![]() |
|
![]() |
#1052 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok güzeller güle güle büyütün.Kolleksiyon gibi olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Sn. koyu yeşil kaktüsleriniz çok güzel, güle güle büyütün, yanılmıyorsam adı parodia olan kaktüsünden benimde var ve çiçeği çok güzel sarı açıyor. Bu başlık altında resmini eklemiştim 835 nolu mesajda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Ağaç Dostu
|
Bence de ![]() Koyu Yeşil, gerçi ben daha uzağım sanırım ama eğer fikrimi değiştirmek için kaktüs verirsen belki gelebilirim.Hem ben maç falan da dinlemem gelirim :P Şaka yapıyorum tabii kii ![]() Düzenleyen caretta : 12-03-2008 saat 12:30 Neden: eksik bilgi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Ağaç Dostu
|
Sanki saksınız çok büyük o minişin boyuna göre. Belki bir çay fincanına falan alsanız toparlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Ağaç Dostu
|
Taner bey değişik kaktüs çeşitlerini biraraya ekmenin sakıncalı olabileceğini bazı türlerin diğerlerine zarar verebildiğini söylemişti. Özellikle lithopsları değişik türlerle biraraya ekmemek gerekiyormuş. Çünkü diğer türün ölümüne sebep olurmuş. Bilginiz olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Forumdaki sessizlik, yeni bir fırtınanın habercisi sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Merhaba, Kakatüsüm olsun istiyorum. Ama çiçek açanlardan. Şirketteki odamın camı oldukça müsait küçük küçük kaktüsler için. Birkaç sorum olacak: *** Koçtaş gibi biyerden kaktüs alıp bakmak mı daha mantıklı tohumdan ekmek mi? *** Çiçek açsın istiyorum. Başlangıç için hangi türü edinmek en doğrusudur? *** Sukulent ve kaktüsün bakımı arasında çok fark varmıdır? Teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tuba, en mantıklısı kaktüs seven bir arkadaşınızdan çelik alıp ilk denemeleri çelikle yapmak olacaktır ![]() Çiçek açmasının belirli bir zamanı var..Eğer yerini severse ve zamanı gelirse çiçek açacaktır. Sukulent ve kaktüs bakımı için belirli bir fark yok bence.Başlangıç için kaktüs önerisine ise benden daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olacaklardır..Ben genelde hediye olarak gelenler sayesinde kaktüslerle ilgilenmiştim. Bu arada kaktüs kardeşliğinde yazışıyoruz ![]() Arzu ederseniz ben size ilk kaktüs çeliklerinizi gönderebilirim ![]() Özelden mesaj atıp adresinizi bildirin lütfen.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|