agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2079Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-06-2009, 12:42   #11
Ağaç Dostu
 
füsunANK's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-10-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,391
Galeri: 49
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Bahçeniz formunun zirvesinde. Sizin ve babanızın ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederiz Sn. Vildan Sönmez. Evet şimdi en güzel zamanları.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili FüsunANK,
http://www.agaclar.net/forum/attachm...6&d=1245667093
Ne muhteşem bir görüntü, adını biliyormusunuz?
Sarı yıldızlardan bize de düşen olur mu acaba. Bahçe dedğiniz sizin ki gibi olmalı. Gökyüzü yeşillikten nerdeyse görülmüyor.
Makro çekim olduğu için fotolarda çiçekler olduğundan çok büyük görünüyor sevgili Jineop. Mor olan da sarı yıldız dediğinizde o kadar küçük ki aslında. Mor olan çok narin ve otların arasında idi. Sarı yıldız dediğiniz de çakılların arasında çıkmıştı kendiliğinden. Çok çok minik çiçeği aslında. Keşke büyük bir çiçek olsa , tohumu falan olsa zevkle paylaşırız Sn. Jineop. Tamamı size düşer hatta ama o kendi kendine çıkan bir çiçekti.
Sizin bahçede gelecekte bırakın gökyüzünü görmeyi , bu bitki doğumları böyle giderse birbirinizi göremezsiniz valla .

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Sevgili Füsun, babanın da senin de ellerinize sağlık. O ekip diktiği için, sen de fotoğraflarla bize ulaştırdığın için. Bahçe zaten çok güzel ama eviniz de çok şirin, sıcacık. Uzak mı neden bir tek haftasonları gidiyorsunuz?
Teşekkür ederiz sevgili Limon. Evimiz (kulubemiz) 2 odacıktan oluşuyor. Birisi mutfak, birisi dinlenme odası. Ev yapmadık sürekli oturamayacağımız için. Bahçe uzak değil ama biraz tembellikten , biraz da ıssızlıktan dolayı sadece hafta sonları gidebiliyorm ben. Çünkü etrafımız tamamen tarla. Yeni yeni komşu bahçeler oluşmaya başladı. Belki bundan sonra daha sık giderim. Babam hemen hemen hergün uğrar yazın.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025