![]() |
|
![]() |
#2521 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-10-2013
|
bende bende isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Merhabalar tekrar.
Sevgili Coyote ne kadar büyük bir kalbiniz olduğunu bir kez daha anladım.Bu türleri bir yetiştirip tekrar fotoğraflarsam sizin kargonuzu tekrar haketmiş olayım olur mu?Çok çok çok teşekkür ederim.Mutlulukla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Merhaba Arkadaşlar, Ben de yeni başlayanlardanım. İstanbul'dayım. Benimle paylaşımda bulunabilecek olan varsa çok sevinirim. Henüz tüm bitkilerim çok minik ama oldukça ilginç bitkiler seçtim. Büyütünce ben de sizlerle paylaşmaktan keyif alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-10-2012
|
Merhaba herkese bir abimizin eoinde kaktüsleri varmıs artık bakamadıgını söyledi ve bana verdi bende biraz sekil vermek adına düzgünce budadım resimde görülen 5 adet kaktüsü 4 kisiyle paylasabilirim sagdqn 1ve2 yi küçük olduklarından 1 kisiye vericem o yüzden 4 kisiye vericem. 4 kisidende elindeki degisik türler ile değişebiliriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
arkadaşım bence o ölüd.Kaktüsleri dikerken hemen değil,3-4 gün bekletilip süt dediğimiz sıvının kuruduktan sonra ekilmesi daha uygundur.Öbür tülü çürümelere sebep oluyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Ağaçsever
|
zaten 2 gün sonra topraga koydum azmı tuttum acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2011
|
hangi tür olduğunu bilmediğim bir kaktüsüm var, dal budak salıp badem büyüklüğünde dökmeye başladı. İlgilenen varsa bir kaç küçük dal gönderebilirim. Kırmızı küçücük bir meyve veriyor(çam fıstığı şekil ve büyüklüğünde). Yenir mi bilmiyorum. Ama ben yedim ![]() İlgilenen olursa lütfen özel mesaj atsın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Ağaçsever
|
kaktüslerim gayet sağlıklı sahiplerini bekliyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2012
|
Bu günlerde kaktüslerinin saksısını değiştiren,ayırma yapan, yapıpta paylaşmak isteyen var mı acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
bence şu az saksı değiştirme zamanı değil... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2013
|
arkadaşlar bende kaktüs seven biri olarak fazla kaktüs dallarınızdan tohumlarınızdan seve seve kabul edebilirim ![]() Fazla olur saksınıza sığmaz başımın üstünde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Ağaçsever
|
bana adresini mesaj olarak atan ilk 4 kişiye kaktüs gönderebilirm. Sizinde elinizde varsa sizde bana gönderirseniz sevinirim yoksada canınız sağolsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-05-2013
|
selam ben kaktüs yetiştirmeye yeni yeni başladım. Çok sevdim dikenli melekleri ben. Elimde 5 çeşit minik fidan var arkadaşlarımdan edindiğim. Sıkıntılı bir hamilelik dönemi geçirdiğim için dışarıya çıkıp araştırma gibi bi imkanım maalesef olamıyor. Eğer aranızda minti minik çiçek açan kaktüsleri olup paylaşmak isteyen olursa yavrulara talip olabilirim. Şimdiden gönderenede göndermeyenede çok ama çok teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2013
|
derin bir ilim sadece kaktüs yetiştiriciliği dahi, görünen o ki.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da benim bebeklerim. Büyüdüklerinde paylaşmaktan keyif duyacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2013
|
bende kaktüs ve sukullentleri çok seviyorum yeni başladım farklı tür kaktüsler edinmeye benimle paylaşan olursa çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Şimdi havalar çok soğuk Bolu dağlarında donup kalabilir.En iyisi siz marttan sonra isteyin size yardımcı olalım.İyi günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Ağaçsever
|
Hediye kaktüsler; Mammillaria gracilis, Austrocylindropuntia, yılbaşı çiçeği vb.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraflardaki kaktüsleri almak isteyen birine veya birkaç kişiye hediye etmek istiyorum. Mammillaria gracilis, Austrocylindropuntia, yılbaşı çiçeği ve adından emin olmadığım birkaç tane daha olmak üzere toplam 25 civarı kaktüs mevcut. Tamamı köklenmiş durumdadır ancak topraklı şekilde göndermek sıkıntı olacağı için topraktan söktükten sonra yollayabilirim. Ayrıca elinde farklı tür kaktüs olup paylaşabilecek olanlar varsa alabilirim. Düzenleyen mico : 15-12-2013 saat 18:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Yeni Üye
|
teşekkür ederim sn. mmanager haklısınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Yeni Üye
|
turuncu,yeşil,sarı kaktüsler boya mı sn.mico çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Yeni Üye
|
bende farklı bir tür vardı buradakilerden..paylaşılabilecek durumdaydı çiçek açsın diye dışarı koydum soğuktan donmuş... soğuğa dayanıklı değilmiş sanırım anneme emanet ettim ama bakmamış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Ağaç Dostu
|
"Bu sukkulentin adı nedir?" başlığına resmini koyduğum haworthia sp.min saksısını değiştireceğim. Yavrularını birkaç arkadaşa iletebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Yeni Üye
|
bana gönderirseniz çok mutlu olurum teşekkürler ilginiz için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2013
|
Alıntı:
kaktüslerinize talibim ![]() özellikle yeşil Mammillaria gracilis'den ve aynı sırada soldan ikiniciden ve ilk sıradaki top gibi olandan ![]() yılbaşı çiçeği ne renk acaba? bende bulunan kaktüslerimin çoğu çelik durumdalar. büyüdüklerinde bende paylaşmak isterim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Ağaçsever
|
Merhaba sayın ayomisan. Kaktüslerin bir kısmını yolladım elimde sadece 2 tür kaldı. Kırmızı ve sarıya boyanmış Mammillaria gracilis( ikisi de aynı zaten, sadece farklı renklere boyanmışlar, ayrıca çok sayıda köklenmiş küçük yavru da mevcut) ve onların önünde duran adını tam bilmediğim ön sırada sağdan ikinci sırada beyaz bardakta olan kaynana diline benzeyen kaktüs kaldı. İsterseniz bunları yollayabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2014
|
Ben alabılırım tabı kaldıysa ben tohumdan ektım onları beklıyorum cıkmasını |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Acaba bana da yollar mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-01-2014
|
Kimsenin 3-4 senelik kaktüsünü vereceğini zannetmıyorum lakin ufak tefek olan kaktüslerin paylaşımı olabilir. Zaten bazı arkadaşlarımız bunu takıntı haline getirmiş Kaktüs'ü sevmelerini anlıyorum ama her fırsatta tohum alıp ekmek saçma geliyor ev kaktüsten geçilmez oluyor ve ilgisizlikten mahvoluyorlar. Kaktüs isteyen var ise 5-7 cm arasındaki kaktüslerimi verebilirim. Mesaj atmaları yeter |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|