agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni140Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-01-2012, 20:28   #1
Bilgilendirilen Üye

Giriş Tarihi: 04-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Sayın Whoiam313,

Sn Malina haklı. Kendinize İngilizce ad seçtiğinize göre, noktalama işaretlerine dikkat edebilmeniz gerekli diye düşünüyorum. Mesajınızın içeriğine gelince, bu form sadece bir tek ürün için değildir. Burada her türlü ürüne yer var. Yeter ki ürün ruhsatlı olsun. Hiçbir ürüne "tata" yakıştırması yapılmasını doğru bulmuyorum. Her ürün faydalı olabilir.

Every product huh? U r seller aswell. aren't u? İ tell u what Mr... be useful to think of each product is the perspective of a one-sided. With many years experience in the community consists of high quality and reliable brands. And then I do not trust any new product like tata.that's the way i trust it.whatever..

Bu da benim düşüncem sn Dogasever.

whoiam313 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-01-2012, 12:50   #2
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Sayın Whoeverur,

İngilizceniz yazı düzeyiniz de Türkçe düzeyinizden farksızmış. İlk yorumu yazdığıma şimdi pişmanım. Sizin için sadece üzülüyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi whoiam313 Mesajı Göster
Sayın Whoiam313,

Sn Malina haklı. Kendinize İngilizce ad seçtiğinize göre, noktalama işaretlerine dikkat edebilmeniz gerekli diye düşünüyorum. Mesajınızın içeriğine gelince, bu form sadece bir tek ürün için değildir. Burada her türlü ürüne yer var. Yeter ki ürün ruhsatlı olsun. Hiçbir ürüne "tata" yakıştırması yapılmasını doğru bulmuyorum. Her ürün faydalı olabilir.

Every product huh? U r seller aswell. aren't u? İ tell u what Mr... be useful to think of each product is the perspective of a one-sided. With many years experience in the community consists of high quality and reliable brands. And then I do not trust any new product like tata.that's the way i trust it.whatever..

Bu da benim düşüncem sn Dogasever.

Emine Akman beğendi.
Dogasever Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-01-2012, 15:47   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-04-2009
Alıntı:
Sayın Whoeverur,

İngilizceniz yazı düzeyiniz de Türkçe düzeyinizden farksızmış. İlk yorumu yazdığıma şimdi pişmanım. Sizin için sadece üzülüyorum.
Sn Dogasever,
Eski bir ISO9000 ci olarak lisans, etiket, belge vs. gibi hususların gerekliliğinin gereksizliği ile aynı olduğunu düşünüyorum. Bu da benim fikrim.

Ayrıca, anlatım bozukluğu olmaması yönünden (açısından değil yönünden), düzeyiniz kelimesi yerine beceriniz kelimesi gibi bir kelime kullanmalı idiniz.

Allah yorumlarınızdan (ve tabi yorumlarımızdan da) pişmanlık vermesin. Eğer bir birimizin kusurları vurgulamaya devam edersek, bunun belki kazananı olur ama faydası olmaz.

Haklı veya doğru olduğu ispatlanmış bir konunun savunma ve pazarlamasını herkes yapar. Ancak, B5A veya başka bir ürünün varolma ve pastadan pay kapma gayretine de saygı duyuyorum.

(Sanırım yakında bir miktar mesaj silinecek yine..)

Düzenleyen Yakup : 05-01-2012 saat 15:47 Neden: düzeltme
Yakup Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-01-2012, 18:00   #4
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Mesajı Göster
(Sanırım yakında bir miktar mesaj silinecek yine..)
Nasıl yani?

Emine Akman beğendi.
malina Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-01-2012, 18:49   #5
Ağaç Dostu

Düzeltme ve Özür

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Nasıl yani?
Özür dilerim.

Ben bir yanlış anlaşılma yüzünden bir forum sitesinden atılmıştım. Sonra iptal etmişlerdi bu atılmışlık durumumu. Geri döndüğümde baktım, ki atılmamın bahanesi olan bazı yazılar silinmiş.

Yukarıdaki mesajı yazarken, sehven ve şaşırarak, o forumda silinen yazışmaları düşüncemde buraya aktardım herhalde.

