![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Koyu yeşil kaktüslerin süper görünüyor.Bende en kısa zamanda isteyeceğim.Güle güle büyüt. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok güzeller güle güle büyütün.Kolleksiyon gibi olmuş ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bence de )Koyu Yeşil, gerçi ben daha uzağım sanırım ama eğer fikrimi değiştirmek için kaktüs verirsen belki gelebilirim.Hem ben maç falan da dinlemem gelirim :P Şaka yapıyorum tabii kii ) Başımı kaşıyacak vaktim yok aslında..Hatta bu aralar peyzaj fuarı da var galiba o bölgede ama çok yoğunum..Düzenleyen caretta : 12-03-2008 saat 13:30 Neden: eksik bilgi |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Forumdaki sessizlik, yeni bir fırtınanın habercisi sanırım ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Sn. koyu yeşil kaktüsleriniz çok güzel, güle güle büyütün, yanılmıyorsam adı parodia olan kaktüsünden benimde var ve çiçeği çok güzel sarı açıyor. Bu başlık altında resmini eklemiştim 835 nolu mesajda ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanki saksınız çok büyük o minişin boyuna göre. Belki bir çay fincanına falan alsanız toparlar. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Taner bey değişik kaktüs çeşitlerini biraraya ekmenin sakıncalı olabileceğini bazı türlerin diğerlerine zarar verebildiğini söylemişti. Özellikle lithopsları değişik türlerle biraraya ekmemek gerekiyormuş. Çünkü diğer türün ölümüne sebep olurmuş. Bilginiz olsun. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|