![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2017
|
Merhaba
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2017
|
Hala geçerliyse bende yerimi alayım . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Ben... ![]() Kısmet bana galiba. Zahmet olmazsa... Yakınlarda da ben yapacağım bir paylaşım ama başımdaki yoğunluktan sonra... ![]() Teşekkürler şimdiden... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
İlk talip benmiyim ☺ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Değilmişim Gitti stapelia ve Atlas lar ☺ Düzenleyen Sevgi07 : 22-09-2017 saat 18:53 Neden: Yazım hatasi |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Suz-ı Dilara nasip değilmiş ☺ Güle güle büyütün sn Aygün .. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. İsterseniz size gönderirim içlerinden Sn Sevgi07. Hiç sorun değil.. ![]() Düzenleyen aygün : 23-09-2017 saat 01:12 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn Aygün .Açıkçası sn Suz-ı Dilara da görmüş olduğum atlas ve stapelia türleri için talip oldum .Çok istediğim türler olduğu için eğer paylaşabileceğiniz durumda olurlarsa bu güzel teklifinizi sevinerek kabul ederim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de seve seve gönderirim. Yalnız bundan sonraki günlerde nete giremeyeceğim için adresinizi şimdiden mesaj atarsanız iyi olurdu. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Aygün iletişim bilgilerimi özelden gönderdim .Teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-12-2015
|
merhabalar. kaktüs ve sukulentleri çok seviyorum. özellikle hawortia, sempervivum ve yaprakları etli olan sukulentleri çok seviyorum. yaprak ve yavrularından paylaşmak isteyen olursa talip olmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-09-2010
|
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum kaktüs sukulenta pişmanlıktır ya da komşu ve akraba pişmanlıktır. Evinde olan varsa elinde imkanıda varsa odayı balkonu kitleyin siz yokken teker teker gidebilir hepsi bu bir tecrübe |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, çeşitli kaktüs-sukulent ve paylaşılabilecek durumdaki bitkilerimden paylaşım yapacağım. Forumda aktif katılımda bulunduğunu gördüğüm arkadaşlardan istek yapana gidecek. Paylaşımda bulunacağım bazı bitkilerin isimleri şöyle: Telgraf, mum (iki çeşit), crassula marnierina, huernia zebrina, p. compactum, peru mumu, stapelia ve huernia türlerinden karışık, aloe vera türleri (şifalı olanı da dahil), bir gecelik gelin, atlas vs. vs. Paketin kargoda beklememesi için pazartesi günü nasipse gönderimi yaparım. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-04-2016
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2016
|
Sayin suz i dilara ben de talibim.bana da gonderirseniz cok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-11-2017
|
Forumda yeni üyelere böyle bir paylaşım hakkı da var mıdır acaba ![]() Bir aloe vera merakı ile geldim... Hala da araştırıyorum... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Emin01, aloe vera merakınızı cevapsız bırakmamak adına size, Sayın tesla273, bir ayağınız İzmir'de sanırım ama beyanınızı esas alarak erişim zorluğunuz nedeniyle size, Sayın Muberra, forumdaki varlığınız nedeniyle (katılımınızın daha yoğun olması dileğiyle) size, gönderim yapacağım Lütfen üçünüz de ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi özelime gönderin. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
|
Tesekkur ederim suz i Dilara Hnm. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Bakalım bir şeyler çıkarabilir miyim Önümüzdeki hafta içine kalır ama. Pazartesi arkadaşlarınkini göndereceğim. Sizinki de salı çarşamba netleşir inşallah. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
|
Çok teşekkürler Suz-i Dilara Hanım ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Geç mi kaldım Sayın Suz-i Dilara? Bu arada üç yeni tür de ben aldım sayfamda paylaşacağım ama isimlerini hiç bilmiyorum. Eğer listeye girersem şifalı aloevera ve mor yeşil çizgili olan telgraf bende var. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar kargolarınızı bugün PTT kargoyla gönderdim. Özel mesajla takip numaralarınızı bildirdim. Bitkileriniz elinize ulaşınca buradan bildirirseniz sevinirim. -Sayın thunderon dışında- paylaşım şimdilik sona ermiştir. Diğer talepleri karşılama imkânına sahip değilim. Bitkilerim müsait hale geldiklerinde yeni paylaşım açarsam buradan haber veririm. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
|
Sn suz i Dilara kargomu aldim.cok cok tesekkurler .doludolu bir paket gondermissiniz .ins tum bitkileri yasatabilirim |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
|
Sn suzi dilara gonderdiginiz bu bitkilerin isimlerini malesef bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler.yeri burasimidir bilemedim ama .. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Üye
|
Ben de bugün teslim aldım... Dilara hanıma çok teşekkür ediyorum... Böyle güzel paylaşımların devamını diliyorum... Çok mutlu olduk... Esen kalınız.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
|
ben de bugun aldim. sabah sabah nasil mutlu ettiniz beni tarif edemem. umarim bu emeginizi bosa cikarmadan yasatabilirim. cok tesekkur ederim. ![]() ![]() ![]() Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
![]() |
|
|