![]() |
|
![]() |
#2311 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Astrophytum ve caudexli bitkiler şu an favorim. Zaten onlar da sayılı kişilerde var. Başka hiç bir bitkiye ilgim yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
atlas çiçeği
Sayın Kanatlı Melek sakıncası yoksa atlas çiçeğinden bana da gönderebilirmisiniz .Eğer dilerseniz ben de size aloe vera çeliklerinden ve tavşan kulağı denilen kaktüsten gönderebilirim....Saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
değiş tokuş
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sayın jezebel içimizin yağları eridi bilesiniz güneş sarısı çiçeklerine hasretle bakıyorum.. umarım aradığınz türleri bulursunuz ahhhhhhh ahhh... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
şu kocaman çiçekler açan atlas mı sizde ki. paylaşımınız sınırlı mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2012
|
Aloe vera gönderebilecek var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Mümkünse bana da gönderirimisiniz?bende size leş kaktüs gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Yeni Üye
|
Bende kaktüs kardeşiniz olmaya talibim.yeni üyeyim nasıl olucak bilmiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Yeni Üye
|
Bende leş kaktüsü var takas yapabilirz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Ağaç Dostu
|
Paylaşma veya takas kargo veya PTT yoluyla yapılır. Aynı şehirdeysek elden de paylaşımda bulunulabilir. Kargo yoluyla tek bitki paylaşmak maddi olarak bir kayıp, vereceğiniz 10 tl ve üzeri kargo ücreti ile bulunduğunuz şehirdeki en kral kaktüsü alırsınız ![]() Hesaplı olabilmesi için en az 5 bitki paylaşmak veya elden takas yapmak gerekiyor. Bu benim düşüncem. Farklı düşünenler varsa saygı duyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
merhaba istanbuldan bana kaktüs çeliği verecek olan birisine karşılığında saksılı devetabanı bitkisi vermek istiyorum.ilgilenen olursa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-09-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah çünkü bu kardeşlik dostluk herkese örnek oluyordu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Alıntı:
çok güzel özetlemişsiniz .. umarım ne demek istediğinizi anlayan olmuştur. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bir bitki yollamadım hic isteyen arkadaş cıkıyor bakıyorum ben almışım 3 ,5 tl kargo 8 ,10 tl tutuyor yanına başka celikler koyuyorum . Yinede paylaşım güzel eline gectiginde geri bildirimde karşı tarafın mutlulugu tarif edilemez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama hayvan konusunda veya elektroniksel konularda yardımlarım dokunabilir. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Ağaç Dostu
|
Paylaşım güzel olur, da benim size veya başka bir arkadaşa gönderdiğim her bitki için 10-15 lira kargo ücreti vereceksiniz. O paraya İstanbulda 3-4 kaktüs alırsınız. Kötü de olsa tecrube tecrubedir ![]() Kaktüste yapılabilecek en büyük ve ölümcül hata sulamaktır ![]() Geri kalan herşeyi tolere ederler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Konu olumsuz yönde seyrediyor bulan var bulamıyan var pozitif düşünelim ![]() Bazı bitkiler manevi deger taşıyor atlas icin zamanında gezmedigim sera kalmamıştı **** bir yılan kaktüs icin . Ama buluna bilirligi olanı istemek cok yalnış paraya yazık **** gönderecek kişi zaten bunu düşünüp yanına ekleme yapıyor . Atlas icin 15 tl cokmu sevgili jazebel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Merhaba arkadaşlar, ben de mum çiçeğimle ilgili bilgi ararken sevgili Ataser sayesinde katılmıştım bu kardeşliğe. Şimdi tanımadığım ama bu site sayesinde yakın hissettiğim birçok arkadaşımın hatıraları var evimde. Bu çok özel bir durum ![]() Ayrıca büyük şehirde yaşamayan arkadaşlar için istediği türleri bulmak çok zor.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Kardeşliğinizin bir üyesi olmasam da, büyük şehirlerde yaşamayan biri olarak eklemek isterim ki bizler market kaktüslerine ender olarak denk gelmenin dışında zaten sadece internet üzerinden alışveriş yapabiliyoruz. (market derken de sadece Carrefour ya da Migros'u kasdediyorum) Bunun için de sadece aldığımız bitkinin/malın ücretinı değil bir de haraç gibi kesilen banka havale ücretlerini de ödemek zorunda kalıyoruz. Tabi ki burada tartışılacak bir konu değil bu ama ben şahsen gerçekten çok çok çok istediğim birsürü ürün almıyorsam sırf bu haraç gibi ücretleri ödememek için web-alışverişlerinden uzak durmaya çalışıyorum. (Yurtdışından geldim ve ufacık bir eyalet bankasında Almanya'dan Italyaya 500€ havale edip 70cent masraf ödedim -üstelik bankodan. Türkiyede ise aldığım 20TLlik çilek fidesi icin 35- 45TL havale masrafı çıkardı banka- hem de aynı banka şubesine) PTT de en az-5TL tutuyor zaten. Bu durumda biz zaten posta ücreti ödemeye mahkumuz, bir de üstüne fazladan ücret ödemek zorunda kalıyoruz. Bu durumdaki kişiler için, sizlerin değmez diye düşündüğü posta ile paylaşım, bir hediye gibi oluyor. Sadece paylaşmaya gönüllü insanların bu işten vazgeçmemesi için bir başka bakış açısı sunmak istedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2012
|
Mersin'den Sukkulent Echeveria ve Crassula moonglow paylaşmak istiyen olursada bende bu çatı altındayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Ağaçsever
|
Merhaba Bursa'da ikamet ediyorum, özellikle sukulent hastalığım var çok güzel çeşitleri görüyorum forumda ama bunlar bulmak epey zor görünüyor, paylaşmak isteyen birileri olursa çok teşekkür ederim aynı zamanda elimde anthorium fidesi var karşılığında verebilirim .) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Ben talibim ve aynı şekilde paylaşıma açığım seve seve.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ayşe hanım sanırım siz yeni üyesiniz öncelikle hoşgeldiniz ![]() Alıntı yaptığınız üyenin yazısının hangi tarihte olduğuna bakmadınız galiba bir bakın isterseniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|