![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-10-2010
Şehir: Muğla
Mesajlar: 37
|
Alıntı:
şöyle izah etmeye çalışalım. Kudret narınızın yağa ya da bala girmeden önce küflenmemiş, aflotoxin üretmemiş olduğundan emin olup ve saldığı suyu atmadıktan sonra hazırlanış ve kullanılışında pek bir yanlış olmuyor ,sadece eksiklikler oluyor. Kudret narı dış kısmı(pürtüklü-önce yeşil sonra turuncu olan esas sebzenin kendisi),tohumu( mühürlü ve kahverengi olan kısım) ve kırmızı kısmı( tohumu saran kırmızı kısım yani maya)dır. 1-Sadece sebze kısmını zeytinyağa ya da bala koyabilirsiniz. 2-Sebze kısmını ve maya kısmını zeytinyağa veya bala koyabilirsiniz. 3-Tohumu dahil olmak üzere tamamını zeytinyağa veya bala koyabilirsiniz. Tüm farklı hazırlanış biçimleri farklı hastalıklara hitab ediyor. bu sizin tercihinize bağlı. Hayırlı bayramlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|