![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2018
|
Merhaba Duru hanım. Plectranthus Tomentosa çoğaltımı nasıl oluyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2017
|
Alıntı:
Dallarını toprağa batırıp suluyorum çok kolay tutuyor. Suda köklendirip de dikilebilir ama hiç denemedim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Tek dala sahibim, yavruluyormu yani |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-09-2013
|
Merhaba uzun zamandır siteden uzak kaldım. Son zamanlarda kaktüs ve sukulentlerle ilgileniyorum. Mesaj sayım azdır. Paylaşım yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Zamanı ve miktarı önemli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Crassulalar çok hoş duruyor. Çiçekli kaktüsler ayrı bir güzel oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Selamlar saygılar. Bu iki kaktüsün ismini bilen varmı. Birde dikensiz olan çiçek açar mı ileride. Düzenleyen swiper : 10-06-2018 saat 23:15 Neden: Resim ekleyemedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Sn Swiper 1 sempervivum evet çok güzel çiçek açıyor ama çiçek açan rozet ölüyormuş..Dikenli olan hakkında bir fikrim yok.Mili çoğaltmak için diğer skulentler gibi kesip 1-2 gün bekledikten sonra geçirgen bir toprağa dikilip yine birkaç gün sulanmadığını biliyorum ama hiç denemedim. . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
EUPHORBIA MILII var elimde baya bı çalı formunda nasıl çoğaltılabilir bilen varmı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Merhabalar.. Sukulent yetiştirmek isteyen ancak alacak yer bulamayan arkadaşlar için kendi çoğalttığım sukulentlerden ücretsiz göndermek istiyorum.. ( sadece kargo alıcıya ait olacak.. Ne kadar tutar pek emin değilim, ptt kargodan öğrenip mesajda güncelleme yaparım.) Göndereceğim bitkiler minik köklü yavrular olacak. Yarın resimlerini ve isimlerini de eklerim.. 20 kişiye 10 ar çeşit.. İsteyen arkadaşlar yarın resim ekledikten sonra mesaj gönderebilirler.. İlk 20 kişi diyelim.. İsteyenler özelden isim adres tel. no gönderirler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-12-2017
|
Ben hangi çeşit olursa olsun çok isterim adresi mesaj attim. Eğer gönderirseniz cok memnun olurum. iyi aksamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
|
Göndereceğim minik sukulentler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
|
Sukulentler çok çabuk büyüyen bitkiler.. 3 -4 ay sonra 2 katı boya ulaşacaklar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
|
10 ar çeşit demiştim ama 15er çeşit olacak.. İki türü köksüz göndereceğim ama toprağa batırınca çok kolay kökleniyorlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
|
Bitkilerin isimleri sırasıyla şöyle ; Graptopetalum pentadrum superbum Portulaca afra variegata Sedum stahlii coral beads Pachyphtum hookeri Crassula rupestris Pachyphtum compactum Crassula mesembryanthemoides Crassula muscosa Sedeveria letizia Graptosedum alpen grow Echeveria lola Graptoveria titubans Echeveria perle von nurnberg Echeveria runyonii topsy turvy En sonuncunun adını hatırlayamadım. Ama büyüyünce resimdeki gibi olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-12-2017
|
Hepsi çok güzel özellikle kırmızı renkli olana bayıldım sabırsızlıkla bekliyorum umarım bende de hızlı büyürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Sayın kader_bpkb iyi bayramlar, ben miniklere talibim. Graptopetalum pentadrum superbum Portulaca afra variegata Crassula rupestris Pachyphtum compactum Crassula mesembryanthemoides Sedeveria letizia Graptosedum alpen grow Echeveria lola Echeveria perle von nurnberg Echeveria runyonii topsy turvy Bir de e sonuncusundan rica ediyorum mümkünse. Şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen YeşimM : 17-06-2018 saat 15:25 Neden: Yanlış tür yazmışım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
İyi bayramlar sevgili kader.. Ben de listenize katılmak istiyorum, teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2018
|
Herkese iyi bayramlar. Paylaşım olduğuna çok sevindim.Umarım 20 kişi dolmamıştır. Ben de talibim bu güzelliklere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2018
|
Hayırlı bayramlar, bende bu güzellikler için listeye adımı yazdırmak istiyorum. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2016
|
hayirli bayramlar.bana da gonderirseniz cok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Merhabalar beni de listeye dahil edebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
|
Şu ana kadar istekte bulunanların listesi şöyle, (adres tel bilgisi göndermeyenler var) Gozde26 Ensclate YeşimM Cleryaa ve annesi Busra Nevinn Muberra Elifaydin Esemeral 24 ün den sonraki hafta içinde gönderimleri yapacağım. Sonrasında vaktim olmayacağı için adres bilgileri olmayanlara ve geç kalanlara maalesef daha sonra gönderme imkanım olmayacak.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Mümkünse listeye dahil olmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-08-2014
|
Bende bende ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-04-2017
|
Merhaba, çok güzel görünüyorlar. 20 kişi olmadıysa bana da gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Sn Kader eğer gönderme imkanınız varsa ben de bu güzellere talip olmak isterim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|