![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, babanın da senin de ellerinize sağlık. O ekip diktiği için, sen de fotoğraflarla bize ulaştırdığın için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili FüsunANK, http://www.agaclar.net/forum/attachm...6&d=1245667093 Ne muhteşem bir görüntü, adını biliyormusunuz? Sarı yıldızlardan bize de düşen olur mu acaba. Bahçe dedğiniz sizin ki gibi olmalı. Gökyüzü yeşillikten nerdeyse görülmüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Sizin bahçede gelecekte bırakın gökyüzünü görmeyi , bu bitki doğumları böyle giderse birbirinizi göremezsiniz valla . ![]() Teşekkür ederiz sevgili Limon. Evimiz (kulubemiz) 2 odacıktan oluşuyor. Birisi mutfak, birisi dinlenme odası. Ev yapmadık sürekli oturamayacağımız için. Bahçe uzak değil ama biraz tembellikten , biraz da ıssızlıktan dolayı sadece hafta sonları gidebiliyorm ben. Çünkü etrafımız tamamen tarla. Yeni yeni komşu bahçeler oluşmaya başladı. Belki bundan sonra daha sık giderim. Babam hemen hemen hergün uğrar yazın. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunAnk, Öncelikle bahçenize beğenilerimi ve hayranlığımı sunarak başlayayım. Sizin de babanızın da eline sağlık ![]() Aslanağzılar ve petunyalar harika. O mor çiçek benim de çocukluğumdan beri en sevdiğim yabani çiçeklerden. İlkbahardarda açıyor. Geçen sene işyerimin bahçesinde bir tane çıkmıştı, tohumları olsun diye beklerken bir baktım bir tane tırtıl haput hupur götürüyor tohum kapsüllerini ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Hazeran değil aslında ama düşününce gerçekten de hazeranın yabanisi olma olasılığı çok muhtemel. Çiçek şekli çok benziyor çünkü, ama daha küçükler. Hazeran tohumlarına da hiç hayır diyemem doğrusu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan teşekkürler. Mor çiçekcik ( çiçekcik diyorum çünkü çok küçük ) için, bahçeye gittiğimde bakarım tohuma benzer bir şey var mı. Ben de çok fazla görmedim bahçede, sanırım komşu tarlada bir iki tane daha vardı. Onlara da bakarım tohum var mı diye. Tohumunu anlarsam tabii ![]() Adalet ablacım hazeran değil, keşke hazeran olsaydı. Bir foto daha çekmiştim, sanki burada daha belirgin çıkmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın FÜSÜN, çok güzel . Ev tam benim beğendim evden .doğa çicekleri zaten diğer çiceklere taş çıkartıyor.Nefis karaler yakalıyorsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Sevgili Füsun, Harika bir bahçe, menekşelere, Dallia'larınıza, güllere hepsine hayranıkla uzun uzun baktım. Babanızın ve sizin ellerinize sağlık. Güzel çekilmiş fotoğraflar için de, ayrıca kutlarım sizi. Sağlıklı ve keyifli vakitler geçirmeniz dileği ile sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Buda bu haftanın mahsulü. ![]() Bahçemizde güzel bir ziyaretçi vardı. Bende hemen fotoğrafını çektim. ![]() Bu bitki kuru çiçek olarak kullanılabiliyor. Ama adı nedir bilemeyeceğim. Kendi kendine çıkan bir ot. [Scabiosa sp. (Dipsacaceae) ] ![]() Bayat ekmekler ziyan olmuyor. ![]() Düzenleyen füsunANK : 01-09-2009 saat 21:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Tatilden dönerken bizimle birlikte gelen kuzumuz ve leyleğimiz.. ![]() ![]() Bu ziyaretçiler yüzünden sebze yetiştirmekten vazgeçtik . Biz olmadığımız anda hepsi bahçeye inip talan ediyorlar. ![]() Bu sene dahliaların çok tadı yok. Minik açmışlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Scabiosa sp. (Dipsacaceae) Kesin bilgi ![]() Kaynak : Herbaryum http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=6085 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn.Limon. Sn.k0900 sanırım sizin bahçede de var ![]() BİTKİ TANIMA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Füsunank bahçeniz çok güzel.Babanız çok emek harcamış ama buna değmiş.Bahçenizin resimleri bile bize huzur vermeye yetti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Her sey cok güzel elinize saglik... Resimler de cok basarili. Benim dahlialarim da bu yil cok kücük acti. Gecen yil ortancalarla yarisiyorlardi neredeyse. Sevgiyle kalin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://tr.wikipedia.org/ Türkiye'nin Kuşları |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Bayıldım.. Tek kelimeyle bahçenize füsunANK ellerinize emeklerinize sağlık ,her köşede ayrı güzellik: sardunyalar aslanağızları petunyalar ( ne akıllı horozmuş o öyle) menekşeler hepsi hepsi ayrı ayrı güzeller.Bahçenizin keyfini çıkartmanız dileğiyle (ANkaraya gelirken belki bir mola verilebilinir sizin orda ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Kara gözlüm, efkarlanma gül gayrı! İbibikler, öter ötmez ordayım. Mektubunda diyorsun ki: 'Gel Gayrı!' Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım. Bekir Sıtkı Erdoğan Demek o ibibik bu ibibik Sn. Sabah. Acaba bir ağaçkakan mı demiştim ben. Teşekkür ederim bilgi için. Çok teşekkür ederiz Sn. Hüzün. Tabii ki, istediğiniz kadar mola verebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|