![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-05-2013
|
bende kaktüs istiyorum desem benimlede kaktüs paylaşabilirmisiniz biliyorum ben geç kaldım ama fund@ hanım mesaj gönderemiyorum. mesaj kutunuzun dolu olduğu iletisi geliyo bana. benim için de birkaç kaktüs kaldıysa inanın çok mutlu olurum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sevgili Masallale şimdi farkettim ki gerçekten çok şansızsın her seferinde paylaşımı kaçırıyorsun... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Merhaba, Kaktüs sayfamda bulunan pembe çiçekli yılan kaktüsümden elimde fazlaca mevcut. mersine gittiğimde birkaç arkadaş için getirmiştim. İsteyen ilk 5 kişiye bugün kargo ile karşı ödemeli olarak yollamak isterim. Kargo ücretine değer derseniz hemen yollarım. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
Alıntı:
2- tomurcuk-toprak |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
bendeki açanlar da kırmızı ve turuncu... kesinleştirdiğinizde adresimi yollarım.... bundan bende de yok.... http://www.agaclar.net/forum/attachm...505_181545.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...505_181631.jpg birde pembe açan yılbaşınızıda çok beğendim... bende kırmızı açanı var ... bağlantıya geçerseniz sizde olmayan bendeki olanlarla ; sizdeki bende olmayanları takasta yapabiriz eğer isterseniz.... Düzenleyen tomurcuk-toprak : 06-05-2014 saat 12:38 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
bu yazıma cevabınızı ****** neden olmasın diye verdiğinizi okumuştum... ben onu da şimdi gönderdiğinizde eklediniz sanıyordum.... çeliklerinizin resimlerini gördüğümde yazmıştım... ben yanlış anlamışım.... neyse sağlık olsun...... adresinizi aldım . eğer istediğiniz çelik olursa bildiriniz lütfen.sizden başka gönderim yapmamanızı da unutmadan yazayım. tekrar teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çoklu paylaşım yapmak zor bir işmiş. Ben 7 kişiye yolladığım halde bir çok sorun yaşadım. Buradan çoklu dağıtım yapan arkadaşları çok iyi anladığımı belirteyim, büyük cesaret! Tebrik ediyorum, muhakkak pek çok sorun yaşamışlardır. Kargoların alınmaması, geri dönmesi, adres sorunu v.s. Palmeri dağıtımı yapmadım ancak ricanız üzerine yollamak istedim ancak o telaşe ile sizin palmeri yi koymayı unutmuşum kusura bakmayın. Zaten sadece yılan kaktüs dağıttım, dolayısı ile başkaca da bir gönderim yapmayacağım.Ben teşekkür ederim, bir isteğim yok... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
aaa kaçırmadığıma çok sevindim sevgili fatitoo.. kaktüs sayfanizin mudavimlerinden biri olarak ilk talip olmaktan sevinç duyarım. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
|
talip olabilirim tabi yine kaçırmadıysam |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili mesallale, Size Mersine gittiğimde elden versem daha iyi olur sanki. ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili mesallale, ngr33 , Adres bilginizi özelime atın lütfen. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili tomurcuk-toprak adres bilginizi yollayın lütfen |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
|
Sevgili fatitoo adres bilginizi yollayın lütfen |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
SEVGİLİ TOMURCUK-TOPRAK Çok teşekkür ederim. Şimdilik bir şey istemiyorum ben...Aras kargo ile yolluyorum yılan kaktüsünüzü... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
|
sayın fatitoo aras kargoyu tercih etmiyorum.onunla gönderecekseniz istemiyorum.aras kargoyla iş yapanlarla da iş yapmıyorum.özellikle sordum size hangi kargo diye... mesajım geç geldi size sanırım... düzgün iş yapmadıklarını tecrübe ettim....ptt kargo tercihimdir eğer göndermediyseniz.ya da diğer özel kargolar.teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
|
çok ama çok mutlu olurum fatitoo. çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Mersine gideceğim zaman sizinle iletişime geçeceğim. 16-19 Mayıs ta inşallah orada olacağım... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2011
|
elimde fazla miktarda cansamil wp mantar ilacı var, kaktüslerine sukkulentlerine koruma veya tedavi amacli uygulamak isteyenlere gonderebilirim. Yalniz hemen uygulayacak arkadaslar istesinler cunku son kullanma tarihi gelecek ay bitiyor. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Maalesef dün yolladım. Bunu keşke başında söyleseydiniz. Ben sizin anlaşamadığınız kargoyu bilemem ki, madem böyle bir durumunuz var keşke uyarsaydınız. Dün saat 15.47 deki mesajımda aras ile yollayacağımı belirtmişim. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın mutama, sakdag, minenine, mmanager, ngr33 kargolarınız dün aras kargo ile belirttiğiniz adreslere yollandı. Alınca heber veriniz lütfen... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaçsever
|
mersine geleceğiniz günü bekliyorum artık ben ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-08-2013
|
Arkadaşlar forumdan kaktüs çeliği var istersen diye mesajlar geliyor çok teşekkür ederim arkadaşlar. Buradan meksefe arkadaşım istediğim kaktüsü çillendirip gönderecek. Gerçekten hayat paylaştıkça güzel herkes buradaki arkadaşlarımız gibi iyi niyetli olsa ne güzel olurdu ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
kargomu aldim sevgili fatitoo teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Bol çiçekli günlerini görün ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
|
sayın fatito teşekkürler.... gönderdiğiniz kaktüs çeliğinin fotoğrafını çektim....kendi sayfamda resim eklemeye başladığımda paylaşacağım.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
sayın malina konumu görünmeyen alana taşımış....silmesini rica ettim....nedenininde malum kargocular ve yanındakiler olduğunu düşünüyorum..... maalesef konu açana kadar resim eklemeyeceğim..... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2013
|
gönderim yapanların bu şekilde bezdirilmesine çok üzüldüm, bazı sorumsuzlar yüzünden bu güzel hediyeleşme geleneğimizde yok olmak üzere anlaşılan !.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2014
|
Bende birşeyler paylaşılıyor mu diye bakmak istemiştim.menmuniyetsizlikler olmuş. |
|
|
|
![]() |
|
|