Tekrar özür dilerim. Bu forumda her hangi bir mesajın silinip silinmediğine dair bir bilgim yok.

mrduran beğendi.
Eski 05-01-2012, 18:58   #6
Ağaç Dostu

Anlaşılan yine paylaşmaya değil, kazanmaya çalışıyoruz.

Kolay gelsin. Bir birimize saygı duymak zorunda değiliz. Ancak metod olarak ince espri ve atışmalar yerine kalın hakaretleri tercih etmemiz, bizi diplomalı eğitimsizler yapmıyor mu?

Zamanımız bol ne de olsa.

Bana bakmayın. Benim zamanım gerçekten bol bu ara. İş yerimde birimim değişti ve yeni birimime atanmadım. O yüzden canım sıkılıyor. Biraz Fukuoka okuyorum, biraz da agaçlar.net.

Selametle kalın.

mrduran beğendi.

Düzenleyen Yakup : 05-01-2012 saat 18:59 Neden: düzeltme
Eski 06-01-2012, 11:35   #7
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Mesajı Göster
Özür dilerim.

Ben bir yanlış anlaşılma yüzünden bir forum sitesinden atılmıştım. Sonra iptal etmişlerdi bu atılmışlık durumumu. Geri döndüğümde baktım, ki atılmamın bahanesi olan bazı yazılar silinmiş.

Yukarıdaki mesajı yazarken, sehven ve şaşırarak, o forumda silinen yazışmaları düşüncemde buraya aktardım herhalde.

Tekrar özür dilerim. Bu forumda her hangi bir mesajın silinip silinmediğine dair bir bilgim yok.
Rica ederim, özürünüz kabul edilmiştir.

Biz de gerekiyorsa üye atarız ama çok özel bir durum yoksa yazıları silinmez.

mrduran beğendi.
malina Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 05-01-2012, 18:08   #8
Bilgilendirilen Üye

Giriş Tarihi: 04-08-2011
Alıntı:
Sayın Whoeverur,

Oysa ben siz ve sizin gibiler için hiç üzülmüyorum.

Dünkü sefil çinliler bugün memleketleri gelişsin diye, icad üzerine icad, buluş üzerine buluş derdinde. Bizimkiler ellerine geçirmiş oldugu birkaç çakma hormon ya da benzeri ithal pisliklerin içerisine birazda kendileri sıradan absürd şeyler katıp buluş diye ortalıga çıkıp kendi milletini kazıklamaya çalışıyor.Yaptıklarını ortaya döken biriside çıktımı dört bir yandan üzerine çullanıp onu güvenilmez, adi ilan edip afaroz ettiriyorlar. (örnek: şu tarafsız nick li kimse,tanımam ama dogruydu bence nedenmi? O konuşunca hepsi kurudu kaldı.Adam işin kurdu gibiydi sanki )

.Madem birşey buldun, git birkaç üniversitedeki kurullarca testleri yapılsın onaylansın sende zengin ve ünlü ol, millet seni hayırla ansın.Yanlışmı dostlar?

Ama bu çakma kaşiflerin mallarıda çakma. Nedenmi? Dedigim yol, aklın ve bilimin yolu, onların sectigi yol ise berberligi milletin başında ögrenmek ve bu arada keselerini doldurmak. Yazık bu millete yahu...yazık

Bu arada seviyem konusunda laf edeceginize, kendi seviyene bak!! Daha nickimi bile dogru yazmaktan aciz iken Yaşadıgım yer İngiltere yazmışsın ama yazdıklarımı okuyacabilecek seviyen bile yokken nasıl cevap verebilesin. Degilmi? Çakma ingilizceyle olmuyor bu işler tabi...bloody fat loser bir ingilizle evlenirsen ya da irtica ederek kalırsan oralarda ögrenemezsin bu dili ancak kababcı ingilizcesi bilirsin.
Bu arada son cümle olarak şunu söylemek istiyorum Mr smartass. Amerikalıların bir lafı var bildin mi? (G.O.R.A)

pria beğendi.
whoiam313 Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025