24-04-2009, 14:10
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2009
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akinselcuk
Bu balıklara siz doğal ortam mı sağlıyorsunuz bu yöntemle ? Siz hiç ellemeseniz de o su doğal dengesine oturur zaten.
Allah bizi bir akılla yaratmış. Aksi taktirde domatesler bizi yetiştiriyor olurdu.
Bilgileriniz ve fikirleriniz tamamen sizin aklınızdan çıkmış şeyler. Kimya , biyoloji , botanik ve fizik ile ilgili temel bir altyapınız varmış gibi yazmıyorsunuz.
Yanılıyorsam affedin ama burası topraksız tarımın yazışıldığı bir bölüm.
|
Neden saldırgan davrandığınızı anlamadım. Ben topraksız tarımla ilgilenmiyorum. Bu yıl tamamen doğal yolla tarım ve hayvancılık yapmak için bir çiftlik kurma aşamasındayım. Bahsettiğin katkılı ve hormonlu gıdaları artık çocuklar bile biliyor. Fakat yine bu gıdaları sizin gibi zıraatçi geçinen insanlar yaptı. Tarımda kullanılan zehirler de zıraatçıların eseri. Oysa doğal olanı anlamak için okumuş olmak gerekmiyor. Doğaya bakmak ve doğal hareket etmek yeterli. Akıllı olan insan doğal olana yönelir, doğal olmayan tüm yollar çıkmazdır. Sonu hüsrandır. Doğal olmayan Yaradan' ın koyduğu kurallara aykırı davranmak mı aklın gereği? Öyleyse uyku da zaman kaybı ona da bir çare bulun 24 saat hiç uyumayalım.
|
|
|