View Single Post
Eski 24-04-2009, 14:26   #39
kutupaneci
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akinselcuk Mesajı Göster
http://www.agaclar.net/forum/group.p...iscussionid=19

Sayın Kutuphaneci sizin buradaki Akvaristler bölümüne üye olmadığınızı görüyorum. Yukarıdaki bağlantıya tıklayıp üye olmanızı ve balıklarınız için daha sağlıklı ortamları nasıl oluşturabileceğinize dair bir çok bilgiye ulaşmanızı tavsiye ediyorum.

Akvaryumda doğal ortam oluşturmayı çok seven ve balık öldürmeme konusunda uzman biri olarak size orada yardımcı olabilirim.

Saygılarım ve sevgilerimle . . .
akvaryumforum.com/forum/ Buraya üyeyim ve bana yetiyor.
Hiç kimse bildiklerini annesinin karnında öğrenmedi. Bazı şeyler tecrübe ile çok iyi öğrenilir. Bu gün bilim dünyasında hemen her konu tartışmalıdır. Kim neye inanırsa ona takılsın. Önemli olan sonuçtur. Demir sana göre mikrodur bana göre makrodur. Demir yaşamın temel taşlarından biridir. Mikro desen ne olur? Sonuçta bitkilere gerekli değil mi?
Toprakta bütün minareller mevcut. Hangisi ne kadar Yaradan takdir etmiş.
Balıklara gelince karma bitkili ve malawi olmak üzere iki tankım var. Bitkili 25 adet lepistes yavrusu, neon, cüce vatoz, hamile kiraz karides v.s. mevcut. Malwide acei ve sp, bir acei dişinin ağzı da yumurta dolu.
Çok bilmişlik yapıp beni karalamaya çalışacağına topraksız tarımın dezavantajlarını tartışsanız daha ahlaki bir tavır olurdu.
Selamlar.

kutupaneci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön