![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu güzelliği nasıl gözden kaçırmışım bilmiyorum, nefis bir bahçe Füsun Hanımcığım, sizin de sevgili babacığınızın da elleri dert görmesin. Allah sağlıkla ve mutlulukla oturmak nasip etsin( Bana da aynısından bir tane nasip ederse çok güzel olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Füsun ank bu bahçey, nasıl kaçırmışım.çok güzel.gezerken vahlanıp durdum.Ellerinize sağlık.42 resimdeki 5 resim sarı yıldız.(ODTÜ kır çicekleri) diğer çiceklerin bir kısmını arkadaşalar yazmışlar.berberis,komşu çatlatan,bodrum papatyası,keçi sakalı gibi. değişik olarak çıkan bitkiyi bede araştırdım şöyle bir isim çıktı(ODTÜ kır çicekleri kitabından)buplerum rotindifolium-tavşan kulağı diye isterseniz çicek açınca bir karşılaştırırsınız. sarı yıldız soğanlı bir bitki onu çok aradım ama bulamadım. iyi bakın çoğalırsa talibim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
Sn. Fikreteren çok teşekkürler beğeniniz için. buplerum rotindifolium için ayrıca teşekkür ederim, her ne kadar artık yerinde durmasa da ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
güzeller ne kelime... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sn. Fikret Eren, tohumunu nasıl alacağımı tarif ederseniz, aramaktan kurtulacaksınız ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Ve gün bitti akşam oldu. ABBAS Haydi Abbas, vakit tamam; Aksam diyordun iste oldu aksam. Kur bakalim cilingir soframizi; Dinsin artik bu kalp agrisi. Su agacin golgesinde olsun; Tam kenarinda havuzun. Aya haber sal ciksin bu gece; Gorunsun soyle gonlumce. Bas kirbaci sihirli seccadeye, Goster hukmettigini mesafeye Ve zamana. Katip tozu dumana, Var git, Boyle ferman etti Cahit, Al getir ilk sevgiliyi Besiktas'tan; Yasamak istiyorum gencligimi bastan. Cahit Sitki Taranci [ 1942 ] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() O senin gözlerinde ki güzel gören ışık. Babama ileteceğim. Sevgimle . |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Azda olsa ezberliyebildiğim iki şiirden biridir ,diğerini de 35 i geçince daha çok sevmiştim ![]() Bahçenize gelince , kıskanıyorum elimde değil ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benim; sizin turuncu gülleri kıskandığım gibi sanırım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, her şey iyi güzel de, bu sefer bahçe ile birlikte bu kadar başarılı çekilmiş fotoğrafları daha çok kıskanıyorum. Ne olsa iyi kötü bir bahçem var, iyi olduğuna inandığım bir de dıgıtal makinam var, ben neden istediğim kadar güzel fotoğraflar çekemiyorum, sevgili Limon da çok güzel çekimler yapıyor. Siz yazlarınızı burada mı geçiriyorsunuz, sanki sadece hafta sonları uğranan bir yer izlenimini uyandırdı bende nedense. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu arada gökyüzünü çok güzel çekmişsiniz. Harika. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Genelde hafta sonları gidiyoruz ablacım. İçinde yaşamayınca da bazı şeyler zor oluyor. Babam hafta ortasıda sık sık uğrar . Fotolara gelince övgülere teşekkür ederim. Benim profesyonel bilgim yok ama foto çekmeyi çok seviyorum. Yüzlerce foto çeke çeke gelişiyor birazcık. Birde ırsidir belki de , babam çok meraklı imiş gençliğinde. Hatta karanlık odası bile varmış. Kendi tab edermiş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili uzman16 ; aman öyle demeyin sadece pazar günü çektiğim foto sayısı 150. Sonra hepsini eklemeye kalkarım ![]() Gün batımı bu pazar çekildi. Ankara'nın grubu meşhurdur. Dayanamadım bastım deklanşöre bende. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|