmiş. ![]() Keçi sakalı ( İspirya) dalları ne yazıkki yerlere doğru sarkmış. ![]() ![]() Aynı şekilde fare kulaklarıda yerlere yatmış. ![]() Eriklerin çok büyük bir kısmı altındaydı, bu toplanmış hali. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
|
Kocaman göründüğüme bakmayın aslında miniciğim . ![]() ![]() Sebzeler dikildi. Domates, kabak, salatalık , yeşil soğan ve biber. ![]() Çiçek havuzuda doludan nasibini aldı tabi. Yaprak , çiçek hepsi perişan. Ama düzelecekler tabii. ![]() Genel görünüm de son durum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Ağaç Dostu
|
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Sn. loveflower. Güzel olan herşeyi sizlerle paylaşmak da bir o kadar güzel. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Ben burada bir kaçak buldum. ![]() Bütün toplantı boyunca gözlerim yollarda kaldı resmen. ![]() Neyse hadi bu seferlik bir şey demeyelim. ![]() Dolu biraz hırpalamış olsa da bahçenin genel hali baya keyifli görünüyor. ![]() Clematis çok dallı gelişiyor, çok güzel. İsmi bilinmeyen çiçek sanırım gloxinia (bardak menekşe). Fare kulakları her bahçede bir başka güzel oluyor. Yuvarlak form çok yakışmış. ![]() Ama ben merakla beklediğim süsenleri göremedim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun bahçenin genel görünümü çok güzel bardak menekşesine bayıldım elinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Dolu bile güzelliğini bozamamış .O çimler nasıl öyle güzel kalabiliyor anlamıyorum ,halı gibi ![]() Sizin bahçe de drenaj sistemi var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Kutluyorum sizi,gilanı,hanndanı,nurguldkyı. Efendim kulaklarım çınlatılmış,,,,,,, sayın loveflower, beğeni olarak adımın geçmesi beni sevindirdi teşekkür ederim. Sevgili füsunank sizede geçmiş olsun, çok şükür fazla hasar yokmuş sizde de.Eriklere üzüldüm ama. ![]() Clematisin kökünü korumaya almanız güzel olmuş, bende ne yapsam diye düşünürdüm ![]() Kartopu nasılda büyümüş,bizim bahçedekileri ayırmak gerek, şart oldu. Bide keçi sakalınız harika........onu kaçırın benden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Süsenler açmadı tam olarak, 3 tanesi açmıştı. Biraz çok açsın hemen çekeceğim. Bir de çok güneş vardı o yüzden çok foto çekemedim. Bir de bitkiler hasarlı olduğu için makro çekim yapamadım. Bir de , yeter bu kadar bir de ![]() Sn. Periş, Gilan'ın sayesinde öğrendim bardak menekşe olduğunu. Geçen yıldan kalma bu çiçek. Çiçek bir kaza sonucu kırılmıştı. Tabii kırılınca kurudu. Bende dibinden kopardım kuruyunca. Fakat bilinçsiz bir şekilde, çıkmadık candan ümit kesilmez misali sürekli boş saksıyı suladım. Annem sayesinde öğrendim ki yumrulu bitkiymiş. Bir süre sonra baktım sürgünler çıktı. İyi ki sulamaya devam etmişim . Şimdi de bu halde ![]() Sevgili nurcanaybay, Ankara çim açısından şanslı sanırım. Deniz kenarlarında çim çok kolay yetişmiyor gibi. Belki cinsi de etkendir. Bildiğim kadarı ile drenaj sistemi yok. Daha sonra bilgi veririm bununla ilgili. Handancım, kartopları ile ilgili ne demek istediğimi anlamışsın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
|
Gerçi gilan benden önce gereğini yapmış ama ![]() Gözlerimiz seni aradı toplantıda, hatta son gelenleri hep sen sandık. Neyse artık Ankara grubu, bu şevkle tekrar toplanır yakında ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
|
Erik olayı beni mest etti.. Yakında sizin bahçeye düşebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adaşım baştan sona bahçenizi tekrar gezdim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Füsun hanim doluya ragmen hersey cok güzel görünüyor. Cim de cok saglikli, yemyesil masallah. Benim yagmurlarda bile icim gidiyor bitkilere bir sey olacak diye. Her yagmur sonrasi bahcede kontrol var. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Füsun hanım bu sene bahçeler doludan nasibini fena aldı. Yağmurlarda çok yağıyor çiçekler kendine gelemedi. Sağlık olsun diyelim sıcaklar bastırınca bugünleri arayacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaç Dostu
|
Yağmurların sonuna yaklaşıyoruz gibi. Asıl sorun bundan sonra başlıyor. Doğal sulama sona erince, bu bitkilere nasıl su yetişecek. Dolu bitkilere zarar versede köklerde sorun olmadığı için toparlanmışlar şükür. Cumhur abi çimler ıslak , aman dikkat sende ıslanma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|