![]() |
|
![]() |
#1021 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Hala yani 2 aydır koçtaş da yılbaşı çiçekleri var aynı çiçekleri ile duruyorlar... anlamadım ben bu işi ama nedense orada bitkilerin tamamı çok mutlu gözüküyorlar... Bu arada kaktüs toprağı satışı gg de var haberiniz olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Ağaç Dostu
|
İşyerim de, camın önündeler ve akşama kadar güneş görüyorlar. Bir kısmıda evimde Mucip abi bana sana bir kaç tane göndereceğim demişti, paket geldiğinde bir açtım havalara uçtum tam 15 saksı değişik kaktüs göndermiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yine likapa-bluberry yetiştirmek isteyenler için düşük PH lı ithal açelya toprağı da gelmiş. Düşük ph lı toprak isteyenler hiç kaçırmasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
çok güzeller Hakan bey ![]() Mucip beyden gelenlerin resimlerini koyarmısınız, neler var Mucip beyde bizde görelim ![]() Değişik çeşitler varsa isteriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2007
|
Sn. Denizakvaryumu Çok teşekkürederim bu haftasonu gitmeyi düşünüyordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Canım beniim, küçücük haliyle ne güzel açmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-01-2008
|
Bende Ankara Bauhaus dan kaktüs almıştım, kırmızı minik tomurcukları vardı şimdi göremiyorum. Ne oldu anlayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüsünüzün türü neydi sayın ar-da, **** resimleyebilir misiniz? Adını bilirsek daha kolay yardımcı oluruz. Alalı kaç gün oluyor bir de? Bazı kaktüsler çiçeklerini gece saklıyor gündüz açıyor, **** tam tersi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-01-2008
|
Kaktüsleri 2 ay önce almıştım. Çok güzel çiçekleri vardı, eve geldiğimde baktım ki çiçekler sahteymiş. Onları çıkarttım. Kaktüsümün adı mamillaria berkiana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Ağaç Dostu
|
Sukkulentinin ismini biliyormusun.Avatarımdaki çiçeklerin rengi en sevdiğim renklerden, hemde değişiklik olsun istedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Arkadaşlar 3 yeni kaktüse daha sahip oldum. Annemin komşusunun penceresinde kaktüs görür görmez istedim. Komşuda 3 tane kaktüs vermiş. Yanlız Opuntia microdays kaktüsüne benzeyen kaktüs en üst kısmından kurumuş. Fakat aşağısı iyi görünüyor. Ne yapabilirim.? Bilgilerinize çok acil ihtiyacım var. Kurumuş yeri kessem nasıl olur. **** hiçbir şey yapmayayım mı? Kaktüsü daha dikmedim. Lütfen cevabınızı hemen vermeye çalışın. Şimdiden teşekkürler. Resim yollamaya çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Ağaç Dostu
|
The engine bilgi için teşekkürler. Umarım kaktüsüme bir şey olmaz. Microdsys kaktüsün dikenleri hemde ne felaket batıyor. Tecrübe ettim mecburen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar artık kaktüslerimizi sulayabiliriz değilmi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Ağaç Dostu
|
antalya'dan İzmir'e...
Merhaba arkadaşlar, Antalya'dan Taner Bey'den aldığım kaktüslerimin resimlerini en sonunda çektim ve sizlerle paylaşıyorum. Ne yazık ki makinadaki bir arıza nedeniyle seradan çektiğim görüntülerin hepsini kaybettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Ağaç Dostu
|
Koyu yeşil kaktüslerin süper görünüyor.Bende en kısa zamanda isteyeceğim.Güle güle büyüt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2008
|
Merhaba Kienne bu 4. ve ismini bilmediğiniz den alabilirmiyim lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|