![]() |
|
![]() |
#1322 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Merhaba, Sayın Mermaid hemen ekin zaten çok arsız bir bitki nasıl çoğaldığına inanamayacaksınız. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Bende isterim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Yarın akşam aloe veralar yolcu arkadaşlar. Sayın timsah gözyaşı özelime adresinizi yazın lütfen Sıra ile; mermaid bitkiseli ataser cybel pembegül mel-i neseakova snoopy timsah gözyaşı Herkese yetti.Şimdiden iyi günlerde büyütün. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sayın darla çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun selamlar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Çok sevindim memnun olduğunuza.Ben genelde yavrulayan türlerimi size iletirim.Bu arada kaynana topuzum ve başka bir türüm da yavru yaptı. Öteki türün adını bilmiyorum burada 203 nolu resimdeki türden. http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=1996&page=7 İsteyen olursa bu bitkinin yavrularını da paylaşabilirim.. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Evet sevgili cybel e katılıyorum, eğer aloe veralar gönderilmemişse bende isteyebilirim gönderdi iseniz zahmet olmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2008
|
Sevgili darla, aloe veram sağ salim geldi, çok teşekkür ederim. Umarım ben de iyi bakar ve çoğaltabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,Aloe veralar çoktan yola koyuldu hatta ulaşan bile olmuş. Kim ne isterse ben yollarım.Sizin elinizdeki fazla olan türler ne ise bende rica ederim. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sayın darla bugün aldım teşekkür ederim istediğiniz bir tür varsa bende olmak üzere hemen gönderebilirim selamlar sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, Herkes iyi günler de büyütsün.Ben ellerinde fazla kaktüsü olan varsa hangi çeşitse ,benim elimde de yoksa rica edebilirim. Yollayacağım öteki türden isteyen varsa hazırda bekliyorlar hemen paket yapabilirim. Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Sevgili Darla sana bir paket yapıp yollayayım istersen bu hafta sonu.. biraz çeşit var elimde hoşuna gidenleri sen alırsın sende olanları başkalarına yollarsın istersen... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ataser şahanesiniz. Çok memnun olurum.Bekliyorum.Adresimi ileteceğim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Darla, aloe veram bu gün geldi, teşekkürler, çok güzel paketlemişsin hiç zarar görmemiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Alıntı:
Bir türlü beceremedim yaşatmayı malesef.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Bitkiseli iyi günlerde büyütün. Sayın Neseakova bende leş kaktüsü çeşidi bolca var.Hatta bolcaada tohumları var.Beni düşündüğünüz için çok teşekkürler. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Darla verdiğiniz linkteki 203 nolu mesajdaki bitki yanılmıyorsam bir sempervivum fakat soyadı konusunda kararsızım. Mümkünse bana da yollayabilirseniz sevinirim. Bu arada http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=5219&page=40 1197 no'lu mesajdaki succulentten arzu ederseniz gönderebilirim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Zeonka kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış, çok güzeller ellerinize sağlık. Gelişimleri çok hızlı oluyor, güle güle büyütün. Sizden gelen Euphorbia tuttu hatta yeni yapraklar vermeye başladı. En kısa zamanda resmini yükleyeceğim. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2007
|
Sevgili darla ,bende kaktüslere yeni yeni merak salanlardanım .203 nolu kaktüsten bende sahip olmayı çok istiyorum rica etsem ,hala yavrusu varsa banada gönderebilirmisiniz? cevabınız olumsuzda olsa yinede teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2008
|
merhaba arkadaşlar.ben de kaktüsleri çok seviyorum.evimde adını bilmediğim bi kaktüsüm var acaba resmini yollasam bana adını söyleyebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|