Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan
Ben burada bir kaçak buldum. 
Bütün toplantı boyunca gözlerim yollarda kaldı resmen
|
Benim de aklım sende kaldı

Süsenler açmadı tam olarak, 3 tanesi açmıştı. Biraz çok açsın hemen çekeceğim. Bir de çok güneş vardı o yüzden çok foto çekemedim. Bir de bitkiler hasarlı olduğu için makro çekim yapamadım. Bir de , yeter bu kadar bir de
Sn.
Periş,
Gilan'ın sayesinde öğrendim bardak menekşe olduğunu. Geçen yıldan kalma bu çiçek. Çiçek bir kaza sonucu kırılmıştı. Tabii kırılınca kurudu. Bende dibinden kopardım kuruyunca. Fakat bilinçsiz bir şekilde, çıkmadık candan ümit kesilmez misali sürekli boş saksıyı suladım. Annem sayesinde öğrendim ki yumrulu bitkiymiş. Bir süre sonra baktım sürgünler çıktı. İyi ki sulamaya devam etmişim . Şimdi de bu halde
Sevgili
nurcanaybay, Ankara çim açısından şanslı sanırım. Deniz kenarlarında çim çok kolay yetişmiyor gibi. Belki cinsi de etkendir. Bildiğim kadarı ile drenaj sistemi yok. Daha sonra bilgi veririm bununla ilgili.
Handancım, kartopları ile ilgili ne demek istediğimi anlamışsın

Olsun zamanı gelince alırsınız birini başka yere. Bizim bahçede de o kadar çok yap_boz yaşandı ki. Zamanla oluyor bir çok şey tabii. Siz de keçi sakalı yokmuydu ? Sevgiler.